Alfaloji Forum

Sitemizde şu anda bakım yapılmaktadır. Üyelik istekleri ve konular bakım sonrasında onaylanacaktır.

Halk Eğitim Merkezleri Neden Boş?

Katılım
26 Temmuz 2018
Mesajlar
72
Tepkime puanı
24
Şehir
Bursa
Aslında boş demek yanlış oldu. Dolu oluyor oralar ama gidenler genellikle kız. Ve biz erkekler sadece evde oturup zaman harcıyoruz.

Gitar kursuna gittim ve saatler uymadığı için bırakmak zorunda kaldım. Şimdi ise Halk oyunlarına ve kemana kayıt oldum. Ve daha bir çok kurs var.

Fransızca , Adigece , İspanyolca , Rusça , İngilizce , Tatarca , Arapça vs. bir çok dil kursu var ve üstelik seviye seviye. Saatleri uysa Fransızca a1'e giderdim.

Girişimcilik , hitabet , diksiyon , topluluk önünde konuşma vs. gibi sosyal hayatta en az 3-4 adım önde olmamızı sağlayan kurslar var. üstelik buralara gelenlerin büyük bir bölümü kız. hem aramızda sosyal fobili insanlar var. alın size fırsat. hayatınız boyunca sadece orada karşılaşacağınız kızlar olacak. onların önünde bir tiyatro metnini canlandırmanız üzerinizdeki çoğu korkuyu yenmenizde yardımcı olacaktır.

keman , gitar , piyano , bağlama gibi birçok enstrüman var.

judo , karate , okçuluk , yüzme gibi birçok sportif kurs var.

ve daha yüzlercesi.

arkadaşlar bunlar ücretsiz tamamıyla. kurs parası istemez kimse. sadece ne bileyim kemana gidiyorsan keman almanı ister , dil kursuna gidiyorsan onun kitabını ister vs. kendinizi geliştirmek için muhteşem bir fırsat. üstelik kursu bitirdikten sonra sertifika da alabiliyorsun ki benim gibi öğretmenlik okuyanlar için çok iyi bir fırsat. istediğim an kurs açabilirim yani. şuanda bildiğim kadarıyla 13 lira saat başı.

yapmanız gereken çok basit e-yaygın'a girip şehrinizi , ilçenizi belirtip aratmak.
 
13 lira ve ücretsiz diyorsun hangisi bir karar ver
 
Çok doğru belediyeler halkın kendisini geliştirebilmesi için ücretsiz kurslar sunuyor ve biz üşengeçliğimizden kaybediyoruz.Sonra da ülke şöyle böyle diye ağlıyoruz
 
ders için gidiyordum bende verimsiz olduğu için bıraktım sayılır ama diğer kurslara da gidilebilir
 
aq merkezinde enstrüman olarak gitar, dil olarak ingilizce -yarım yamalak- ve yüzme kursu da paralı. yani adam akıllı bir kurs yok ki gideyim..
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
Üst