Press "Enter" to skip to content

Şöyle soktum böyle çıkardım

Şöyle soktum böyle çıkardım. Sevgilisiyle yaşadıklarını herkese anlatan erkek. Seviştiği kadını arkadaşlarına anlatan erkek. Böyle soktum şöyle çıkardım. Güvenilmez erkek

Şöyle soktum böyle çıkarttım

Selam beyler. Konu başlığı size tanıdık geldi mi? Aslında o başlık şöyle s*ktim böyle soktum olacaktı ama google amca elimizi kolumuzu bağlıyor. Tanıdık geldi değil mi? Hepimizin çokça söylediği bir laf aslında.

Bizim Türk erkeklerinde şöyle bir davranış var. Bir kızla tanışırlar, zaman geçirirler mesajlaşırlar buluşurlar konuşurlar. Erkek bir süre sonra kızdan hoşlanmaya başlar ve kıza teklif eder. Zar zor kızı ikna ettikten sonra artık diğer aşamalara sıra gelmiştir. Bin bir takla attıktan sonra kızın elini tutar ve sinemaya götürür. Sinema olayını biliyorsunuz zaten. Belki filmde duygusal bir an yaşanır da öpüşürüz diye gidilir. Erkeğin istediği şeyi kız çok iyi bilir. Bu yüzden biraz naza çektikten sonra film esnasında öpüşülür.

Erkek öpüşmenin verdiği gaz ve cesaretle işi daha da ilerletme çabasına girer. Önce kızdan fotoğraflar ister, sonra o fotoğraflara biraz renk katmak için kıza ufak ufak soyunarak fotoğraf çekmesini söyler. Kız en sonunda tamamen soyunur fotoğraf gönderir. Lakin o fotoğrafın öncesinde erkek yalvarır. Yalvar yakar fotoğraf ister en sonunda kız daha fazla ısrara dayanamadığı için gönderir. Hatta belki tehdit bile eder erkek. Erkek çıplak fotoğrafın ardından kızla ilişkiye girmek ister. Uygun bir ortam ayarlamaya çalışır genelde leş bir ortam olur.

Sevgilisiyle yaşadıklarını herkese anlatan erkek

Onca yalvarıp yakarmalar sonuç verdikten sonra kızla ilişkiye girer. Asıl olaylar buradan sonra başlar. Nasılsa 1 defa yaptı diye kızla sürekli ilişkiye girmek ister. Kız istemeyince kızı tehdit eder. Kız tehditlere de kulak asmayınca bu oğlanı daha fazla sinirlendirir. Son olarak kızın fotoğraflarını paylaşır, ifşa eder. İşin ilginç tarafı kıza yalvaran kendisidir ve kıza sürekli istediğini yaptıramayınca zoruna gider. Sonra kızla ayrıldıktan sonra vay efendim şöyle or*spuydu şöyle vericiydi. Şöyle s*ktim şöyle soktum.

Ortamlara gelir anlatır. Kızı şöyle s*kiyorum kıza böyle sokuyorum der. Biz de vay amk deriz inanmış gibi yaparız. Bunu niye anlatıyorum? Geçenlerde liseden bir arkadaşımla buluştum. Bu arkadaşım dershaneden kız ayarlamış ve onunla düzenli olarak ilişkiye giriyormuş. Bayağı olayları abartmışlar kız istememiş bir süre sonra. Bizim arkadaşta sinirlenip yol vermiş (!). Yol verme lafına da ayrı tav oluyorum zaten. Arkadaşla buluştuk hava(!) atacak ya puşt karı kız muhabbetine çekiyor ikide bir lafı.

Bu blogdan ve böyle şeyler yazdığımdan haberi yok. Lisede karı kızla işi olmayan bir tip olduğum için o da aklı sıra hava atıyor yani. Neyse ben bunu biraz gaza getirdim. “Karı kız çoktur sende ben hala elimle idare ediyorum anlatsana biraz malzeme çıksın” dedim. Baktım bu heh nihayet o konuya getirdin lafı der gibi “kanka geçenlerde bir kıza yol verdim ama kızı görmen lazım.” dedi. Anlatıyor işte her gün eve atıyorum sürekli sevişiyoruz, yiyişiyoruz. Yürü lan inanmam dedim. Yeminler ediyor, yeminine de inanmayınca telefonunu çıkarttı. Galeriye girip kızın ne kadar fotoğrafı varsa bana göstermeye başladı.

Ne kadar itici değil mi? O olayın öncesini bilmesem vay be ne kadar s*kici bir erkek diyeceğim ama öncesini tahmin edebiliyorum az çok. İlk bahsettiğim senaryonun aşağı yukarı aynısı olmadıysa hiçbir şey bilmiyorum. Şöyle bir mevzu olsa, kız oğlanı sevgili olabilmek ve kazanabilmek için ilişkiye girmiş olsa haklı hava atmakta diyeceğim. Lakin öyle bir mevzu yok ortada. Sen kıza yalvar yakar ikna etmişsin sonra da fotoğraflarını millete gösteriyorsun. Neyle övüneceğimizi bilmiyoruz inanın bana.

Seviştiği kadını arkadaşlarına anlatan erkek

Benzer bir olayı ben yaptım lise 1-2 zamanları. Bizim olay biraz farklıydı. Kız beni etkileyebilmek için fotoğraf atıyor ve ilişkiye girmek istediğini belirtiyordu. Sonrasında kızın cinsel imalarına daha fazla katlanamadığım için kızla sevgili olmuştuk. Kızla sevgili olduktan bir süre sonra kız aldatma eğilimine girmişti ve bende bana attığı fotoğraflardan bazılarını en yakın arkadaşıma göstererek kırılan egomu tatmin etmiştim (!). Şuan düşününce saçma geliyor. Ne geçti yani elime? İlk ve sondu tabi.

Bir erkeğin egosunu okşayabilmesi için etrafa kanıt sunması şart. Bakıyorum sosyal medyada erkekler kızlarla konuşmalarını paylaşıyor. Kızın çıplak fotoğraflarını yayınlıyor veya kıza ayar verdiği ya da kızın kendisini ikna etmek için attığı mesajların ekran görüntüsünü yayınlıyor. E tamam da eline ne geçti? Biz o ekran görüntülerine bakıp oha bu oğlan ne kadar s*kici keşke bizi s*kse demiyoruz ki. Zerre s*kimizde değil hangi kızla ne yaşadığın. Biz o ekran görüntülerine bakınca karşımızda s*kici bir insan görmüyor aksine güvenilmez bir insan görüyoruz. Güven  mevzusu çok ayrı beyler. Siz bir kızın güvenini kırıp bunu etrafa yaydığınız da biz ortada güvenilmeyecek bir insan görüyoruz. Size olan bakış açımızı tamamen değiştiriyor ve değeriniz ayaklar altına alınıyor.

Bunun haricinde cinsel performans mevzusu var tabi. Kızla devam eden birlikteliklerini anlatan erkekleri hepimiz biliyoruz. Belki onlardan birisiniz. Sizi yerin dibine sokmak değil amacım. Bazı gerçekleri yüzünüze vurmak. Dost acı söyler malum. Evli bir adam farz edelim. Bu adam haftada 1 karısını ikna edebilirse onunla ilişkiye girsin. Bu ağabeyimiz kahvehaneye gider çakırkeyf bir vaziyette. Başlar anlatmaya. Rahat yarım saat bir saat hiç inmiyor. Şöyle sevişiyoruz böyle karımı yapıyorum. Halbuki hepimiz biliyoruz bu konulardan çok bahseden adamın tırt olduğunu.  Çok şahit oldum beyler inanın bana.

Erkekler neden ilişkiye girdiği kızı sağda solda anlatır?

Güven zor kazanılıp kolay kaybedilen bir durum. Siz bir kızla aranızda geçenleri bir arkadaşınıza anlatırsanız. O anlattığınız arkadaşınız sizin hakkınızda “ulan puşta bak sevgilisiyle/karısıyla ilişkisini anlatan adam benim konuştuklarımı da başka yerde anlatır” diye düşünecektir. Siz performansınızı kendinize saklayın. Anlatmayın kimseye bırakın onlar merak etsin. Hem bahsettiğiniz kadar iyi bir performansınız varsa sevgiliniz bahsedecektir zaten. Kızlar böyle şeyleri konuşur kendi aralarında.

Siz kendinizden bahsederseniz takdir edilmezsiniz. Başkası sizden bahsederse takdir edilirsiniz 🙂

Son olarak siz o ilişki meselesini yani şöyle s*ktim böyle soktum meselesini birine anlatınca o kulaktan kulağa yayılıyor bilginiz olsun. Veyahut siz bir kızın fotoğraflarını bir erkeğe gösterdiğinizde o fotoğrafların bahsi yeni ilişkinizde de geçiyor. Yeni ilişkinizde kıza güvensizlik aşılıyor bu yüzden hedefinize ulaşamıyorsunuz. Yani siz kızın fotoğrafını başkasına gösterdiğinizde yeni sevgilinizin kulağına gidiyor ve muhtemelen sizden ayrılıyor. Ayrılmasa bile size karşı sürekli tetikte oluyor ve b*ktan bir ilişkiye merhaba diyorsunuz.

Şöyle s*kip böyle sokun ama kimseye bahsetmeyin.

Bu sefer gerçekten son olarak şu linke girip inceleyin yorumları. Orada olumsuz yorum yapan kızların hepsinin başına aynı şey gelmiştir büyük ihtimalle. Kendi başlarına gelmese bile yakın arkadaşları tarafından şahit olmuşlardır. Anlatmak istediğim şey buydu.

www.kizlarsoruyor.com/cinsel-yasam/q1096370-erkeklere-soruyorum-bundan-ne-zevk-aliyorsunuz

Godless Alpha
Godless Alpha

Soru ve sorunlarınızı mail üzerinden bize iletin. Biz de o konu hakkında yazı yazıp sorunuzu yanıtlayalım. [email protected]

View all posts

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir