Alfaloji Forum

Sitemizde şu anda bakım yapılmaktadır. Üyelik istekleri ve konular bakım sonrasında onaylanacaktır.

Isabel Lucas gibi kadın

Shanker

I love women. I have all their albums.
Katılım
9 Nisan 2018
Mesajlar
84
Tepkime puanı
220
Şehir
Adana
Selam dostlarım bugün saat 22.10 sıralarında eve dönerken küçük bir kafede oturan 2 kadın gördüm birisi acayip güzelken (ciddi ciddi Isabel Lucas'a benziyordu lan.)diğeri ise o kadar çirkindi :( her neyse olaylara geçelim.

Onları görünce ani bir duraklama yaşadım zira kız güzeldi ve güzel kızlar zaafımdır. Neler yapabilirim diye düşündüm ve yavaş adımlarla kafeye girip bir kahve aldım ardından yanlarına doğru yavaş adımlarla yürümeye başladım.

- Selam bayanlar benim gibi yalnız bir adamla konuşmaya vaktiniz var mı eğer yoksa sadece oturacağım. Ufak bir gülümseme ile karşılık aldım oturdum ve devam ettim.
- Bu arada ben Shanker.

İsimleri vermek istemiyorum fakat isimleri cebe attım. Ardından onlara bir test yapmak istediğimi söyledim , bu test PUA'ların çokça kullandığı arkadaşlık testidir beyler aklınızdan çıkarmayın yazın bunu işe yarar ve ekstradan diğer dişiyi de olaya katmanızı sağlar böylece diğer dişi tarafından defol yha tepkisi yemezsiniz.

- Şimdi bu test sizin arkadaşlığınızın ne kadar iyi derecede olduğunu anlamak için , hazırsanız başlayalım. İlk olarak ortak bir biçimde yapmayı sevdiğiniz aktiviteler ne ? İkinci olarak ise ne zamandır arkadaşsınız ?

Şimdi beyler eğer hanımlarımız cevaplamadan önce birbirine bakarsa yakın arkadaş olduklarını söyleyeceksiniz eğer direk söylerlerse yeni tanıştıklarını söyleyeceksiniz. Bizimkiler birbirine bakıp güldüler ve yanıtladılar ardından bunun test ile ne alakası var diye sordular.

- Bu sorular aslında bir testti bayanlar :) yakın arkadaşlar soruya yanıt vermeden ilk olarak birbirinden onay ister ardından konuşur testi geçtiniz bravo :D.

Gülüşmelerin ardından konuşmaya devam ettim.

- Benim gibi mahzun bir adamı masanıza kabul etmeniz beni çok mutlu etti siz olmasaydınız tek başıma şu adam gibi oturup kahvemi yudumlayacaktım :(.

Sohbeti başka bir tarafa çektim böylelikçe konuyu dağıttım ve o adam ile ilgili konuşmaya başladım.

- Bence sevgilisinden ayrılmış ve şuan acı çekiyor :p.

Bu konuşmalar geçerken genellikle çirkin hanımımıza bakarak konuştum Isabel hanımı yan tarafa attım ve ardından eğlenceli ve gündeme yönelik bir kaç muhabbet daha çevirdim fakat onları cidden hatırlamıyorum be beyler :(. Tek hatırladığım şey konuşmanın son dakikalarında Isabel hanımın dikkatini üzerime çektiğimdi.

- Biliyormusun Isabel Lucas'a acayip derecede benziyorsun , hatta seni görünce imzanı istemeye falan gelecektim sonradan farkettim ki o olamayacak kadar çirkinmişsin :p.

Zaten asla sana imzamı vermezdim :D diye bir yanıt aldım ardından şak diye yapıştırdım.

- Yok zaten o olmadığını anladığım zaman numaranı almak için uğradım :p ve tabiki sizinkini de küçük hanım zira çok espritüel bir hanıma benziyorsunuz. Diyerek iki hanımımızın da numarasını aldım.

Biraz easy mode saha oldu bu ve yorgunluktan ötürü açıkçası detayları hatırlamıyorum salı günü bir şeyler yapmayı planlıyorum öğlen gideceğim için tüm detaylarıyla yazacağım.

Not: Isabel Hanımla büyük ihtimalle 3-4 güne bir kahve ardından öhm neyse :D.
 
Herkesin farklı bir tarzı vardır. Bana göre kendini ezmişsin biraz. Yine de başarılı elbette.
 
Herkesin farklı bir tarzı vardır. Bana göre kendini ezmişsin biraz. Yine de başarılı elbette.
Haklısın fakat sadece ne kadar ileri gidebileceğimi test etmek istedim bro.

SM-A510F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
"Benim gibi mahzun bir adamı masanıza kabul etmeniz beni çok mutlu etti siz olmasaydınız tek başıma şu adam gibi oturup kahvemi yudumlayacaktım :("
Bunu utanalım diyemi yazdın?
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
Üst