Press "Enter" to skip to content

Kızlarla Konuşulmaması Gereken Konular

Kızlarla konuşulmayacak konular nelerdir?

Selamlar beyler.

Kızlarla konuşulacak konular hakkında yorum yapamam ama konuşulmayacak konuları çok iyi biliyorum. Siyaset ve din konuları insanların ince damarıdır. Bu konularda asla bir sonuca varılmaz. Bu yüzden bu konularda konuşmamalısınız. Öncelikle söylemeliyim ki benim bir siyasi ve ideolojik görüşüm yok. Her görüş hakkında bilgim var fakat ilgim yok. Siyasetçilerden mesela kim haklıysa onu desteklerim. Taparcasına değil o an desteklerim o konuyla ilgili desteklerim. Sonrasında başka birisi başka bir konuda haklı olursa onu desteklerim.

Kızlarla konuşurken asla açılmaması gereken konular nelerdir?

Ülke siyasi açıdan berbat bir vaziyette. Herkes bir şeyleri destekliyor ama neden desteklediğini kesinlikle bilmiyor. Atatürk’ün laiklik olayını çok yanlış anlayanlar var. Atsız’ın ırkçılığını çok yanlış algılayanlar var. Erdoğan’ı çok yanlış anlayanlar tapanlar var.

Ülkücü kitle var. Bunların kafası oldukça karışık bende eskiden kendime ülkücü diyordum anlamını bilmediğim zamanlar. Şimdi bu durumların arasında en saçma olanlarından aslında. Burada 2 kitle var. Atsız ve Türkeş’çiler her ikisini de destekleyenler var. Türkeş’i sevmeyip ülkücü olanlar var. Atsız’ı sevip ülkücü olanlar var. Türkçülük ile ülkücülüğü karıştırıyor bu tayfa. En sinir bozucu kitle Erdoğan kitlesinden sonra ülkücü kitlesi. Kızları erkek çevre yapmak için ülkücülükle ilgili paylaşımlar yapar sosyal medyada. Aslında gram bilgisi yoktur ama ilgi çekiyor erkekler tarafından. Aynı şekilde erkeklerden sırf kızlar ilgi gösteriyor diye destekleyenler var. Çevre yapabilmek için destekleyenler var. Saçma bir sorunsal. Gerçekten dava adamı olanlara kesinlikle lafım yok. Benim derdim prim ve manita yapmak için neyi desteklediğini bilmeyenlerle. Durup dururken dayak yemeyelim amünüyüm.

Solculuğu Atatürkçülükle bağdaştıranlar var. Hitler hayranı kitle var. Değişik bir vaziyetteyiz aslına bakarsanız. Demirtaş’tan söz etmek istiyorum. Kesinlikle yaptığı şeyi doğru bulmuyorum ama tebrik etmek istiyorum. Bunu her insan başaramaz diye düşünüyorum. Gerçekten cesur bir insan. Siyasi görüşü ve hainliği umurumda değil. Cesaretinden ve başardıklarından ötürü tebrik ediyorum hepsi bu kadar. Bahçeli’den bahsedeyim. İlk başta hiç ülküsünü bozmayan hatta başbakanlık teklifini bile reddeden bir insanın şu zamanlarda Erdoğan’ın izinde yürümesi değişik bir durum. Şu sıralar Akşener var. Yeni partisini kurdu. Hayırlı olsun diyorum. Umarım bizi anlayan bir parti olur da ona oy veririz. Kılıçdaroğlu adamda liderlik vasfı yok bi kere. Ehueh Şaka tabii ki. Kılıçdaroğlu’nu bir çok konuda desteklemediğim gibi bir çok konuda da destekliyorum. Özellikle muhalefet olarak tek başına durması şaşırtıcı ve takdire şayan. Kılıçdaroğlu’na karşı halkımızın ilginç bir tutumu var. Ne yaparsa yapsın Kılıçdaroğlu kesin yalan söylüyor ve haksızdır.

Erdoğan’a aşırı sevdalı bir kitle var ne kadar yanlış yaparsa yapsın ölümüne destekleyen bir kitle. Ben bu yüzden siyasete karışmıyorum Türkiye’de. Siyaset olan bir yer görürseniz hiç münakaşaya girmeyin. O ortamdan uzaklaşın. Gram kitap okumamış siyaset bilgisi olmayan insanlarla muhattap olmak acı verici olabiliyor. Bu nedenle hiç kimseyle özellikle kadınlarla siyaset konuşmayın unutun siyaseti. Siz ne kadar doğruyu söyler bilirseniz belge bile sunarsanız sahte derler inanmazlar. Vaziyet şu an böyle.

Kızlarla konuşulması yanlış olan konular

Siyaset konusunda %100 doğru bir ideoloji yok bu nedenle siz de karşı tarafta kendi ideolojinizi en iyi şekilde savunsanız bile haklı çıkamazsınız. Çünkü %100 doğru değil kimsenin görüşü. Bu yüzden tek bir ideolojiyi körü körüne desteklemek birçok yanlışı fark etmenizi engeller. Din meselesinde de benzer olay yaşanır. Ateist, agnostik, deist veya her ne olursanız olun önemli değil karşı tarafa haklı argümanlarınızı sunsanız bile haklı çıkamazsınız. Bu iki konuda insanların bazı kalıpları vardır ve asla yıkılmaz.

Ki ne din ne de siyaset konusunda kadınlarımız bilgili değiller. Genellikle televizyondan duyduklarıyla veya sosyal medyadan gördükleriyle yetinirler. Hiçbir görüşü tam anlamıyla bilmez, desteklediği partinin tüzüğünden bihaberdirler. Ona rağmen takım tutar gibi parti/siyasetçi desteklerler. En haklı kendileriymiş gibi savunurlar. Çoğu zaman savunamazlar. Neden diye sorduğunuzda çünkü seviyoruz demekle yetinirler.

Sonuca varılmayacak konularda konuşmayınız birbirinize zarar verirsiniz. Ayrıca ülkenin şu siyasi durumunda birbirinizi üzmeye değecek kadar doğru bir parti veya siyasetçi olduğunu düşünmüyorum. Bu konular zaten can sıkıcı konular gidip eğlenceli konulardan konuşun.

 

Godless Alpha
Godless Alpha

Soru ve sorunlarınızı mail üzerinden bize iletin. Biz de o konu hakkında yazı yazıp sorunuzu yanıtlayalım. [email protected]

View all posts

One Comment

  1. ZAMAZİNGO ZAMAZİNGO

    dostum bloğuna yeni denk geldim gayet güzel bir hitap şeklin var ilişkiler konusunda yazdıklarına katılıyorum.
    ilk yorumuda buna yazıyorum.
    izmirli bir kız tanıdığım vardır bilirsiniz klasik izmirli atatürkçü alkol alıyor rahat kafadan dinle pek alakası yok vs
    bende klasık anadolu cocuguyum baya zıtdık ama zıt kutuplar birbirini çeker ve hiç bir ortak noktamız yokken saatlerce siyaset vs konusuyoduk pek bilgisi felan yoktu ama tartışıyorduk o yüzden kızları belli bir kalıba sokmak hata ne kadar kültürlü olduğunu siyaset ve dinle anlatabilrisin

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir