Alfaloji Forum

Sitemizde şu anda bakım yapılmaktadır. Üyelik istekleri ve konular bakım sonrasında onaylanacaktır.

Hadi! Uyan!

Katılım
7 Ağustos 2018
Mesajlar
343
Tepkime puanı
293
Şehir
Kayseri
Dostlarım,kardeşlerim;

Ben 18 yaşında, kendisini geliştirmeyi seven, iletişimden etkileme sanatından zevk alan, ALFALOJİ.NET forumunun bir üyesiyim.

Daha önce nasıl bir adam olduğundan ve nasıl hatalar yaptığımdan biraz bahsedicem. Ve ardından hatalarımdan ders çıkardığını nasıl yapabiliceğimizi size anlatmaya çalışacağım.

Liseye yeni başladım tabi yeni okul yeni arkadaşlar ,yeni ortam neyse tabi daha kafamda böyle alfa kendini geliştirme huyum daha yok. Kendimi geliştiriyordum spor, belgesel,farklı konularda ama bilinçsiz ve düzensiz yapıyordum. Kız konularına gelince. Diziler den filmlerden o kadar etkileniyoruz ki hayalimdeki kız ( aslında filmdeki kız ) çevremde varmış yada onu bulucakmışsım gibi, bir anda karşılaşıp aşık olup sevişcekmişiz gibi düşüncelerim vardı.
Neyse 10. Sınıfta arkadaşım olarak gördüğüm bir kızı tavladım. İlk tam sevgilim oydu kızlarla aram iyiydi ama elini filan tuttuğum oydu. Böyle kendimi kaptırdım kıza günlük yazıyorum, şiir yazıyorum, el ele , servisimiz aynıydı eve gelene kadar sarılarak filan. 2 ay benim için sanki hayatımın kadınını bulmuşsum gibi hormon patlamamdan dolayı zeck dolu geçti. Tabii ki kızlar uyanık, hepsi dehşet rol kesen varlıklar. Bu kız aslında benim başka bi kız arkadaşımın sevgilisiyle konuşmuş o oğlanı seviyormuş. Oğlana benim kız arkadaşımı seçmiş. Neyse benim bunu anlamam uzun sürdü tabi. Baya baya 1 2 ay rol kesti kız bana işte canım sevgilim kıskanmalar, sinemalar. Güya hem oğlana inat hem kendi egosunu tatmin etmek için benle olmuş. Parantez açayım ( okulda tüm arkadaşlarım sen bu kıza nasıl baktın diyordu yani o kadar güzel de değil) neyse bu nakil vercem dedi. Ben daha serviste filan onu düşünüyorum kafakarındayım. Dedim ki sen devam ettirelim dersen devam etsin dedim. Tmm dedi öptü filan. Öbür gün ayrıldı. Tabi ben yıkıldım baya kötü oldum. Sonra toparladım hayatımı kendime verdim. Kızları etkilendim çıktım ettim.




Neyse daha fazla sıkıcılaştırmayayım. Bakın kızlar zekidirler. Aynı zamanda da salaktırlar. Her daim aklınızda olsun. Pandoranın kutusunda bir laf vardır " Bir kız sevdiği aşık olduğu erkeğe seni seviyorum demez. Sevdiğini erkeğe gösterir.". Kimseyi sevmedim demiyorum. Çakralarınız açık olsun kimseden medet ummayın kimseye bağlı kalmayın demiyorum, kimseye bağımlı kalmayın. Unutmayın dünya ne senin nede onun etrafında dönmüyor.

Yeni yeni yazmaya başladım. Giderek yazı yazma konusunda kendimi geliştiricem.
İyi forumlar.
 
Kanka önerim cümlelerini yazdıktan sonra bir gözden geçir.
İmla kurallarına dikkat et.
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
Üst