Alfaloji Forum

Sitemizde şu anda bakım yapılmaktadır. Üyelik istekleri ve konular bakım sonrasında onaylanacaktır.

Görevimiz: Shit-Test

Katılım
10 Kasım 2018
Mesajlar
114
Tepkime puanı
234
Şehir
Kayseri
Merhabalar Galya Halkı. Bugün bir çok erkeğin tabiri caizse s*çıp batırdığı bir konuya değinmek istiyorum. Bu konu üzerinde çok yazılmış çizilmiş fakat asla tam anlamıyla aktarılabilmiş değildir. Bunun sebebi ise konunun teorik alandan çok pratik alanda aktivite göstermesi. Görevimiz: Shit-test başlasın o halde.

Stratejiyi vermeden önce belirtmem gereken şeyler var. Bunlardan ilki diyalog. Herhangi bir insan olarak yeterince sosyal değilseniz, diyalog ihtiyacınızı gideremiyorsanız önce bunu sağlayın. Zira vereceğim strateji aksi takdirde ellerinizde patlayacaktır. Başka neyden bahsedeceksin diyorsanız hemen belirteyim. Her strateji gibi bu da antrenman dediğimiz olaya muhtaç. Stratejiyi realiteye dökmeden önce arkadaşlarınızda, kardeşinizde, ailenizde deneyin.

Gelelim stratejiye. Strateji fazla bilinen bir strateji. Ustaca alaycı ol diyebiliriz. Kızın verdiği shit-testlere kart oyunu oynar gibi seni görüyorum diye cevabı yapıştırmak (ültimatom vermek) acziyet gösterir. Bu yüzden testleri alay ettiğinizi sezdirerek şakacı bir üslupla savuşturun. Asla birebir/dolaysız cevaplar vermeyin. Karşınızdakilerin laflarını eğip bükün ve kendi alaycı üslubunuzda eritin. Bu size her türlü shit testte avantaj sağlayacaktır. İyi forumlar
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
Üst