Press "Enter" to skip to content

Ailem Bizi Öğrendi Ayrılmamız Gerek

Terk edilmek,Annem bizi öğrenmiş,Ailem bizi öğrenmiş ayrılmamız gerek,Ailem bizi öğrenmiş,Oyunun psikolojik etkileri,Terk edilen erkek,Babam telefonuma el koydu

Annem bizi öğrendiAilem Bizi Öğrendi

Selam dostlarım. Kitap okuyordum telefonla rahatsız edilmemek için sessize alayım dedim facebook’tan gelen şu mesajla karşılaştım. Şu Pelin Su hikayesini biliyorsunuz işte. Biraz önce bir şeyi fark ettim. Google siteyi indexlemiyor. Yani yeni yazılar googlede görünmüyor. Biz bizeyiz yani. Bu yüzden Pelin Su hikayesini biliyorsunuz demiştim. Hatta dün yazdıydım mükemmel denmeyecek bir ilişkimiz var diye.

Sanırım bu o ilişkinin sonunun geldiği anlamına geliyor. Hayatım boyunca bine yakın kızla konuştum, sohbet ettim. Nice güzellerini nice zenginlerini reddettim. Bunu size kendimi ispatlamak için söylemiyorum. Yakışıklı biri değilim hiç olmadım ama yakışıklıyım. Siz kendi kusurlarınızın farkında olup düzeltebildiğinizi düzeltip düzeltemediğinize aldırış etmezseniz başkaları tarafından kusur olarak görünmez. Burnum büyük mesela başkalarından önce kendim dalga geçerim burnumla. Bu eziklik değil aksine öz güven belirtisidir.

Rümeysa (mesela yani) isminde bir hatun vardı. Biz bununla 12. sınıftan beri konuşuyoruz ara ara. Arada bir bana kanka diyordu arada bir kıskanıp kısıtlamaya çalışıyordu. Facebook şifremi istemişti. Ben sosyal medya hesaplarımı hiç kıskanmam beyler. Azıcık muhabbetim olan herkese veririm. İsterse çalınsın s*kimde olmaz. Hatta küfürleri sansürlemeye de gerek yok. Googleden ban yedik zaten. Sikimde değil. Diğer blogumuzda daha edepli olacağız. Sosyal medya dediğiniz ne ki la? Adam sıkılsa datayı silse sizin emeğiniz hesaplarınız boşa gidecek zaten. Adamın canı sıkılsa sunucuların fişini çekse yine gitti sizin emekleriniz. O yüzden pek siklemem yani. Kız istedi verdim baktı bir sürü mesaj var bir sürü mesaj geliyor kızlar yazıyor ben kızlara yazıyorum falan.

Babam telefonuma el koydu

O sıralarda yine sevgilim var hatta 7-8 aylık bir sevgiliydi. Rümeysa bir gün bana dedi Yaprak (mesela) ile sevgili olmasaydınız benimle sevgili olur muydun? Şakaya vurdum tabi her zaman ki gibi geçiştirdim. Bitmiş bir ilişkiydi ama terk edilmeyi seviyorum ben. Terk edilmeyi bekliyordum yani. Kız aldattığımı falan öğrendiydi sadece resmi olarak ayrılmamıştık o kadar. Off hiç normal ilişkim yok mına koyim. Her neyse o gün o olayı geçiştirdim. Başka bir gün ben buna o konuyu açtım. Sen neden o gün öyle bir şey sordun bana dedim. “Merak ediyorum belki başka bir şeyde olabilir. Aslına bakarsan yakışıklı değilsin ama yakışıklısın. Umursamaz bir tavrın var ve bu beni sinir etse de çok etkiliyor. Ben 1 neti bile kaçırdığım için ağlarken senin YGS esnasında bile uyuyup kalman ve kendinle dalga geçebilmen. Yakışıklı olmadığının farkındasın ama kendinle dalga geçebiliyorsun. Kendinle dalga geçtiğin gibi herkesi eleştiriyorsun. Hiçbir vasfın yok ama dünya da umurunda değil. Kendinle barışıksın bu beni sana daha da yaklaştırıyor. Kızlarla ilgili hep yokluktaymışsın gibi durumlar paylaşıyorsun ama hesabına girdiğimde aynı anda onlarca kızla mesajlaşıyordun.”

İlginçtir. Bu konuşma tam olarak böyle değilse de buna benzer bir konuşma gerçekleşti. Dünkü yazımda da bahsettim. Kadınlar her ne kadar bizim gibi adamlardan hoşlansa da gelecek vadeden erkeklere giderler. Oradan oraya savrulmaktansa geleceğini koruma altına almayı tercih ederler. Benimle konuşan her kıza çekici gelir bu umursamaz tavırlarım. Bakın hiçbir müzik aleti çalamam. Sesim berbat grip gibi çıkıyor. Burnum büyük kulaklarım kepçe ama sikim de mi? Yeteneğim yok çulsuzun tekiyim.  Ben kendimle dalga geçebildiğim için insanlar benle dalga geçemiyor. Bu kendisiyle dalga geçebilecek biri benim dalgam bunu etkilemez diyor. Her neyse konuyu bağlayacağım merak etmeyin.

Oyun gariptir. Bizim tabirimizle oyun. Kızların tabiriyle çıkmak. Başkalarının tabiriyle sevgili, karı kız olayları. Aslında hepimiz iyi insanlarız. Düşünsenize %90’ımızın zamanında kalbi kırıldı. Bu yüzden googleye kız tavlama taktikleri yazdık ve bir şekilde buralara gelebildik. Arayış içindeyiz hepimiz. Neyi aradığımızı bilmiyoruz. Kimileri TCMA ile tanıştığı için alfayı benimsedi. Kimileri izlediği bir filmden etkilenip Kırmızı Hap öğretisi diye kanunname yayınladı. Kimisi hiçbir kadınla başarılı olmadığı için her kadınla yatma hedefi benimsedi Pick Up Artist oldu. Olayın temeli aynı yere dayanıyor aslında. Kadınlara. Aslında olayın hepsi kendimizi geliştirmeye dayanıyor. Alfa kendini geliştirmeni söylüyor. Kırmızı Hap kendini geliştirmeni söylüyor. Oyun kendini geliştirip kızları nasıl etkileyebileceğini söylüyor.

Annem bizi öğrendi

Bu 3 farklı grup kendi aralarında kavgaya düşüp bizim amacımız karı kız değil dese de hepinizin amacı o. Arayıştayız diyorum ya.  Bu konuya ne başlık atsam diye düşünüyorum şuan bunu en başında düşünmeliydim ama yazının ortasına geldik her neyse. Başlığın ne önemi var? Erkekler kadınlara göre çok çok şefkatli ve merhametlidir beyler. Bunu unutmayın. Bu yüzden biz daha çok kasarız kendimizi. Kasma olayını şöyle yorumlayın. Merhametli olduğumuz için karşıdaki insanı sevmesek bile üzmemeye gayret ederiz. Kadınlarda bu durum tam tersi. Sevmediği insanı üzmekten hiç çekinmezler. Gerçi sinsice kullanmalarından iyidir ya neyse.

Ben bu zamana kadar 4 defa terk edildim. Bunu da sayarsak 5 olacak.  Bunun 3 tanesini hatta bunu da sayarsak 4 tanesinin terk sebebi aynı. Aileden dolayı terk edildim her seferinde. İşin saçma tarafı bu sonuncusunu saymazsak ilk 3 tanesinin yalan olduğunu biliyorum. Hatta eminim. İnsan 3 tanesinden sonra 4.de şüpheye düşüyor. Ya birebir aynı amına koyim. Annem bizi öğrenmiş, annem bizi öğrenmiş ayrılmamız gerek, annem bizi öğrenmiş görüşemeyeceğiz. Kızların klasik yalanıdır aslında. Annem bizi öğrenmiş lafını duyduğumda uzatmıyorum ben aslında bunun bir bahane olduğunu ve yeni biri olduğu için öyle dediğini biliyorum. Benim kafamı kurcalayan bu 4. Yani bunca zaman dürüstçe ayrılamayan insanlara denk geldiğim için hangisinin dürüst hangisinin sahte olduğunu kestiremiyorum artık.

İlk seferinde ailem bizi öğrendi ayrılmamız gerek babam telefonuma el koydu mesajını 10. sınıfta almıştım. Ağlamıştım o zamanlar. Küçüğüz tabi. Kendime ağlamıyorum ha yanlış olmasın. Kız için ağlıyorum ben. Babasına karşı mahcup oldu güvenini sarstı diyorum. Belki dövmüştür kızmıştır diyorum. Korkuyorum kıza bir şey olur diye. Aylar sonra öğrendim başka biriyle yüzük falan takmışlar.

İkincisinde servisçi bizi anneme söylemiş. Annem de sınıfımızdaki kızlardan birilerine tembihlemiş. Biz yan yana gelince anneme haber ediyor dedi. İnanamadım her şey güzel gidiyordu dedim. Yani olamaz olmamalı böyle dedim. Sonra yalan olduğunu tahmin ettim artık. Gerçekten benimle olmayı istiyorsan babamla babanı konuşturayım dedim. Babam seni öldürür kıyamam falan dedi. Ben biliyorum yalan olduğunu ondan öyle diyorum emin olmak maksatlı öyle dedim sadece. Sonuç olarak 1 hafta sonra sınıflarından bir kankasıyla sevgili oldu.

Üçüncüsünde kız beni babasıyla tanıştırdı, ablasıyla tanıştırdı, kardeşiyle tanıştık. Aramız iyi işte. Aylarca beraber güzel vakitler geçirdik. Çok farklı şeyler yaptık çok farklı maceralar yaşadık. Babasıyla aramızda iyiydi hani dövmemişti. Birkaç defa beraber dolanmıştık. Alışverişini bizden yapardı pazarcıyız ya hani. Sonra kızla aramıza mesafeler girdi kavgalar falan  başladı. Anlamıştım bittiğini de hani kesinleşmesini bekliyordum. Baktım kız ayrılmamız gerek ailem kızıyor dedi. Ulan nereye kızıyor. Adamın ekmeğini yemişim kızsa o zaman kızmaz mıydı? Yalanına sokayım diyorum içimden. Sonra üstelemedim. Yalan ve bahane olduğunu anladığım için anlayışla karşıladım. Zaten bitmişti.

Annem bizi öğrendi ayrılmalıyız

Şu soruyu sormak gerekiyor bazen kendine ilişki içindeyken: Onun benim kadar çok tercih seçeneği olsa yine beni seçer miydi? Bu sorunun cevabı evetse yoluna devam et. Değilse bırak. Kızların seçeneği oldukça fazladır. Genelinin amacı bellidir yoklukta olan abazanlar. Mesaja bakıp boşalabilecek kapasitede insanlar. Bunların varlığının arkasına sığınarak ego yapıyorlar. Kızların hiçbir artısı olmadığı halde güzellikleri sayesinde primini yapıyorlar. Güzellikleri kurtarıyor sadece. O güzellikten etkilenmediğin sürece gerisi geliyor. Oyundayız her an. Bir sürü seçeneğimiz var. O kadını seçtik ama onun gerçekten bizim kadar seçeneği olsa yine bizi seçer miydi? Sorgulamak gerekiyor böyle şeyleri.

Çoğu insan üzülüyor bir insanı terk ettiğinde. Birinden birinin terk etmesi gerekiyor. Aslında çoğu insana ayrılık değil de terk edilmek koyuyor. Terk etse o kadar koymayacakmış gibi sanki. Bu yüzden eğlenmenize bakın. Geriye dönüp baktığınızda şunla şunu yapmıştık bayağı eğlenmiştik diyebilin. Öyle hatırlayın, öyle hatırlanın. İnsanların hayatından bir şekilde çıkacağız. Diyorum ya bir gün yazı yazmayı keseceğim belki. Belkisi yok. Bana bir getirisi olmadığı gibi götürüsü çok. Bitecek buralar. Belki 1 yıl belki bir kaç yıl sonra.

Erkekler bir kızla çıkarken, konuşurken flörtleşirken başka kadınlarla görüştüklerinde kendilerini kötü hisseder. Bu adamlığa sığar mı diye düşünür. Adamlık kelimesine o kadar yük yüklenmiş. Kaldırmak zor olsa gerek. Kadınlar kendilerini hiç kötü hissetmezler bu durumlarda. Hatta kendilerini sağlama almak için başkalarıyla görüşmeyi ihmal etmezler. Hem siz kötü bir şey yapmıyorsunuz ki normal sosyal oluyorsunuz. İnsan sosyal varlık unutmayın. Başka insanlarla diyalog halinde olmalısınız. Üzülmeyin başka kızlarla konuşunca kendinizi kötü hissetmeyin. Siktir edin. Karşıdaki kızın öyle bir şansı olursa o da aynı şeyi yapacak emin ol.

Seven kızlar ailesini bahane etmez beyler bunu unutmayın beyler. Seven kız erkeklerden daha cesurdur. Seven kız bahane üretmez. Bahanelerin arkasına saklanmaz. Aksine zorluklara 85beden göğsünü gererek üstesinden gelmeye çalışır. En basitinden zaten babasının kızacağını bilerek başlıyor ilişkiye zaten. Gizli saklı yürütüyor. Öğrenmesi imkansız. E babası öğrendi diye başka erkeklerle görüşmeyecek mi? Görüşecek. Sadece bu bir bahane olduğu için sizin kalbinizi kırmadan böyle ayrılabilirdi. Üstüne çok fazla kafa yormayın. Değmez emin olun bana. Ben çok yordum zamanında kafa. He aydınlandım biraz ama başka bir şey yok yani elde avuçta. Size böyle diyen bir kız başka bir erkek bulmuştur. Geri döndüğünde açık kapı bulabilmek için böyle diyordur emin olun.

Demek istediğim ilişki monotonlaşmıştır. Özellikle uzun ilişkilerde sık rastlanır bu duruma. Kız yeni heyecanlar arar bu yüzden ailesini bahane eder işte. Bu kadar kısa ve öz.

Velhasılı kelam her hikayenin bir sonu var geldik bizim hikayenin de sonuna. Okuduğunuz  her kitap dinlediğiniz her şarkı duyduğunuz her söz kafanızda bir soru işareti bırakır aslında. Hayatımızdaki her şey bir soru işareti bırakır arkasında. Hayat bu soru işaretlerinin cevaplarından ibaret kısaca. Ne oldu ne bitti bilemeyeceğim belki hiçbir zaman. Lakin kötü de hatırlamayacağım. Bir gün aklıma geldiğinde tebessüm edeceğim. Güzel günlerdi diyeceğim. Pişmanlık duymayacağım, üzülmeyeceğim, kızmayacağım kendime veya ona. Sadece tebessümle hatırlayacağım. Kötü günümüz olmadı güzel şeyler yaşandı.

Seni bir kez gülümseten hiçbir şey için pişman olma.

Kaybedenler Kulübü ve Kaybedenler Kulübü Yolda şuan daha çok anlam içeriyor benim için. Bu arada altın vuruş dibe batmaktır. Sizleri seviyorum sağlıcakla kalın.

Godless Alpha
Godless Alpha

Soru ve sorunlarınızı mail üzerinden bize iletin. Biz de o konu hakkında yazı yazıp sorunuzu yanıtlayalım. [email protected]

View all posts

5 Comments

  1. AHMET KARA AHMET KARA

    Üstad benim enbüyük sorunum asosyal olmak muhabbet kuramamak sadece kızlarla değil erkeklerlede kuramıyorum muhabbeti anca oyun filan konusurum onlarda tıkanıyor biryerde durum böyle oluncada günüm pc başında zaman katlederek geçiyor.

  2. AHMET KARA AHMET KARA

    Üstad birde siteye sohbet kısmı eklersen güzel olur aktif bir şekilde sohbet etmemiz işimize yarar

  3. Yiğit Yiğit

    Eline ve ağzına sağlık kardeşim yazılarını severek okuyorum yazmaya devam et..

  4. AHMET KARA AHMET KARA

    Yorum attığım gönderinin altına bir yorum geldiğince bildirim gelse güzel olur

  5. Nazilli Nazilli

    Yazıların devamını bekliyorum kardeşim emeğine sağlık

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir