Press "Enter" to skip to content

Nefes alsın yeter mentalitesi

nefes alsın yeter, nefes alsın yeter diyen erkek, nefes alsın yeter diyen kadın, nefes alsın yeter diyen erkek iticiliği, yoklukta olan erkek, abazan erkek

Nefes alsın yeter

Selam beyler. 10 kadına erkeği itici yapan şey nedir diye sorsanız 9’u aynı cevabı verir. Nefes alsın yeter diyen erkek. Gerçekten de yok böyle iticilik. Yani gerçekten bu kadar mısınız? Son günlerde sosyal medyada bir dedenin köpeğe tecavüz görüntüleri ortaya çıktı. Köpek lan bu insan köpekten ne haz alır? Hadi eşek olsa neyse :d Hadi haz aldın ama köpeğe çavuşu nasıl kaldırdın? Hem de 82 yaşında öncelikle eli öpülesi adam. 82 yaşında köpeğe kaldırabilen yengeyi dümdüz eder vesselam.

Damacanaya tecavüz edenleri var, oturulan banka tecavüz edenler var, balona, eldivene nefes alıp almayan her şeye. Yeter ki bir delik olsun. Hoş elimizden haz alan varlıklarız diğerlerini çok yadırgamamak lazım. Çuvaldızı kendine iğneyi başkasına batırmak gerek. Cinsel açlığın Afrikasındayız. Bunu söylemiştim daha önce. Her iki cinsiyette açlık çekiyor. Bunun sebebi abazan erkeklerdir. Bu hayattaki en büyük düşmanlarım… Şayet onlar yüzünden kadınlar bu haldeler. Biz erkeklere zarar veren yine biz erkekler.

Abazanlık seviyesinin zirvesi olarak nefes alsın yeter sözünü tanımlayabiliriz. Ne yani kız 120 kg olsa, kulak memesine kadar büklüm büklüm yağ bağlamış olsa yine de ona kaldırabilecek misin? Helal olsun. Günümüz Türkiye’sinde erkeklerimiz seçici değiller. Hemen hemen hepsi aynı kafa yapısında. Bir zamanlar bende öyleydim. Nefes alsın yeter düşüncesindeydim ama hiç de çirkin kızlarla görüştüğümü hatırlamıyorum. Daha ulaşılabilir görünmek için böyle yapıyordum galiba. Ya da komik olduğunu sanıyordum. 😀 Komik aslında kendimizi rezil ve ezik durumuna düşürüyoruz. Başka hangi canlı  kendini rezil edince bundan haz duyar ki?

Nefes alsın yeter diyen erkek

Bir erkek 100 tane kadına sevişelim mi dese arzu dolu mesajlar atsa 100 kadının tamamı erkeği reddeder. Kimileri reddetmeyebilir onlar fakedir kesin erkektir dolandırmak istiyordur yoksa mümkün değil öyle bir durum. 😀 Lakin bunun tam tersini ele alırsak yani bir kadın 100 erkeğe sevişelim mi diye mesaj atsa %95 oranında olumlu yanıt alacaktır. Yani 5 kişi olumlu dönüş yapmaz en fazla. Bunun birisi evli ve kadınına bağlıdır. Bir tanesi aşırı tutucudur evlenmeden olmaz diyen erkektir. Bir tanesi gay’dır. Bir tanesi mesajı görmemiştir. Bir tanesi seçicidir. Yani en fazla 1  tane seçici çıkar. Deneyelim denemesi bedava. Aşırı yakışıklı değilseniz 100 kadının tamamı reddedecektir. Demek istediğim bu arkadaşlar. Kadının seçenekleri erkeklerden aşırı fazla. Sırf nefes alsın yeterciler yüzünden hem onlar başarı elde edemiyor hem de diğer erkeklerin şansını azaltıyor.

Kızlar o erkeği bin bir türlü shit teste tabi tutuyor gerçekten kaliteli erkek mi yoksa nefes alsın yetercilerden mi diye öğrenmek için. Bin türlü tantana başım ağrıdı bak yazarken. Siz hiç bir kadının nefes alsın yeter dediğine şahit oldunuz mu? Olamazsınız. En çirkin kızın bile ideal erkeği olur. Şöyle kaslı olsun, şöyle yakışıklı olsun vs. bir sürü şey sıralarlar. Dersin ki öyle bir erkek bulursan yolla beni de s*ksin. Demeyin buluyorlar sonra, oturamıyorum şuan… :))

Kendi standartlarınız olsun. Tamam ilk başlarda nefes alsın yetercilerden olabilirsiniz ama abartmadan. Mesela her türlü hatun türüyle görüşebilirsiniz. Bunu kesinlikle tavsiye ediyorum. Bunun amacı neyi istediğinizi öğrenmektir. Güzellere yönelebilirsiniz. Genelinin muhabbeti 5 para etmez, zeka düzeyleri düşük olmasına rağmen sırf güzel diye ilgi odağı olurlar. Muhafazakarlara yönelebilirsiniz ki ilk başlarda hiç tavsiye etmiyorum. Diyelim bir muhafazakar ile berabersiniz ve başka kadın türlerine rastlıyorsunuz. Ulan bunla sevgili olmasam bu kadınla şansım olur muydu acaba diyorsunuz. Hem normal ilişkinizi olumsuz etkiliyor hem de aklınızda başka kadınlar oluyor sürekli meraktan ötürü. Orta halli güzellikte muhabbeti güzel olanlara yönelebilirsiniz ki bu benim idealimdir. Sohbet muhabbet edemeyecek olduktan sonra güzelliğinin genel evdeki kadınlardan farkı ne olur ki? Onlarda güzel ve onlarla da sohbet edemiyorsun.

Nefes alsın yeter diye kadın

Standartlarınızı belirleyin. Mesela mesajlarda büyük küçük veya kısaltarak yazanları eleyin. Bunların gerçek hayatta da muhabbeti berbattır zaman kaybetmeyin. Facebook gibi mecralarda şekilli şekilli durumlar paylaşanlar eleyin muhabbet yetenekleri sıfır. Arabesk rapçiler eleyin. Ergenleri eleyin kısacası. Ota boka sjjsjssj diye gülenleri eleyin muhabbetleri sıfır olmasına rağmen öyle gülerek komik olduklarını ve muhabbeti ilerletebildiklerini düşünürler. Hmm, anladım, aynen, tamam gibi kelimeleri çok kullanan hatunları eleyin. Sürekli durgun derdi denizleri aşmış hatunları eleyin siz dert babası mısınız? Bunlar sizin enerjinizi emmekten haz alırlar. Desteklediği ideolojik görüşün ne olduğunu bile bilmeden destekleyen sözde ülkücü sözde solcular eleyin. Aşırı dincileri eleyin insanı bayarlar, laf anlatamazsın. Primcileri eleyin sürekli belirli şeyler üzerinden prim yapmaya çalışanlardan uzak durun uyuz tiplerdir. Sosyal medya ağızıyla konuşanları eleyin. Sosyal medyada gördükleri replikleri kullanarak konuşurlar sürekli. Bu şey değil mi yaaa “ben” gibi boş boş şeyler söylerler. Bunların elinden telefonu alırsanız konuşmayı unuturlar. Para yiyicilerden uzak durun, bir iki buluştunuz siz ödediniz hala elini cebine atmıyorsa aman aman sülük gibidirler insanı emerler. Sigara kendim kullanmadığım için içen hatunları itici buluyorum, leş gibi kokuyorlar ve yaklaşmıyorum.

Bak mesela bunlar benim standartlarım. Muhabbet odaklıyım. Muhabbet bir miktar zeka gerektiren bir şeydir. Dolaylı olarak muhabbeti güzel olan hatunlar zekidir. Espri yapabilmek için belirli bir kapasiteye sahip olmak gerekli malum. Erkekleri en kötü etkileyen şey istisnasız sosyal medyadır. Bu yüzden bir süredir içli dışlı değilim sosyal medyayla. Sırf 3-5 beğeni alabilmek için kendimizi şekilden şekile sokup kendimizi eziyorduk. Gerçekten de bundan zevk alıyorduk. Kendimizi kötüleyip çirkin olduğumuzu söylemeler falan çokça yaptık bunu. Sizi bilmiyorum ben yaptım. Paylaşımlarım hep kendimi kötülemeye yönelik ve yokluktaymışım gibiydi. Sürekli yoklukta olduğumu söyler dururdum. Halbuki aynı anda 25-30 tane hatun kişiyle mesajlaşırdım. Demek bundan zevk alırdım.

Çekici bir erkek olmak için itici özelliklerden kurtulmalısınız. Nefes alsın yeterci olursanız en iyi ihtimal görücü usulü en kötü ihtimal eskiden her türlü erkekle birlikte olmuş bir hatunla beraber olursunuz. Sonrasını biliyoruz zaten. Kadın sizin seçici olmadığınızı bildiği için g*tü göbeği salar, kendine bakımını yapmaz, nasılsa gece 5 dakikalık sevişmeye kandırıyorum ben bunu her türlü düşüncesine girer.

Kadınların sosyal medya profillerine bakarsanız fark edersiniz. Kimi beyaz atlı prensimi istiyorum der. Kimisi mavi gözlü erkeklere bitiyorum der. Kimisi ülkücü erkekleri öven şeyler yazar. Kimisi Atatürkçü insanları sevdiğinden bahseder. Kimisi dövmeli erkeklerden hoşlandığını belirtir. Kimisi kaslı erkeklere ölüyorum der. Bazıları gamzeli erkekler bir başka oluyor der. Hepsi der yani bir şeyler. Paylaştığı durumlarda anlayışlı erkek istiyorum derler ki bu kati’yen yalan. Deri mont yakışmayan erkekten olmaz derler. Allah’a inanmayanın sevgisine de inanmam derler. Yani hepsi hemen hemen aradıkları şeyleri sıralarlar bir şekilde. Bunlara her ne kadar kulak asmamamız gerekse bile belirtirler yani. Hepsinin hayalinde ideal erkekleri vardır. Belli bir standartları vardır ve bunun altına kolay kolay düşmezler.

Standartlar belirlemenin bir çok avantajı vardır. Neyi aradığınızı bilirsiniz, gereksizlerle vakit kaybetmezsiniz, kaybederseniz de bunu bilerek ve eğlencesine yaparsınız. Bir de bu çiçekten öz alayım düşüncesiyle yaklaşırsınız ama illa o olsun demezsiniz. Hatta olması için enerji ve çaba da sarf etmezsiniz. Olursa olur kafasında yaklaşırsınız. Bu da kızlara çekici gelir ve şansınız daha da artar. Her kadın standartları olan erkek ister. Her erkeğin kendi kuralları olmak zorundadır kuralları olmayan bir erkek rüzgarda savrulan bir yapraktan farksız olur. Bu yüzden sürüklenmeye mahkum olur.

Şimdi bu yazıdan sonra 5 dakikanızı ayırıp neyi isteyip neyi istemediğinizi bir düşünün. Bunun üstüne biraz kafa yorun. Her şey olabilir.

Godless Alpha
Godless Alpha

Soru ve sorunlarınızı mail üzerinden bize iletin. Biz de o konu hakkında yazı yazıp sorunuzu yanıtlayalım. [email protected]

View all posts

2 Comments

  1. UMRUMDA DEĞİL UMRUMDA DEĞİL

    Özgüven tamamda şu grubun alfalarını nasıl saf dışı bırakıcaz bununla ilgili tavsiye veya uzun bir yazı yazsan kitap çıkarsan emin ol satın alırım o derece yazıların doyumsuz biraz uzun tut seviyoruz seni (şımarma a q) kendine iyi bak.

    • GODLESS ALPHA GODLESS ALPHA

      Totom kalktı yanıtlamayacağım bu yorumu. Oyun kitabını okudun mu bilmiyorum kesin oku. Pua’ların en büyük problemi aslında. Saf dışı bırakmanın en büyük yolu daha üstün olmandır. Daha yetenekli,daha çekici,daha lider,daha tecrübeli… Genel olarak ben kendimden üstün olanlara saygı duyup yanıma çekerim. Nasiplenebildiğim kadar nasiplenirim. Kazanamıyorsan kaybetmeyeceksin.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir