Alfaloji Forum

Sitemizde şu anda bakım yapılmaktadır. Üyelik istekleri ve konular bakım sonrasında onaylanacaktır.

Kendi Kendine Konuşan Adam

Katılım
15 Haziran 2018
Mesajlar
225
Tepkime puanı
267
Şehir
Kayseri
Merhaba Beyler,
İçimden geçenleri, bilinçaltımdakileri dışa vurmaya ve bunu da yazıya dökmeye karar verdim. Sık sık yazacağım bu tarzda, hem bana da çok iyi geliyor rahatlıyorum. Belki bu napıyor, kendi kendine hayal aleminde falan dersiniz öyle ön yargıya kapılanlar varsa rica ediyorum okumasın.
Deli değilim merak etmeyin, sağlığım yerinde.
 
03.09.2018 - 05:32 – bd38db
-Konuş bilinçaltım konuş ..
+Emin misin?
-Eminim, hiç olmadığım kadar.
+Nereden başlıyım, şu anki durumundan mı yoksa gelişiminden mi?
-Sen karar ver kontrol sende ne kadar acı olsada sen gerçekleri söylersin sadece konuş ..
+Bak şu an çok iyi bir durumda değilsin ve çok kötü de değilsin, değişmen gerek sadece.
-Nasıl yani, nasıl bir değişim gerçekleşmeli?
+Bak ilk olarak içindeki cevheri elinle dışarı fışkırtmayı kesiceksin çünkü sende biliyorsun ki bu şekilde hiçbir yere varamıyıcaksın, nereye kadar devam edicek bu sikik bağımlılığın, yetmedi mi 1 yıldır ödül sistemini bozduğun ve cevherini, sana enerji veren seni erkek yapan şeyi elinle gel git yaparak fışkırttırdığın? Bence yetti bir de yanında 2 tane de p*rno yıldızının bir birini para karşılığı sikmesini izleyerek yaptın, elinle eşlik ettin aklın sıra onlara. Ne bok yediğinin farkında mısın sen, her gün elini sikmekten bıkmadın mı amına koyduğumun eziği? Ezikler böyle yapar lan resmen, bi de kendini gidip millete iyi bi bokmuş gibi pazarlıyosun amına koyduğum bırak şu bağımlılığını artık yeter bıktım ben, enerjini düşürüyor bu, zararlı neresini anlamıyorsun lan elini sikmekten ne zevk alıyorsun amına koyduğumun eziği, kaç tane makale okudun düşündün zamanını harcadın bunun hakkında bilgi edinmek için ve edindin de daha neyi bekliyorsun lan? Sihirli peri gelip omzuna değneğini değdiricek sen de bir anda mükemmel birine mi dönüşüceksin hayatı ne sanıyosun lan sen? Çocukken izlediğin çizgi film de ki şeyler gerçek değil, uçan süper kızlar power puff girls mü ne bokumsa yok gerçek hayatta. Gerçek hayatta rekabet var, insanlar bir biriyle rekabet halinde sürekli, kim birine üstünlük kurarsa onu kullanmaktan zevk alıyor amına koyduğum çizgi filimlerdeki gibi mi sandın öyle yok tüm dünya barış içinde falan? Lan yanı başında her gün birileri ölüyor sırf 2-3 tane zengin arasındaki rekabet yüzünden. Senin deden, annen, baban uyurken onlar çalıştı, sen bir elinde telefonda oynayan p*rno filmi diğer elini de ileri geri ittirerek kendini bir şeyleri sikiyorum diye kandırırken savaş vardı, rekabet vardı. Bak bunu kabullen rekabet içindesin dünya rekabet yeri sende hayallerini hedeflerin yapıp bu rekabetin bir parçası olup gerçek başarıyı elde etmek istiyorsan önce elini sikmeyi ve p*rno izlemeyi bırakıcaksın çünkü sana gerekli olan enerjiyi kaybediyorsun bunları yaparak, bir şey üretmek için ham madde lazım olur senin ham madden de spermlerin, onlar senin cevherin ve eğer gerçekten bir şeyler üretmek istiyorsan cevherini yani spermlerini boşa sarf etmeyi bırakıcaksın. Artık p*rno izlemek yok, bitti. Artık mastürbasyon yapmak yok o da bitti, son bir kez falan filan diye de kendini kandırmıyıcaksın sikerler o işi, kaç kere öyle dedin de kandırdın kendini yeter artık elindeki üç beş şeyi bir araya getir, uygula zaman geldi, geçiyor bile artık vakit kaybetme şansın yok yeterince kaybettin yıllardır zaten.
- (Sessizlik)
+ Düşün bunları, sonra yine konuşucam seninle şimdi bilincinle baş başasın.
 
05.09.2018 – 06:01 – bd38db
-Merhaba bilinçaltım nasılsın? Çay içiyorum bak sohbet ederiz karşılıklı bunu da bilgisayara girerim diye.
+Kötüyüm, kendine iyi bakmaya başladın ve anti depresan ilaçları bağımlısı olucağa benziyorsun. Ayrıca dün ne boklar yedinde bağırış çağırış çıktı yine?
-Arkadaşımla buluşucaktım biraz geç karar verdik önce olsaydı sıkıntı olmazdı saat 8 gibi gitseydim keşke amk neyse akşam 11 gibi buluşak falan diye yazıştık ardından tramvaya bindim gidiyorum zooort! Telefon çaldı arıyan kim tahmin et? Annem, eve gel falan filan derken işte Babamda dahil olunca olaya eve geldim tabi gelirken yolda gördüğüm her sokak lambası direğine basıyorum yumruğu tekmeyi millet içti mi bu diye mal mal da bana bakıyor tabi saat 12 oldu eve gelene kadar öyle böyle geldim eve. Çıktım balkona sodamı aldım elime zaten sinirliyim arkadaşımla buluşucakken her şey alt üst olmuş siktiğimin katolik ruhlu ailesi yüzünden bir de üstüne baba sorgusu çıktı. Balkonda oturucam tam geldi amına koyduğum kolumdan çekiştiriyor içeri gir diye beni sorguya çekip iki dayak atıp haddimi bildiricek güya amcık ağızlı. Neyse işte itiş kakış bağrış falan derken ayak bileğimi balkonun kapısına çarpmışım anti depresan içtim hala ağrıyor amk. Sandalye falan fırlattım duvara çıldırdım resmen amk, tüm ev halkı babamla bizi izliyo eğer araya girmeseler yumruğu geçiricektim herife zaten uyuz oluyorum amk sürtük, ayyaş, altanına. Eğer o anda başka odada olmasam kesin yumruğu koymuştum herifin ağzına, çıldırttı beni resmen. Her insanın kırmızı çizgileri vardır, kiminin anne babasına sövülmesi onun kırmızı çizgisidir kimininde birinden dayak yemek kırmızı çizgisidir benim ki gibi. İnsanların kırmızı çizgilerini aşarsan boku yedin demektir çünkü en sakin insan bile o kırmızı çizgiler aşılınca çıldırır hele bir de benim gibi dominant biri tamamen çığrından çıkar. Ağzımdan sinirimle aklıma ne geldiyse söyledim, kendimden geçtim kırmızı çizgim ihlal edilmeye çalışınca işte tehditler, küfürler, aşşağılamalar, son ses bağırmalar ben böyle biri değilimdir normalde beni tanırsın bilinçaltım. Öyle böyle geçti günüm yeni bir güne Merhaba! Diyorum şimdi.
+Olum çok içerledin sen ben o zaman zaten bana gelen veri akışından hissettim bir anda hormonların tavan yaptı adrenalin salgılandı, gerçekten çıldırmış gibiydin o an. Sana tavsiyem siktiğimin insanları için hiçbir zaman kendini yorma, değmez. Bir insanı eğer istemezse değiştirebilir misin? Eksiklerini söyleyip bunu düzeltmesini isteyebilir misin? Eğer istediğin insan açık görüşlü biriyse evet niye isteyemiyesin? Peki ya ailen gibi yobaz, bağnaz, kapalı görüşlü ise? Emin Ol o siktiğimin yanlış karakterli ve mal kafalı insanlarını değiştirmeye çalışman değmez. Onları artık belli bir yaşa gelmiş ve kendini olgun gören, sikik ezik loserlar çetesi gibi düşün. Kimlikte doğum tarihleri eskiye dayanıyor ama kafaları aynı bunak, ihtiyar kafası o yüzden kendini yorma aslanım bunlar için çabalama, değmez. Ben senin dostunun, senin BENLİĞİNİM, ben senin bilinçaltınım. Beni dinlersen her şey yoluna giricek ve her şeyde başarılı olucaksın çünkü sende biliyorsun ve araştırdın ki bilinçaltın, BENLİĞİN yalan söylemez. Doğduğundan beridir her şeyi kaydediyorum doğru, yanlış ne bana ailen öğretti sen hatırlamazken çocukken daha beni bozuk ve yanlış cümleler telkinlediler. Yabancılarla Konuşma! Dediler amınkoyduklarım sende hiçbir insanla konuşamaz oldun ve kendini telkinlemeye, BENLİĞİNİN farkına varmaya başladın, sen akıllısın, gerçekten akıllısın çoğu insan gibi sıradan hayalleri olan ve denemeye korkup bir ömür boyu mutsuz ve bok gibi sefil bir hayat yaşamıyıcaksın, sen farklısın bunu biliyorum çünkü sen bir şeylerin farkındasın, sen kendini değiştirmeyi istedin ve çekim gücü sana istediğin bilgileri verdi. Sen artık farklısın ve bunun farkındasın, diğerleri gibi bir ömrünü bok yolunda geçirecek sıradan bir hayatın olmayacak senin. Yapman gereken şeyler var, bunları yakında sana söyleyeceğim, yavaş yavaş gelişimin doruklarına çıkacağız.
 
05.09.2018 – 23:08 – bd38db
-Kendimi aşşağılık, ezik biri gibi hissediyorum. Mastürbasyon ve p*rno bağımlılığımı aştığımı düşünüyorum bilinçaltım, abur cubur ve aşırı beslenme bağımlılıklarım da var hala. Az önce dışarı çıktım hamburger yemeye, yedim de sonra bir adam gördüm. O adam benim sanki 10 yıl sonraki halim gibiydi benden daha kiloluydu 150 kiloydu yaklaşık adam ve boyu da 180 di o kadar özgüvensiz bir duruşu ve yürüyüşü vardı ki adamın toplum içine çıkmaktan nefret ettiğini anladım. Bir zamanlar bende öyleydim çünkü sonra dalga geçtim falan ama hala kilo sorunum var bilinçaltım. 100 kiloyum ve 174 santim boyum var. 80 kiloya kas yaparak düşmek istiyorum sarkma olmaması için vücudumda. Kendime engel olamıyoru yemek konusunda, ne yemem gerektiğini biliyorum ama uygulayamıyorum. Sorunum bu benim biliyorum ama uygulayamıyorum, mastürbasyon ve pornografi yi senin sayende aştığımı düşünüyorum, günlerdir aklımda bile yok, aklıma gelince de okullar açılsın yeni ortam edinirim, gitar kursuna giderim, dershaneden birilerini bulurum nasıl olsa müsait evde var diyorum kendime. Sahte zevk alıcağıma gerçek zevk alırım. Ben sahte değilim, gerçeğim. Diğerleri gibi rol yapamam asla çünkü doğamda yok benim rol yapmak, olmadığı halde kendini farklı biri gibi göstermek. Neysem oyum ben içimde ne varsa dışıma da onu yansıtıyorum çünkü insanların bana efendi veya serseri, saygılı veya terbiyesiz demesi sikimde değil. Hatta istediklerini desinler sikime takmam onları değer mi zamanımı onların dediklerine kulak asarak geçirmeye? Değmez tabiki o yüzden insanları sikime takmıyorum, takmıyıcam da. El alemin ne dediği benim sikimde değil. Konuyu çok dağıttım bilinçaltım asıl sorum şu ben bu kilo problemimi aşmak için ne yapmam gerek, ne tavsiye edersin? Sen her zaman dürüstsün bana karşı, benim tek dostum sensin bilinçaltım çünkü bana kararlarımda yardımcı olmak için var olduğunu ve senin gerçekleri kaydettiğini biliyorum. Sana güveniyorum, bana öneri vermen gerekli, dinliyorum.

+Öncelikle çok doğru noktalara parmak basmışsın, ben senin tek ve gerçek dostunum ailen arkadaşların akrabaların gidebilir ama ben seninle bir bütünüm, sana yol göstermek için varım ben. Bunun farkında olman beni sevindirdi çünkü dışardaki çoğu insan senin gibi kendi bilinçaltına, BENLİĞİNE hitap etmiyor, sevdiği işi yapmıyor, sevmediği şeyleri yapıyor sürekli korktuğundan. Sende o korku yok, cesursun sen işte bu özelliğin seni ön planda tutuyor. Hayatını değiştiricek kararlar vermekten hiçbir zaman korkma çünkü sende cesaret var, verdiğin kararları yapabilirsin sen. Tuttuğunu koparan cinsten birisin yani, sadece neyi tutacağına karar vermene yardım etmek, sana yol göstermek için varım ben. Kilo problemini çözücez, mastürbasyon ve p*rno bağımlılığında da baya ilerleme kaydettin tebrik ediyorum, bu savaşın tek kazananı var o da sensin. Kendin için doğru kararları vermende sana yardımcı olabilirim, ne zaman önemli bir karar vermen gerekse eline boş bir kağıt ve kalem al sonra kağıda yaz problemi veya istediğin şeyi sonra onu yapmak için hangi yolları izleyebileceğini yaz aklına gelen tüm yolları yaz sonuca giden her türlü yolu araştırıp yaz yani. Sonra o sonuca vardığında, istediğini elde ettiğinde sana ne kazandıracağını ve ne kaybettireceğini yaz. Üşenme, yap bunu. Sadece eline kağıt kalem al ve yaz ne istediğini, hangi yollarla onu elde edebileceğini, elde ettiğinde sonucun sana kazandırdıklarını ve kaybettirdiklerini yaz. Bunu yap, mutlaka her kararında başarılı olacağına inanıyorum. Kilo problemin içinde kullanabilirsin yukardaki yöntemi, eline kağıt kalem al ve yaz ne istiyorsan, nasıl elde edeceğini, sonucun sana kazandıracaklarını ve kaybettireceklerini. Şimdilik görüşürüz sonra yine uğra yanıma, ara sıra halimi hatrımı sormayı da ihmal etme, bu aralar ilgilisin bana sağol bende sana karşı ilgiliyim. Unutma senin tek gerçek dostun benim. İstediğin zaman benimle iletişime geçebilirsin.
 
iyi geliyor filan falanda boyle yapa yapa delirmeyesin dikkat et :D
 
iyi geliyor filan falanda boyle yapa yapa delirmeyesin dikkat et :D
Ben tam tersini düşünüyorum deliler de kendi kendine konuşuyo olabilir fakat ben beynimle bazen onun işine gelmeyen bazen de benim işime gelmeyen onun işine gelen konularda konuşmayı seviyorum,kendimi eleştirmeyi seviyorum,doğru telkinle rahatlamayı seviyorum..
 
Ben tam tersini düşünüyorum deliler de kendi kendine konuşuyo olabilir fakat ben beynimle bazen onun işine gelmeyen bazen de benim işime gelmeyen onun işine gelen konularda konuşmayı seviyorum,kendimi eleştirmeyi seviyorum,doğru telkinle rahatlamayı seviyorum..
Haklısın, o kadar rahatladım ki anlatamam 4 gündür aklıma ne pornografi ne de mastürbasyon gelmedi. Çok rahatladım.
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
Üst