Press "Enter" to skip to content

Cinsel Pazar Değeri – Sexual Market Value

Kırmızı hap yani the red pill’in ne olduğuyla ilgili herhangi bir makale yayınlamadım aslında bunu belli bir kalıba sığdırmaya çalışmak çok yanlış olur. Çünkü kırmızı hap farkındalığı yeni bir bakış açısıdır. Gerçekleri görebilmemizi sağlar. Gerçeklerin bazıları acı bazıları da tatmin edicidir. Kırmızı hap hakkında detaylı bir makale için araştırma sürecindeyim. Yeterince materyal toparlayabilir isem makale yazacağım.

Gerçeklerin bazıları acı bazıları da tatmin edicidir demiştim. Tam olarak olay bundan ibaret. Cinsel Pazar Değeri kadınlar için acı erkekler içinse tatmin edici bir durum. Nedir bu cinsel pazar değeri?

Cinsel Pazar Değeri (CPD): Karşı cins tarafından arzulanma ve kalite ölçüsüdür. Tam olarak yerinde bir tanım değil ama en yakın tanım budur. Erkekler bu konuda oldukça şanslıdır. Erkeklerin pazar değerini arttırmanın onlarca yolu varken kadınların pazar değerini arttırmanın yolu oldukça azdır. Hatta çok sınırlıdır.

Kadınların cinsel pazar değerini etkileyen değerler: GÜZELLİK ve YAŞ. Gördüğünüz gibi sadece iki özellik. Elbette kariyer,eğitim,kişilik,maddi gelir gibi etmenler de etki eder. Ancak bir kadınla tanışırken bunlar pek umurumuzda olmaz. Kadınlar bu yüzden şanssızlar. Güzel değillerse erkekler tanışmak istemiyor. Yaşları genç değilse erkekler tanışmak istemiyor. Çevremizde oldukça fazla görürüz. Erkek kadından bir kaç yaş büyük olur ve bu oldukça normal karşılanır. Karşılamamız da gerekli. Cinsel pazar değerlerine göre olması gereken bu. Erkek kadının kariyerinden,eğitiminden,kültüründen,kişiliğinden çok az etkilenir. Hatta geliri kendisinden yüksek veya kariyer olarak üst sınıf olan kadınlara yaklaşmaktan Türk erkekleri çekinir,gururuna yediremez. Her ne kadar hanımcı erkekler aksini iddia etse de evrimsel psikoloji bu yönde işliyor.

Konu erkeklere geldiğinde ise işler oldukça değişiyor. Erkeğin cinsel pazar değerini etkileyen faktörler oldukça fazla. Beta erkeklerin cpdsi düşüktür. Bütün alfa erkeklerin cinsel pazar değeri yüksektir ama erkeklerde cinsel pazar değerini etkileyen faktörlerin %90’ı erkek tarafından kazanılabilir. Bu nedenle gelişime açık olan her beta yüksek cpdye ulaşarak bir alfa olabilir.

Dünyaya göre yorumlamak yerine oyunu Türkiye’ye uyarlayarak konuşacağım biraz da. Dünya da çok erkekle yatan kadınlara ne deniyor bilmiyorum umurumda da değil. Lakin Türkiye’de evlenmeden bir erkekle beraber olan kadına fahişe gözüyle bakıldığı için kadınlar bu konuda da oldukça şanssız duruma düşüyorlar. Umarım blog feministler tarafından keşif edilmez de uğraşmak zorunda kalmam. Pff hiç çekilmez onlar şimdi. Her neyse devam edeyim ben. Dünya da çok kadınla yatan erkeklere Play Boy deniyor,çapkın deniyor,alfa deniyor, pua deniyor. Deniyor da deniyor. Kötü bir şey denmiyor. Üstelik bunu sadece erkekler değil kadınlar da söylüyor. Tecrübeli erkekleri daha çok istiyorlar. Çünkü ezik ve tecrübesiz erkeklerden onlarda oldukça sıkılmış durumdalar.  Yani erkeklerin cinsel deneyimi ne kadar fazlaysa cinsel pazar değeri o kadar yükselir. Kadınlarda ise durum tam tersi olarak cinsel tecrübesi ne kadar fazla ise değeri o kadar azalır. Fahişe gözüyle bakılır. Gerçekler acıdır üzgünüm.

Bense biraz farklıyım. Kimseyi yattığı kişilerle yargılayamam. Bakire olmayan biriyle evlenir miyim? Bilmiyorum tartışma yaratacak bir soru. Kendime yedirebilir miyim onu da bilmiyorum. Şuan yaşım evlilik için oldukça genç. Evlenmeyi de düşünmüyorum zaten bu soru bekleyebilir. 🙂

 Yukarıdaki görsel de göründüğü üzere kadınların cpdsi 23 yaş civarı zirvede. Bunun sebebi ise; kadınlar vücudu ve güzelliği sebebiyle değerli oldukları için bu seçilimde 23 yaş önemli bir rol oynamıştır. Ayrıca kadınların bu yaşlarda dölledikleri spermlerin sağlıklı olma ihtimali diğer yaşlara göre daha yüksektir. Kısacası kadınlar için 22 – 24 yaş arası doğurganlık, arzu edilirlik, cinsellik zirve noktasında ve 25 yaş ve sonrasında sürekli olarak düşüş haline geçiyor.

Erkekler 38 yaşında cpd olarak zirvede gördüğünüz gibi. Erkek deneyimleriyle değer kazanır. 38 yaş civarı erkekler genellikle bir iş sahibi, ortalama veya üstü bir gelire sahip, evi arabası olan, psikolojik açılardan bazı şeyleri kafasında oturtmuş kişilerdir. Baba olmaya en yatkın adaylardır.

Yani genç erkekler yani yaşıtım olan brolar kasmayın kendinizi. Henüz olayın başındayız. Çokta gevşek bırakmayın ipleri. Gelişmeye devam edin sürekli gelişin yoksa 38 yaşına geldiğinizde cpd en yüksek seviyede olsa bile facebookta hatunlara slm cnm tnşlmmı yazmaktan öteye gidemezsiniz. Oldukça şanslıyız bilgiye her an erişebiliyoruz. Değerlendirmeliyiz.

Diğer makalede cpd hesaplamasını anlatacağım.

Godless Alpha
Godless Alpha

Soru ve sorunlarınızı mail üzerinden bize iletin. Biz de o konu hakkında yazı yazıp sorunuzu yanıtlayalım. [email protected]

View all posts

One Comment

  1. Gül Gül

    Açıkçası erkeğin değeri yaşla yükselmez parası yaşla arttığı için bazı mallar da paraya baktığı için öyle görünür. Kim pörsümüş bir adamı ister yaşlandıkça sperm kalitesi de düşer ve dişiler doğada sadece en sağlıklı spermi ister yaşlı erkekler sevilmez ancak parası varsa sevilir. Yaşlılık safece kadınlara işlemez bide erkeği her şeyine göre değerlendirirsin de çok kadınla yattı diye gözümde değeri artmaz basit görünür. Kim çok kadınla yattı diye çekici bulur bu bir kriter değil ben anında soğurum para tip çekici de partner sayısı çok saçma. Bide yani bilemiyorum eğer sadece damızlık olarak görüyorsanız kadınları ancak yaşa önem verirsiniz insan olan para da zeka da ister senin çocuğunu büyütecek kadın aptal olursa çocuk ta aptal olur asıl kadının zeki olması gerekir. Annenizin değeri düşüyor o zaman kadınlara sadece bu gözle bakmayın 10 yıllık ömrümüz mü var be erkeklere de yaşlılık işliyor onu söyleyeyim. 60 yaşında hiç bir kız sizi istemez anca cüzdan niyetine kullanır gerçekten iyi olduğunuz için istemez anladınız? Anneniz de değersiz bu mantığa göre ayy ne bu be

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir