Press "Enter" to skip to content

Beta Erkek Nedir?

beta erkeği nedir,beta erkek nedir,beta erkek,beta erkeği,beta erkek özellikleri,beta erkeği özellikleri,beta erkeği nedir,beta erkek olmak

Beta Erkek

Selam beyler. Bugün sizlere Beta Erkeği nedir ne değildir ondan bahsedeceğim. Etmeyecektim aslında. Dün inci sözlükte tcma ile ilgili bir kaç kişiye rastladım. Kendisini alfa erkek olarak tanımlayan konuşma yetisinden aciz insanların kendisini bir kaç sayfa yazı okuduktan sonra alfa sandıklarına tanık oldum. Alfa erkek nedir? Alfa erkeği anlatmıştım size. Alfayı bir kalıba sığdırmanın yanlış olacağını düşündüğüm için genel hatlarıyla inceleyip size anlattım. Alfa erkeği özellikleriyle zıtlaşan ters düşen kişiler beta erkektir. Bu kadar kısa olmayacak.

Beta tamamlanmamış olan demektir. Bir web sitesi yaparsınız ve beta versiyon olur. Bir uygulama yaparsınız beta versiyonu olur. Yani test versiyon tamamlanmamış, eksik ve yetersiz olan demektir.

Beta Erkeği nedir?

Beta erkek düşünemeyen erkektir. Bu cümleyle başladım çünkü sözlükte epey bir tartışmaya girdim bazılarıyla. Bunlar tam anlamıyla düşünceden yoksun insanlardı. Öyle ki tek bir şeye inanıp ondan ötesini görmeyen tipler. Siyaset ve din konusunda da bu tipleri görüyoruz onlara çomar diyoruz bunlara beta aslında aynı kişi bunlar. Bir kitap okursun oldukça mantıklı çıkarımlarda bulunmuştur yazar. O yazıları benimser içselleştirmek için elinden geleni yaparsın. Sonrasında başka bir yazar çıkar ve bir önceki yazarın kitabındakilerden farklı şeyler söyler veya aynısının üstüne yeni şeyler ekler. İlk kitabı okuyan beta erkeğimiz 1. kitaba bağımlı olduğundan 2.kitaptan alması gerekeni alamaz. Hatta 2. kitabın yazarına saldırır düşüncesizce. %100 doğru fikir, düşünce yoktur. Her fikir bir başka fikirle çürütülmeye veya geliştirilmeye mahkumdur. Lakin bunu kavrayamayan insanlar bir tanesine bağımlı olup diğerlerinden uzak dururlar hayatlarını ona adarlar.

They Call Me Alpha

Bu alemde yani alfa beta muhabbetlerini Türkiye’ye TCMA getirmiştir evet. Söylediklerinin hepsinde haklıdır yine evet. Lakin yeterli değildir. Çok insan görüyorum. “TCMA gelecek kardeşliğe alacak gelişeceğim. TCMA gelecek altın vuruşu yapacak alfa olacağım diyerek düşünen.” TCMA, Bunu çok sık yapmam isimli yazı dizisini yazmış ve ortadan kaybolmuş inci sözlük yazarıdır. Hatta hesabı ve yazısı sözlükten silinmiştir. Yazı dizisinde Kardeşlik kurulacağından, özel ve seçilmiş kişileri kardeşliğe alacağından bahsetmektedir. Ayrıca herkesin aklında altın vuruş gibi bir soru işareti bırakmıştır. Bu soru işaretinden bende nasibimi aldım bir süre. Sonra düşününce mantıksız geldi. Adam geldi yazdı ve gitti. Kardeşlik diye bir kurum kuruluş yok, olmayacakta. 6-7 Sene önce yazılmış bir yazı dizisi bu. Bazı gariplerim Altın Vuruş yapacak alfaya dönüşeceğim diye bekliyor. Hatta defalarca okuyorlar belki altın vuruşu yapmıştır biz görmemişizdir diye. Hatta olayı iyice abartıp her yazısını gördükleri yerlere yorum yapıyorlar kardeşliğe al diyerek. Bir gün gelecek bizi alacak yanına diye düşünüyorlar. Hiç kimse seçilmiş değildir arkadaşlar. Benim bahsettiğim olay bu. O yazıyı okuyup o yazıda takılı kalanlar betadır. O yazıyla başlayıp hayatını değiştirip geliştirenler alfadır. Mevzu bu kadar basit.

Beta Erkeği Özellikleri

Beta erkekler gelişime kapalıdırlar. Bir fikire körü körüne bağlı kalırlar. Bir yazıdan sihirli sözcükler bekleyip kendisini alfaya dönüştüreceğini sanırlar. Hatta bir kurtarıcının kendisini seçilmiş kişi olarak görüp yanına alacağını hayal bile ederler. Hayalperesttir bunlar. Pek kale alınacak tipler değillerdir aslında. Lakin ben adam yerine koyup yazayım dedim. Bunlar öyle illet insanlardır ki gelişime karşı olup gelişenleri hor görür ezmeye çalışırlar. Saçını uzatırsın laf atarlar, dövme yaptırırsın laf atarlar, top derler. Halbuki top erkeklerle beraber olan kişilere deniyor. Bu saçını uzatan, dövme yapan erkeklerimizin peşinde onlarca kız vardır. Yani istediği vakit istediği hatunla yatabilecek kapasitede insanlardır. Hatta hatunlarla haşır neşir olan insanlardır. Betalarımız ise eline annesinden ve kendisini doğurtan ebeden başka eline kız eli değmemiştir. Kazayla okulda falan değmiş olabilir çokta ezmeyelim. Mantık çerçevesinde bakarsak beta erkeklerin top olduğu ortaya çıkıyor. Gel de bunlara anlat şimdi bunu. 🙂

Bir hikaye anlatacağım. Beta olduğum dönemlerden bahsedeceğim. Orta okuldayız hastalığımdan ötürü pek güzel futbol oynayamasam hatta az oynasam da arada bir okulda arkadaşlarla oynuyoruz beden eğitimi derslerinde. Ortamımız da 10 numara. Eğlencenin dibine vuruyoruz yani, karı kızı kim takar? O zamanlardan sınıftan bir erkek vardı. Sürekli kızlarla dolanır, sürekli kızlarla sohbet eder, aramıza geldiğinde top diye dalga geçerdik. Uzaktan anca kızlarla dolaşsın top diye laf atardık. Liseye geçtik. Tabi lise ortamıyla orta okul ortamı bir değil. Egosunu takınıp geliyor öğrenciler liseye. Ulan biz ne bilelim böyle olduğunu. Kızlarla konuşamıyoruz ağzımızı bıçak açmıyor. O top diye tabir ettiğim arkadaş her gün farklı hatunlarla takılıyor. Hatta çok güzel hatunlarla sevgili oluyordu. O zaman dank etti. Asıl top o değil bizmişiz.

Beta Erkek nedir?

Gelelim artık ana meseleye elle tutulur gözle görülür şeyler istiyorsunuz biliyorum. Bakın beyler. Beta erkeğinin kendi düşünceleri yoktur, düşünme yetisinden yoksun varlıklardır. Kendisi olduğu yerde sayarken adım atanlara yürüyerek kendini yoruyor salak diye bakarlar. Vasıfları yoktur. İnandıkları değerlerin yanlışlarını göremezler. Onların inandıkları şey yanlış olamaz. Papağan gibi hep aynı şeyleri söylerler çünkü onlara öğretilen şey o kadardır. Öğretildiği kadar konuşurlar. Alfa siqer muhabbetlerine girerler. Hatta bu tayfa yüzünden alfalık dalga konusu oldu. Ulaşamadıkları ciğere mundar derler. Pick Up Artist olayıyla uğraşanlara ezik beta derler.

  • İnsanları kutuplaştırmayı sevmem lakin düşman olmanız gereken tipler bunlar. Çünkü size faydadan çok zarar verirler.
  • Öfke kontrolleri yoktur. Sağa sola saldırmaya bayılırlar. Yersiz küfür etmeyi çok severler. Kızla kavga edince küfür ederler sonra barışmak için yalvarırlar.
  • Yeni tanıştıkları kızları iltifat yağmuruna tutarlar. Hediye alırlar.
  • Ortaları yoktur ya kadınlara düşmandırlar ya da onların köleleri olurlar.
  • Hayatları boyunca başkalarının gölgesi altında yaşarlar. Başkalarının gölgesi altında konuşurlar. Başkalarının kalçalarını yalarlar.
  • Karşısındaki haklıysa bile tamam sen haklısın demez, diyemez. Bunu kendine yediremez. Salak salak saldırmaya devam eder.
  • Ayrıldıkları veya kendisine yüz vermeyen kızların arkasından fahişe derler.
  • Kıskançtırlar. Fitneci ve fenadırlar. Ortalığı karıştırmayı severler. Okullardaki sinsi erkekler buna örnektir.
  • Özenti kişiliklere sahiptirler. Bir kişiye özenir ve onu taklit ederler. Başkasından gördükleri yazı stillerini havalı olmak zannederek aptal aptal yazarlar. kenks xdd anan gibi boş muhabbetlere girerler.
  • Gelişmekten korkarlar. Düşünmekten korkarlar. Farklı şeyleri denemekten korkarlar. İnandıkları değerlerin yanlış kısmı eleştirilince annelerini gondiklemişsin gibi tepki verirler.
  • Liderlik vasfından yoksunlardır. (kim gelecek kılışdaroğlu mu adam da liderlik vasfı yok bir kere) Öz güvenleri düşüktür. Boyunları büküktür.
  • Akşama kadar oyun, dizi gibi boş şeylerle vakit harcarlar.
  • Kelime haznesi dar olduğu için pek mantıklı konuşamaz.
  • Beta erkeği pistir, bakımsızdır. Hele birde tipsiz ve çirkinse hiç yaklaşılmaz yanına. Giyinmeyi bilmezler.
  • Kızlara yalvarırlar bazı türleri kızlardan nefret ederler. Kızlarla arkadaş olmaktan öteye gidemezler, kazara sevgili olurlarsa tez vakitte kız terk eder. Utangaçtırlar.
  • Hayatından sürekli şikayetçi olan kişidir beta. Sürekli ağlayıp sızlanır hiçbir şeyden memnun olmaz.
  • 31 çekmekten elleri nasıl tutmuştur. Erotik video izlemeden günlerini geçiremezler. Abazanlardır, abazan olmalarıyla gurur duyar her yerde anlatırlar.
  • Yolda kız görünce salyaları akarcasına bakar. Minibüste hamile,hasta veya yaşlı olmadığı halde kızlara yer verirler.
    Kısaca illet bir insanlardır betalar.

Aşağıya TCMA’dan bir dize atıyorum oldukça haklı bir dize.

Bunu çok sık yapmam

Beta erkeği nedir ?
Kendisini doğuran ve yetiştiren beta dişi tarafından, yeteneklerinin törpülenmesi ve ”kadınlaştırılması” sonucu ortaya çıkan sinsi, korkak, sırtlan tiplemesidir.
Umursanmaya asla ama asla değmez ; alfa olması en zor olan tiptir.
Acıklı olan ise, asla tam olarak bir alfa olamayacaktır.
Dişiler gibidir ; çok konuşur, cıvıktır, saçmalar.
Dedikodunun en iyisini yapar, laf taşır, arkadan iş çevirir ; fakat tabii ki alfa onu umursayıp ona ”resmilik” kazandırmadıkça hiçbir işe yaramaz.
Alfalar, zevk için betalarla savaşabilir.

Son olarak erkekleri itici yapan karakter erkek özellikleri kısmında yer alan bütün özellikler beta erkek özelliğidir.

GELİŞİME KAPALI DÜŞÜNEMEYEN BETA ERKEKLERE BU BLOGTA YER YOK.  Diğerleriyle bir sonraki makalede görüşeceğiz. Ayrıca

Godless Alpha
Godless Alpha

Soru ve sorunlarınızı mail üzerinden bize iletin. Biz de o konu hakkında yazı yazıp sorunuzu yanıtlayalım. [email protected]

View all posts

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir