Alfaloji Forum

Sitemizde şu anda bakım yapılmaktadır. Üyelik istekleri ve konular bakım sonrasında onaylanacaktır.

Alfa, ağlamaktır. Beta, yaranmaktır.

Katılım
11 Ağustos 2018
Mesajlar
1,115
Tepkime puanı
1,678
Şehir
İstanbul
Alfa, ağlamaktır.
Beta, yaranmaktır.

- Alfa ; Ağlamaktır çünkü , artık senin bildiğin o gerçekler seni duygusal olarak bitirir. mental olarak süründürür. insanların gerçekten böyle bir canlı olduğunu bilmek seni üzer. artık izlediğin filmlerin duygularını bilirsin ve bu seni daha çok üzer. ama ne olursa olsun hep mutlu eder seni bu alfalık. hep mutlu eder seni bu hüzün. sorarsınız belki kendinize ; ben bu bilgileri öğrendiğime pişman mıyım ? yoksa ben bu bilgileri bu , duyguları öğrendiğim için mutlumuyum. Alfa olmak , alfa gibi yaşamak kolay değil. o mental cüsseyi taşımak herkesin yapabileceği bir şey değil. bu dünyanın pisliğine onca sene boyun eğip birden , bir kurtarıcı çıkar ve sana bu dünyanın böyle değil de şöyle olduğunu söyler. aklına eski hatıraların , eski yaptığın hatalar gelir. sinir krizleri geçirirsin , ağlarsın , batarsın , belki de mutluluktan ağlarsın. belki de artık böyle nasıl yaşayacağını düşünüp ağlarsın. Alfa gibi yaşamak gerçekten zor bir şey. Alfa olmak , tek başına bir kurt'un , sırtlan toplumunun içinden hiç bir şey hissetmeden geçmektir. her türlü etraftan gelecek darbeleri aldırmayıp , dik bir şekil de yürüyecektir.!

-Beta ; Yaranmaktır çünkü , artık ona biçilmiş rolü hiç bir duygusal kriz yaşamadan yapmaktır. artık onun için yaşamak sadece ona biçilen görevi bitirip , o günü tamamlamaktır. hayattan pek fazla zevk alamaz , sürekli sıradan hayatını geçirip aynı yatağına , aynı duygularla yatıp , aynı duygularla uyanmasıdır. hiç bir zaman istemsizce , küçük şeylerle hatta ; hiç bir şey olmadan dâhi gülmeyi beceremezler. oysa ki '' gülmek , mutlu olmak '' için illahaki bir olay gerçekleşmesi gerekmiyor. insanın kendi düşünceleriyle kendini mutlu edebilmesi için artık bu dünyanın ona biçilmiş olduğu rolü unutup , özgürce kendini serbest bırakıp , hiç bir şey düşünmeden , düşünmesi gerekiyor. aslında düşünmekten kastım , yani onu mutlu edecek şeyleri düşünüp onu yaşamış gibi hissedip mutlu olmayı bu en küçük şeyle bile yapabilen insan olması gerekir. ama bunları düşünemeyecek kadar köleleşmiş bir bilinci var. hiç bir zaman kendi düşüncelerini önemsemeyip , kendini bir hiç olarak görüp hayatını '' BOKTAN '' bir şekil de yaşayıp , boktan bir şekil de ölmesiyle bitirir yaşamını.


NOT: Arkadaşlar , izlediğim bir filmden etkilenip ve arkadaşın paylaştığı bir posttan ilhamlanıp ve kendi düşüncelerim ile duygulanıp bu postu açtım. yazı saçma olabilir. bu yazıyı düşünüpte yazmadım sadece anı yaşayıp tüm içtenliğimi size , siz kardeşlerime , siz dostlarıma döküp huzur için de bilincimi rahatlattım. hepinizi seviyorum , biz birbirimize yardım etmemiz gerekiyor. özgür olmamız gerekiyor. her ne kadar mümkün olacağı kadar ! A
 
Gayet de mantıklı yazmışsın dostum. Ellerine sağlık yazımdan ilham almanda beni mutlu etti :p
 
Filmin ismi ne dostum. Bu arada eline sağlık güzel yazı olmuş
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
Üst