Alfaloji Forum

Sitemizde şu anda bakım yapılmaktadır. Üyelik istekleri ve konular bakım sonrasında onaylanacaktır.

İçimde ki rahatlığı bozan yürüyüş

Katılım
11 Ağustos 2018
Mesajlar
1,115
Tepkime puanı
1,678
Şehir
İstanbul
Selam arkadaşlar, bugün kitap almak için 30 dk lık yürüyüş mesafesi olan kütüphaneye gitmek için yola çıktım. küpe mi taktım , 0 kolu giydim , saç bağladım öz güven tavan, betaların sinirleri götünden belli oluyor beni öyle görünce falan hiç bir şey sikim de degil ohh falan miss ama bir bakıyorsun ki sanki eğri , yamuk , çarpık bir şekil de yürüyor muşum gibime geliyor ve bu beni huzur ediyor. insanların yürüşüm hakkın da ne düşündüğü her ne kadar sikim de olmasa da benim kafama takılıyor ve bu beni daha çok etkiliyor bunun sebebi nedir ? ne yapmam gerek ? ve ek olarak anlattığım şekil kütüphaneye giderken yol da karşımda 2 beta bana doğru gelirken looooo diye seslenmez mi bir or*spu evladı sonra aynı öz güvenli , dik bir şekil de ona doğru bakarak yürürken birden or*spu çocugunun sesi kesilmez mi amına koyduklarımın hepsi böyle beyler ilkten sana yem atarlar o yem de takılıp kalırsan sonra götünden kan alırlar. o yeme takılı kalmayın öz güveniniz den taviz vermeyin. derler ki bu baba yiğit biz buna değil de başka elemanlara bulaşalım gündüz vakti sıkıntı çıkarmasın bize derler bir ***** yapamazlar. amına koyduğumun kütüphanesine girdikten sonrada the gameyi sordum 2 3 kişisel gelişim , manipülasyon vs kitapları sordum hiç birimi olmaz amına koyim sonra dişiye pekala o zaman teşekkürler , iyi günler diyip elimi uzattım ve elini sıkıp dükkandan sexsi bir şekil de çıktım. eve gidiyorum amını siktiğimin yerin de herkes sikik kekoları , betaları görüyor tabi normal insan görmemiş ki 500 insan gördüysem 300 ü bana bakıyor sinirimi bozuyor bu ne kadar sürecek böyle amk bana baktıkların da amını sikeyim suratıma ***** fotoğrafımı çizdiler evden çıkmadan önce falan diyorum kendime neyse s*x zamanı beyler herkese iyi forumlar.

Edit: Söylemeyi unutmuşum ; beyler istemsizce uzun adımlarla ve çok hızlı yürüyorum ************* 200m ötede ki adamı geçiyor o derece diyorum.
 
Son düzenleme:
beyler 2.el kitap satan bir site falan varsa söyleyin de yararlanalım.
 
İşe yarar mı kanka ? yani dik durabileceğim ve adam gibi yürüyebileceğim bir şey yok mu ?
Yarar bence. Bir bak. Ben de kambur duruyordum ama spor sayesinde ve bilinçli olarak duruşumu düzeltmeye çalışarak kamburluğumun çoğunu yendim. Bahsettiğim duvar duruşu egzersizini de denemeyi düşünüyorum.
 
Yarar bence. Bir bak. Ben de kambur duruyordum ama spor sayesinde ve bilinçli olarak duruşumu düzeltmeye çalışarak kamburluğumun çoğunu yendim. Bahsettiğim duvar duruşu egzersizini de denemeyi düşünüyorum.
Tamamdır kanka teşekkürler.
 
Aga vallaha oyunun kuralları ankarada aradım hiçbir yerde olmaz mı ak bursada bkm de çıktı adamlar harbi taşşaklı yapıyor bu işi 5 oyun 2 oyunun kuralları yanyana gördüm ve kitaplar satılıyor işimin yanında kitapçı genelde uğruyom istanbulda bulman lazım senin o kitapları
(bu arada kütüphanede arama kitapları kitapçılarda zor bulunuyor)
Kanka internetten sipariş edeceğim D&R da 60 tl üzeri sipariş kargo bedava 3 4 tane sipariş ederim kitap kargoyuda beleşe getiririm. almam şart çünkü
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
Üst