Alfaloji Forum

Sitemizde şu anda bakım yapılmaktadır. Üyelik istekleri ve konular bakım sonrasında onaylanacaktır.

Kitap Önerisi Kendime Düşünceler

N.R

Katılım
13 Ekim 2018
Mesajlar
257
Tepkime puanı
1,342
Yaş
31
Şehir
İstanbul
Kitabımızın içeriği insan yaşantısı ve doğa hakkında yazıları içeriyor ve şunu da söylemeliyim ki çok yararlı bilgiler bulunmakta. Kitaptan bir kaç söz ;

"Aşağılıyorsun, bizzat kendini aşağılıyorsun ruhum! Kendini onurlandıracağın zaman gelip geçiyor. Herkesin tek bir yaşamı vardır ve seninki hemen hemen tamamlandı."

"Dışarıdan başına gelen herhangi bir olay mı üzüyor seni? İyi bir şey öğrenmek için kendi kendine boş vakit yarat ve aylak aylak gezinmeyi bırak."

Daha bir çok mükemmel söz kitabımızın içinde. Bir kaç ay önce DR'dan 10 TL'ye aldığımı da belirtmek isterim fakat siz derseniz ki "ben PDF okumak istiyorum yeah" (ki ben bunu sevmiyorum kitabı baskılı okumak daha bir haz veriyor bana) internette PDF'si bulunmakta , biraz araştırmayla bulabilirsiniz.

kendime_dusunceler-255x420.jpg
 
Gerçek kişisel gelişim kitabı budur işte. Yol gösterici, rehber.

Hakikaten de öyle şu son 1 ay içinde bir çok yeni bilgi öğrendim. Salak saçma kişisel gelişim kitapları gibi değil taa 130'lu yılların ünlü filozofu Aurelius'dan çıkmış e tabi güzel olacak :D
 
Bunun gibi başka kitap önerilerin var mı yarın kitapçıya gideceğim
 
Bunun gibi başka kitap önerilerin var mı yarın kitapçıya gideceğim

Şu anlık yok zira kitaplarla aram açıldı şu sıralar fakat yakın bir zamanda tekrardan elime kitap alacağım o zamana kadar bu kitabı bitirmiş olursun zaten zira başlayınca duramıyorsun.
 
Tam bir çevirmen felaketi okudum ama hiç bir şey anlamadım.
 
  • Beğen
Tepkiler: N.R
stoa felsefesinin temeli olan "kontrol" kelimesine olan bakış açısının kavranılmasının çok önemli olduğunu düşünüyorum. aurelius'la beraber seneca ve epiktetos'un kitaplarını da mutlaka okuyun.
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
Üst