Alfaloji Forum

Sitemizde şu anda bakım yapılmaktadır. Üyelik istekleri ve konular bakım sonrasında onaylanacaktır.

Cinselliğinizi Doruk Noktasına Taşımanın Yolu

Kuşçubaşı

Blog Yazarı
Yönetici
Süper Moderatör
Katılım
9 Nisan 2018
Mesajlar
361
Tepkime puanı
3,201
Şehir
Antalya
Merhabalar, gün geçmiyor ki cinsellikle ilgili bir mesaj almayayım sizlerden. Bu konuda ikilemde kalan, sorun yaşayan birçok arkadaşımız olduğunu fark ettim forumda.

Ne alametse hepsi bana "Abi bi arkadaşım erken boşalma sorunu yaşıyor da/ abi bi arkadaşımın penis boyu küçük de/abi bir arkadaşım sertleşme sorunu yaşıyor da...." ve daha nicesi sorular sormaktalar. O yüzden şimdi anlatacaklarımı iyi dinle(sin) bu sorunu yaşayan arkadaşınız. Ah şu arkadaşlar yok mu şu arkadaşlar :)

Olum Allah utanasınız diye mi yarattı bu organı, niye suçu arkadaşınıza atıyorsunuz keratalar ? Böbreğe gelince senin böbreğin, kalbe gelince senin kalbin ama çüke gelince arkadaşının çükü, ha ? Valla dile gelip konuşsa helak olursunuz hepiniz. Erken boşalıyorsanız, sertleşme ya da boy problemi varsa bunu cesurca söyleyeceksiniz ki çözüm üretelim. Neyse, bugün size işinize yarayacak bir kastan bahsedeceğim. Hatta öyle bir kas ki bu; tantra, kamasutra, taocu seks gibi birçok meşhur seks literatürünün içerisine girmeyi başarmış, lakabı ise "aşk kası" birçok ürolog cinsel hayatın her alanda doruğa çıkarılması için bu kasın da tıpkı vücudumuzdaki diğer kaslar gibi geliştirilmesi gerektiğini söylüyorlar. Öyle ki, bir ürolog tanıdığım aşırıya kaçarak "bu kası geliştiren erkek seks tanrısı olur" demişti. Heyecanlandınız mı ?

Evet, kasımızın ismi Pubococcygeus ya da kısaltılmış ismiyle PC Kası. Bu kas pelvis yüzeyinin ve anüsün arasındaki alanı saran geniş bir kas grubudur. Bu kaslar sayesinde idrarımızı ve dışkımızı istem dışı yapmamız engellenir. Örneğin bir otobüs yolculuğundasın ve idrarın geldi, işte böyle bir durumda ulu orta yere salmanı engelleyen kaslardır bunlar. Ayrıca, en önemli ve bizim işimize yarayacak işlevlerinden biri de penisi ve orgazm yetisini geliştirmesidir.

225.jpg
(ADMİN: Oo is that çük ? Ban is coming you damn bitch!)

Peki nasıl bulacağız bu kası ?

Çok kolay, çişiniz geldiğinde tuvalete gidin ve her zamanki gibi yapmaya başlayın, evet biliyorum biraz zor olacak ama bir anda çişinizi yapmayı durdurun, yarıda kesin. İşte bunu yapmanızı sağlayan kaslar PC kaslarıdır. Ya da penisinizi yarı erkete olmuş haldeyken, elinizle hiç dokunmadan hareket ettirmeye çalışın. İşte, bunu yapmanızı sağlayan da yine PC kaslarınızdır.

PC kaslarımızı da keşfettiğimize göre, gelelim egzersizlere: sizlere gün boyunca her yerde kolaylıkla yapabileceğiniz bir egzersiz vereceğim. Şimdi, PC kasınızı 1 saniye boyunca sıkın ve bırakın, 1 saniye boyunca sıkın ve bırakın, 1 saniye boyunca sıkın ve bırakın... Bunu 25 kere yapın ve 30 saniye kadar dinlenin. Ardından tekrardan bi 25'lik set daha yapın.

İşte bu kadar basit. Bu sayıyı günde 150-250 arası yapmaya çalışın, her kas gibi PC kasınız da yorulacaktır ama güzel yanı şu ki; diğer kasların aksine PC kası bu yorgunluğu kolayca atabilen bir kas grubudur. Yani 150-250 hatta benim yaptığım gibi günde 400-500'ler bile bir noktadan sonra sizi pek de yormayacaktır. Ama tabi bunun da bir kas olduğunu unutmamak gerek, mesela yeni başladıysanız günde 150 adet idealdir, gidip de bokunu çıkartıp 400-500 yapmaya kalkışırsanız kendinize zarar verirsiniz.

Bu kası geliştirmenin bilinen en güçlü etkisi öncelikle erken boşalmayı ciddi anlamda etkilemesidir. Bilhassa benim tecrübelerime binaen, gelişmiş bir PC kası istediğin zaman boşalabilmek gibi mükemmel bir güç veriyor erkeğe, ve bu da özgüven patlamasına sebep oluyor haliyle. Onun haricinde penis sertleşmesine de oldukça etkili ve bir nebze de uzamasında etkili. Uzaması için PC egzersizi ile birlikte başka egzersizler de uygulanmalı, bunu da bir sonraki konumda ele alacağım.

Ha tabi, ufak bir dipnot da düşeyim: penisinde ya da pc kasının bulunduğu bölgede herhangi bir sorunu olan arkadaşlar ya denemesin ya da bir üroloğa falan görünsün denemeden önce. Şu vakte kadar hiçbir zararı görülmedi ama yine de mesuliyet kabul etmiyorum, ben olanı anlattım gerisi size kalmış.

Neyse, bugünlük konu da bu kadar olsun o halde. Anlatırsınız bu dediklerimi o arkadaşınıza ;)
 
Son düzenleme:
Yaptığım zamanlar sağ ele kuvvetdim ama iradenize sahip çıkarsanız 40 dakika dayanıyorsunuz ama bu kötü bir şey ağrıyor sonra
 
Ne demek uzamaz, tabi ki de uzar. Sırf bu alandaki teknikleri araştırmak için kurulmuş PSR(Penis Stretching Researches) adında bir kuruluş dahi var. Kim dediyse yanlış demiş sana, şahsen ben 1 seneyi aşkındır uyguluyorum ve gözle görülür bir boy artışı var.
 
Ne demek uzamaz, tabi ki de uzar. Sırf bu alandaki teknikleri araştırmak için kurulmuş PSR(Penis Stretching Researches) adında bir kuruluş dahi var. Kim dediyse yanlış demiş sana, şahsen ben 1 seneyi aşkındır uyguluyorum ve gözle görülür bir boy artışı var.


Vay şahsen boyutundan memnunum ama fazla büyüklük göz çıkarmaz (çok büyürse çıkarabilir ama :D)
 
Uzun olsa ne olucak ki p*rno yıldızı mısınız fazla uzun can acıtmaktan başka bir şey yapmaz her zaman denildiği gibi boyu değil işlevi önemli ha çükünüz 10-12 cm ise bir şey diyemiyeceğim
 
Uzun olsa ne olucak ki p*rno yıldızı mısınız fazla uzun can acıtmaktan başka bir şey yapmaz her zaman denildiği gibi boyu değil işlevi önemli ha çükünüz 10-12 cm ise bir şey diyemiyeceğim

Cinsellik hakkındaki bilgin ne derecede bilmiyorum fakat doğuştan 23-24 cm.lik ya da 10-11 cm.lik bir penise sahip değilsen o zaman her erkekte olduğu gibi 16-17 cm.lik bir penise sahipsindir. Bu araştırmalar ve egzersizlerin hepsi de bu genelleme esas alınarak yapılıyor. Ve yine, cinsellik hakkındaki bilginin eksik olduğunu varsayarak kadınların ideal zevki 18-19 cm. arasında aldıkları tespit edildiğini söyleyeyim. Yani senin dediğin gibi "uzun can acıtmaktan başka bir şey yapmaz" diye bir mantık söz konusu olamaz. Kaldı ki, bu egzersizlerin penisini bir Sparta mızrağına falan dönüştüreceği yanılgısına kapılarak böyle bir yorumda bulunduysan o halde onu da cevaplayayım: HAYIR BÖYLE BİR DURUM YOK.

Kegel egzersizi gibi egzersizler başta olmak üzere PSR'ın araştırdığı tüm egzersizler penisi en fazla 3.30 cm. uzatabilecek yetiye sahipler. Yani, sen ne kadar uğraşırsan uğraş, 16 cm.lik bir penisin varsa bu en fazla 19.30 cm yapabilirsin, yani kadınların istediği penis boyunun birazcık daha fazlası. Zaten doğuştan 18-19 cm.lik bir penisin varsa da bu egzersizleri uygulamaya lüzum yok. Yani, bu egzersizlerle ilgili herhangi bir sıkıntı göremiyorum ben.
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
Üst