Press "Enter" to skip to content

Uzak Mesafe İlişki Yürütmek

Uzak Mesafe İlişki Yürütmek

Selam beyler. Bugün çağımızın hastalığı olan uzak mesafe ilişkilerinden bahsedeceğim.

Bu illeti bende yaşadım ve ne lanet bir duygu, his olduğunu en iyi ben bilirim. İsterseniz kısaca kendi hikayemden bahsedeyim. İsterseniz diye soruyorum ama bahsedeceğim.

Erkekler kadınlara göre daha duygusaldır demiştim. İlişkilerde daha çok yara alırlar daha çok üzülürler diye belirtmiştim. İlişkiler konusunda daha hassas olurlar. Hatta erkekler demeyeyim bilinçsiz ve tecrübesiz erkekler diyeyim. Çünkü artık bilinçliyim ve yara almadan kurtulabiliyorum.

Uzak Mesafe İlişki Nasıl Yürütülür?

Öncelikle uzun mesafe ilişkisine bulaşmadıysanız bulaşmayın derim. Neden yahu sohbet etsek 2 lafın belini kırsak fena mı olur? Olaya o açıdan bakarsak sakıncası yok ama olaylar sizin düşündüğünüz gibi gelişmiyor. Özellikle ben bana karşı kendisini adayanlara daha fazla şekilde kendimi adıyorum. Bir kızla görüşüyorsun sen Malatya’da kız İstanbul’da. Kız o sıralar duygusal çöküntüde olduğu için tutunacak dal arıyor. Yanlış kararlar verip zararlı çıkmaktansa uzak mesafeden biriyle görüşmeye başlıyor. Bir süre sonra zaten başkalarıyla görüşmediği için erkekten hoşlandığını söylüyor. Erkek duygusal olarak kendini borçlu ve suçlu hissediyor. Kız kendisini bana adadı ben gidip başkalarıyla görüşüyorum benim yaptığım şerefsizlik diye düşünür. Böyle düşünmese bile kız kendisini bana adadı bende ona adamalıyım. Başka görüştüğüm kişi de yok zaten diye düşünür. Başka görüştüğü kişiler varsa da görüşmeyi keser kız için. Kız zaten ilişkiye başlarken geçici gözüyle baktığı için erkek mağlup olmuştur. Tabak çevirmeyen erkek bağımlı olur. Uzak mesafe ilişkisi er ya da geç bitecektir. Bağımlı olan erkek ayrılıkta en çok sıkıntıyı çekecek olan kişidir.

Beyler kızlar bu ilişki konularında bizim kadar dramatize etmez olayları. Çıkarları, kazançları doğrultusunda hareket ederler. Tamam ilk başta uzak mesafe ilişki oldukça cazip gelebilir ama sonrasında tam bir işkenceye dönüşür.

Uzak Mesafe İlişki

O zamanlar liseliyim henüz Malatya’da yaşıyorum. Asosyalliğimin zirve dönemleri. Aslında sadece kızlara karşı asosyaldim. Erkeklerle aram iyiydi, kızlarla sarmıyordu sadece. Facebook üzerinden ilkokuldan sınıf arkadaşım olan bir kızla görüşmeye başladık kız Manisa’dan. Facebook’tan muhabbeti sardırdıktan sonra SMS’e geçiş yaptık. Kız tecrübeli daha önce sevgilisi olmuş, görüştüğü erkekler var gerçek hayatta. En basitinden sınıfındaki veya okulundaki erkeklerle görüşüyor. Ben dediğim gibi kızlarla samimiyetim yok. Şebek erkek ve ortamımda şebeklerden oluştuğu için kızlara çekici gelmiyorduk. Eğlenmemize bakıyorduk. Eğleniyorduk bolca pişman değilim ama geç tecrübe ettim bazı şeyleri o yönden sıkıntı oldu hepsi bu. Kız dediğim gibi erkeklerle görüşüyor ben garibim başka kızlarla görüştüğümü söylesem bile belli ediyorum görüşmediğimi. En son dayanamayıp kıza kıskandığımı belirtiyorum ve oradan sevgili oluyoruz. Şans eseri. Bu şekilde kızı elde etmek %5 gibi düşük bir ihtimal sayesinde olur. Riskli bir durum anlayacağınız.

Onu çok kıskanıyor ve kısıtlıyordum. Kızla başladık ilk başta kıskançlığımdan etkilenen kız kıskançlığım yüzünden sürekli kavga çıkartır oldu. Erkeklerle görüşmeye devam ettiği halde suçlu ben oldum. Kızlar her ne kadar kıskanılmak istediğini söyleseler de kıskançlık gösteren erkeklerden nefret ederler. Kızların söylediklerine değil yaptıklarına odaklanın. Kıskanmak eziklik ve kendine güvensizlik belirtisiymiş bunu geç öğrendim.

Her kavgada sürekli özür dileyen taraf ben oldum. Özür dilemek erdemdir elbette ama yerinde ve zamanında. Kızın gözlerinde sıkıntı olabilir, kalkıp amua goduğum körü derseniz özür dilemelisiniz. Benim tavsiyem özür dilemeniz gereken davranışlarda bulunmamanız. Yersiz özür ezikliktir. Sürekli kusura bakma, benim hatam, özür dilerim demek ezikliktir. Haklıysanız hakkınızı savunacaksınız. Anlamıyorsa bitireceksiniz kardeşim bu kadar basit. Senin hakkını kalkıp ben savunamam sen savunabilirsin.

Sürekli onu ne kadar sevdiğimi söylüyordum. Onu çok sevdiğimi söyleyip işin bokunu çıkartıp telefonda şiir bile okuyordum. Her gece o uyurken ben sabaha kadar durup tuşlu telefondan ona uzun uzun mesajlar atıyordum. Kızlar çok sevildiğini bilmek istediklerini söylerler. Uzun mesaj almayı sevdiklerini söylerler. Bu gerçek olsaydı ben hiç bir zaman terk edilmezdim. Söylediklerine değil yaptıklarına odaklanın. Sürekli sevdiğini söylemek ezikliktir. Hatta kızın bunu hak etmesi gerekir. Altın oran kuralına uymalısınız. 3 defa sevdiğini söylüyorsa 1 defa söylemeli veya değer verdiğinizi hissettirmelisiniz.

O 1 tane mesaj atardı ben ard arda 10 tane mesaj atardım. Değer verdiğimi göstermenin önemli olduğunu düşünürdüm. Mesaj atma konusunda da Altın oran kuralına uymalısınız. 3 Mesaj atıyorsa 1 mesaj. 1 Mesaj atıyorsa 1 mesaj atacaksınız.

Onun ne kadar güzel olduğunu söyler dururdum. Kendimi yetersiz ve eksik görüyordum. Kendimi ona layık görmüyordum. Çünkü o çok güzeldi ve ben yakışıklı değildim. Sen bana Allah’ın lütfusun diyordum. Bu söylediklerimle sen benden ayrılsan başka erkekler bulursun ama ben başka senin kadar güzel bir kız bulamam diyordum alttan alta. Ezik davranmak her zaman kötüdür. Mümkünse bir kıza iltifat etmeyin. Ha illa edecekseniz sıradan iltifatlar etmeyin. Çok güzelsin demeyin. Küçük ayrıntılarla ilgili konuşun mesela. Yüzünün en güzel ayrıntısı bence dudağının üstündeki ben deyin. İltifatlarla ilgili yazı gelecek.

Hayatımda ondan başka kimse olmadığını, başkasını istemediğimi söylerdim. Mantık dahilinde bakarsanız doğru bir yaklaşım ama mantık kimin umurunda önemli olan duygularla bakmak. Sen bir kıza senden başka kız yok hayatımda dersen ve bunu hissettirirsen o kız senden uzaklaşır. Başka kız yok hayatında demek ki arzu edilen bir erkek değil diye düşünür. Başka kız yok çünkü ben eziğim seni zor buldum bu yüzden seni kaybetmemeye çalışıyorum lütfen beni terk etme.

Kontör yüklemiştim bir kaç defa. Maddi durumum olmadığı halde kontör göndermiştim ona. Hani şu facebook’ta ki abazan amcaların yaptığı gibi. Bahsetmek bile istemiyorum bu durumdan ama bahsetmeliyim. Kız kontörüm bitti görüşemeyeceğiz 1 hafta diyordu. Ben de ısrarla gidip kontör yüklüyordum. Çünkü ondan başka konuşacak kimsem yoktu ve bağımlı olmuştum.

Babam elimden telefonu aldı ayrılmalıyız. Bu mesajı aldığımda beynimi çivilediler sanki. Gözlerimden lav gibi göz yaşları sızdı. Hem kızın adına üzüldüm benim yüzümden ailesiyle arası bozulduğu için hem de artık görüşemeyecek olmanın burukluğu var içimde. O zamanlar bir kızın ayrılmak için söylediği en büyük yalanlardan biri olduğunu bilmiyordum. Yalan olduğunu anlamam mümkün değildi zaten. Uzaktayız ve görüşemiyoruz nasıl haberim olsun ki? Çok sonradan öğrendim başka sevgili yapmış.

BEN BU KIZA KARŞI EN UFAK BİR DÜŞMANLIK HİSSETMİYORUM. Şuan hala instagram üzerinden takipleşiyoruz ve ben bu kızı suçlayamıyorum. Suç benim ezik davranan bendim. Teşekkür borçluyum ona acı bir şekilde olsa bile bu seviyeye gelmemi sağladığı için. O da farkında eminim yeni halimden kendisinin sorumlu olduğundan. Erkek gibi davranmadım, kız benden defalarca ayrıldı erkek gibi davranmam için şans sundu ben hepsini geri tepip kız gibi davranarak eziklik yaptım. Kalkıp kızı suçlayamam… Demek istediğim bu arkadaşlar kendinizin farkında olmalısınız. Bazı şeyler için birilerini suçlamak yerine hatayı telafi etmelisiniz. Yanlışlarınızı tespit edip doğruya çevirmelisiniz.

Uzak Mesafe İlişkilerin Avantajı: 

-Masraf yok. Özellikle fakir biriysen masrafın olmayacağı için sevinebilirsin.

-Farklı biri gibi davranabilirsin.

-Sanal seks yaparken gerçek hayatta performansın düşükse bile sanal sekste aygır gibi seviştiğini hissettirebilirsin.

-Hayal kurarsınız bol bol nasılsa görüşemeyeceksiniz.

 

Uzak Mesafe İlişkilerin Dezavantajı:

Yukarıdaki avantajlar hariç geri kalan her şey dezavantaj.

-Kimlerle görüştüğünü göremiyorsun.

-Dokunamıyorsun.

-Kavga ettiğinizde telefonu kapattığında bir şey yapamıyorsun.

-Senin yetersiz ve eksik biri olduğunu düşünüyordur muhtemelen.

-Aldatılsan farkında olmazsın.

Neyse dezavantajlara çok şey yazılır ama üzmek istemiyorum daha fazla. 🙂

Gerçekler bunlar beyler. Gerçeklerden kaçarak gerçekleri değiştiremezsiniz. Kabullenmek ve hiç bulaşmamak en güzeli. Uzak mesafeli ilişki pişmanlıktır. Konuşun sohbet edin ama sevgililiğe bulaşmayın.

 

 

Godless Alpha
Godless Alpha

Soru ve sorunlarınızı mail üzerinden bize iletin. Biz de o konu hakkında yazı yazıp sorunuzu yanıtlayalım. [email protected]

View all posts

One Comment

  1. HUNTER HUNTER

    Hayatımı özet geçmişsiniz o hatayı kendim yaptım ve şuan bedelini ödüyorum ama aynı zamandada gözlerim açıldı artık kızların sözlerini değil duygularını hissetmeye tavırlarını anlamaya başladım.Artık Avcı benim AV onlar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir