Alfaloji Forum

Sitemizde şu anda bakım yapılmaktadır. Üyelik istekleri ve konular bakım sonrasında onaylanacaktır.

Altın Dişi / Alfa Dişi veya Özel Kadın Yanılgısı

Geçmiş olsun.Geri dönmene sevindim kulağıma küpe yazdıkların ipleri elden bırakmamak gerek bi sonraki yazını bekliyorum
 
Destan yazıp geri dönmüşsün bro :) senin adına sevindim.
Emin olun daha yazmadıklarım bile var.. En sadeleşmiş hali bu.. Yaşadıklarımı öyle üstün körü anlatamazdım..

Yazıyı ancak bitirdim 15 dakikadan fazla sürdü okumam ama eminim ki buna değerdi. Bende ergenlik ile sevgilimle evleneceğimi hiç ayrılmayacağımızı falan istemeden kafamda kurduğum için çok acı çektim senin durumundan bir farkı yoktu ve inanın ki DEĞMEZ
Ne olursa olsun değmez hiç kimse kendinizi mahvetmenize değmez. yaşam bir ilüzyondur. Bunu unutmayarak hareket ettiğimizde aslında gerçekliklerin ancak bizim izin verdiğimiz kadar “ gerçek” olabiliceğini farkediyorsunuz
Beni öldüren onu özel bir yere koymamdı.. Altın dişi düşüncemide beraberinde öldürdüm.. Benim için tüm kadınlar aynı artık..
hikaye gibi okudum. içerisinden çok fazla çıkarılacak ders olan bir yazı. senin de gelecekte başarılarını dilerim. şu an durumun ne bilmiyorum ama umarım bir an önce kendini toparlarsın.
Şuanda durumum yeniden yükselişe ve bir daha böylesine düşmemek adına sağlamca ayağa kalktım.. Şimdi hiç tahmin bile etmeyeceğiniz şeyler yapıyorum ileride fırsat bulursam yeni başlık açarak anlatırım..
Buna benzer bir olay yaşadığım için yazdıkların beni açıkçası üzdü ne yalan söyleyeyim bro :D. İkinci olarak gerçekten sıçıp batırmışsın duygusal düşünürken verilen kararlarda hep böyle olaylar oluyor artık ileriye bakman gerektiğini farketmen mükemmel bir düşünce tarzı ve en sonda yazdığın o cümle "altın dişi yoktur." bunu yazmak açıkçası cesaret ister adamsın bro. Ben burada böyle bir konuyu geniş kapsamlı yazsaydım "sen nerden bilcen amq keli eninde sonunda kendi altın dişimi bulucağım len" denilirdi. Hayatta başarılar dilerim dostum. En beklemediğin zamanlarda mükemmel insanlarla tanışman dileğiyle.
ahahah değerli düşüncelerin için çok teşekkür ederim dostum.. Duygular insana olmayacak şeyler yaptırıyor kesinlikle.. O yüzden mantık adamı olun.. Güzel düşüncelerin için teşekkür ederim tekrardan.

Bugünlük kitap kotamı doldurdum :D Bence avukat biraz da kariyer istiyor karşısındaki kişide. Eline sağlık efsane bir yazı olmuş. Tek bir şeyi merak ediyorum, o günden sonra alkol ve sigaraya devam ettin mi
Avukatın aradığı alfa erkekti aslında ama ben nasıl olsa alfa olduğumu biliyor rahatlığıyla beta gibi davranmaya başlayınca... Aradaki çekim bu noktada öldü işte.. Ama el ele dolaşırken tüm ortamda bize bakan gözleri görmeniz lazımdı diyorum sadece.. Abartısız bir özelliğini bile övmedim.. Tamamen realist hem çok güzel hemde zekiydi.. Ama anladım ki altın dişi saçmalıktan ibaretmiş.. İsterse karşınızdaki beta dişi olsun güç gösterdiğiniz an size gelecekler... Bu arada alkol ve sigarayı o günden sonra ağzıma asla almadım.. 10 gün falan geçti.. Yeni yeni toparlıyorum kendimi..



Geçmiş olsun.Geri dönmene sevindim kulağıma küpe yazdıkların ipleri elden bırakmamak gerek bi sonraki yazını bekliyorum

Teşekkür ederim dostum.. Aynen öyle, En kısa zamanda ilgi gösterdiğiniz için teşekkürler ederim :)
 
Yolda gördüğün kızlara nasıl açılış yapıyorsun, benim o kadar cesaretim yok sanırım daha. Kanat adamım olsa falan yaparım da tek başıma gidip de konuşasım gelmiyor. Bir de hangi şehirde gerçekleşti bu yaşananlar?
 
Bu tarz birşeyi bende yaşadım. Çoğu kişi yaşamıştır. Ama ikimizin farkı farkındalığımızın olması. Bahsettiğin kişi bence alfa değildi ama beta-omega arası biriydi. Bir alfa egolarını tatmin ettikten sonra çekip gitmez çünkü. O şimdi senin gibi başka kurbanların peşindedir. Bu hep böyledir çünkü. Burdaki herkese de tavsiyem: Asla kadınları gözünüzde büyütmeyin duygusuz olun törpülendikçe acımamaya başlıyorsunuz...
 
Bahsettiğin kişi bence alfa değildi ama beta-omega arası biriydi.
Böyle düşünmene sebep olan nedir acaba?
Ama ikimizin farkı farkındalığımızın olması.
+++
Bir alfa egolarını tatmin ettikten sonra çekip gitmez çünkü.
Çoğumuz aslında bunu yapmıyor muyuz?
O şimdi senin gibi başka kurbanların peşindedir. Bu hep böyledir çünkü.
Kesinlikle öyle..
Burdaki herkese de tavsiyem: Asla kadınları gözünüzde büyütmeyin duygusuz olun törpülendikçe acımamaya başlıyorsunuz...
Bu kısma ise yürekten katılıyorum.

Çünkü alfa egolarından arınmıştır. Alfa bir kişiyi egolarına köle yaptıktan sonra, yani o kişiyi elde ettikten sonra o kişiyi değersizleştirmez. şuan öyle birinin hayatımda olmasını asla istemezdim. Aslında karşına öyle biri çıktığı için çok şanslısın. Çünkü ders çıkarır ve hatalarını gözden geçirirsen senin için mükemmel bir yaşam dersi olduğunu anlamış olursun. Sadece aşk hayatında değil yaşamın tüm alanına yayılacaktır bu.
 
Haklısın dostum.. Kesinlikle haklısın.. Hatta ben ona egomu öldürdüğümü bile söylemiştim.. Ama o mesleği bile aslında egonun yaşam formuydu belkide.. İçinde derin bir saygı görmenin arzusuydu... Ama Alfa dişisi veya Beta dişisi diye ayrım yapmayacağım ben artık.. Benim için tek şey var artık.. Oda GÜÇ, Tek şey var artık oda HİPERGAMİ... Ders çıkarmak çok önemli dediğin gibi.. Tüm ilişkilerime yayıldı bile.. Ben böyle biriyle tanıştığıma pişman olmadım hiç.. Hatta iyi ki karşılaşmışımda beni kendime getirmiş diyorum..

Bir düşünsene, toplumun saygı duyduğu ve önerdiği bir mesleği yapıyor, üstelik güzel ve çekici bir bayan. Türkiye gibi hala her önüne gelen kadına mörhobo tanışalımmo diyen/demeye hazır milyonlarca ego kölesi erkek bir toplumda bahsettiğin kız erkeklerin ilgisinden şımarmasında ne yapsın. Emin ol onda avukatlık ve güzellik dışında hiçbirşey yoktur. Sadece bu iki kriteri mükemmel kullanıp çevresinde ego kölesi erkekler meydana getiriyor. Bana kalırsa tam bir kezban davranışı. Seninde bahsettiğin gibi kadınlar güce tapar.
 
Okudum, bazen senin adına utandım bazen de senden iğrendim fakat karı-kız olaylarında şunu tecrübe etmişsin: İstediğin yazıyı oku istediğin öğretiyi oku, herşey pratikte bitiyor. Bir musibet bin nasihatten iyidir misali.
 
Daha once cok musibetlerim oldu bu kadini farkli yere koymamla birlikte duygusal acidan patlak verdim, aslinda igrendigin ve utandigin benim duygusal tarafim.. Artik bende ondan son derece igrendim ve icimde oldurdum.. Yorumun icin tesekkurler.
Önemli değil
 
Neredeyse aynı olayı yaşadım diyebilirim bir ara ben mi yazdım diye düşünmedim değil :D. Hata yapmadan doğrusunu öğrenemeyiz diyip konuyu kapatıp cebime tecrübe olarak atmıştım ben biraz sancılı olsa da.
 
Değerli dostum düşüncelerin için teşekkür ederim, Ben anlatırım alan istediğini alır almazsa umrumdada değil açıkcası..

Ahahah ne güzel bak ortak noktamız varmış senin dişide mi alfaydı? Ben diplere indiğim için yazmak istedim.. Rüzgar gibi teğet geçseydi başlık açma kararı almazdım.. Teşekkürler yorumun için :)
Yok yok ben de diplere indim yanlış anlaşılmasın, alfa mıydı bilemem ama yanında kendimi eksik hissediyorum tuhaf bir biçimde ama bence iyi oldu bunlari yasatmasi :D
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
Üst