Alfaloji Forum

Sitemizde şu anda bakım yapılmaktadır. Üyelik istekleri ve konular bakım sonrasında onaylanacaktır.

Kızlara talep fazla ne yapmamız lazım

Katılım
8 Kasım 2018
Mesajlar
7
Tepkime puanı
2
Yaş
24
Şehir
Tekirdağ
Uzun zamandan beri Facebook kullanıcısıyım. Reelde 2-3 kez gördüğüm, instagramdan yürüdüğüm kız, facebook platformunu yeniden kullanmaya başlamış.
Böyle bitik bir platformda bile fotoğraf atmasına rağmen 5 dakikada 20 beğeni almış. Beğendiği kişilerin hepsi de erkek.
Kızı elde edebilmem için ne yapmam lazım? Talep fazla, isteyen kişi sayısı fazla.
Haliyle böyle olunca beta olmamak için zor diretiyorum resmen kendimi. İlla elde edebilmem için hediye mi sunayım ne yapayım yani kız beni farklı biri gibi görüp benimle birlikte olmak istesin?

Valla çok zor bir devirdeyiz. Kızın egosu bayağı okşanmış belli, toparlamış kendini.
Bu duruma gayet sevindim ama, toparlanmasıyla beraber yükselen egosuna da bir çare bulmam lazım.
Kuzenimle aynı okuldalar, yakın bi zamanda okuluna kardeşimi görmek için geleceğimi söyledim. Geldiğimde illaki karşılaşırız bir şeyler konuşmamız gerek falan dedim.
Ya karşılaşmazsak dediğinde, pişman olabileceğini düşünebilmen iyi:) Bana bir platform bırak o zaman geldiğim zaman yazayım dedim. O da gerek yok bence yazmış.
Peki o zaman görüşürüz diye sonlandırdım. Gitmeme yakın bir plan proje yapıp, yüzüne bir şeyler söylemeyi düşünüyorum. Umarım başarılı olurum.
 
Bence kız sana açık açık seninle görüşmek istemediğini belirtmiş. Hediye felan göndermen veya alman sadece kızın pohpohlamasına yarar sana bir hediye yüzünden birşey hissedeceğini zannetmiyorum. Eğer okulada gidersen ve kızla karşılaşırsan neg atabilirsin. Gerçekte aslında ona muhtaç olmadığını ondan üstün olduğunu göstermek için. Sosyal medya meselesine gelirsek kızların hepsinde durum maalesef aynı biraz makyaj biraz efektle güzel olabiliyorlar ve bu durum abazaları harekete geçirip kızın egosunu okşuyorlar maalesef bu durumun önüne zor geçilecek gibi duruyor. O yüzden sen gerçekte onlardan farklı olduğunu egosunun sana sokmeyecegini göstermen lazım dostum eğer kızı istiyorsan.
 
Bana bir platform bırak o zaman geldiğim zaman yazayım dedim. O da gerek yok bence yazmış.
Bro Parsın dediği gibi görüşmeyelim demesi ile bence pek alakası olduğunu düşünmüyorum. Sosyal medya ile pek karı kız tavlanmayacağını herkes bilir. Sen yine de git okula neg falan at , git bir çay ısmarla kantin de sohbet et vs... Şansını dene derim seni henüz tanımıyor sonuçta. ;)
 
Dostum öncelikle kızı elde etmek istiyorsan onu bu kadar kendine planlar kurdurtucak kadar düşünme ikincisi zaten bu planlarınla içindeki betaya izin vermişsin hediyeler falan gereksiz, birini elde etmek için uğraşmamalısın sen başkasına tutsak olmayacaksın başkaları sana tutsak olucak, kızlara bu kadar önem verirsen içindeki betaya sahip olamıycaksın kardeşlerine ve kendine ihanet etmiş olucaksın bence kızı elde etmek ile uğraşacağına kendine yatırım yapmalısın!!
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
Üst