Alfaloji Forum

Sitemizde şu anda bakım yapılmaktadır. Üyelik istekleri ve konular bakım sonrasında onaylanacaktır.

Çekim Yasası Yalanı..

Katılım
29 Temmuz 2018
Mesajlar
349
Tepkime puanı
695
Şehir
Konya
Arkadaşlar son zamanlarda sıkça rastladığımız konulardan biri çekim yasası. Açıkçası inanmıyorum. Gerçekten böyle bir şey varsa gelişmek ve başarmak için boşuna çaba sarf ediyoruz. Düşünsenize, hayal et, evrene mesaj gönder ve bir gün gerçekleşsin. Düpedüz saçmalıktır. O zaman hepimiz zengin olmayı,kadınlarla başarılı olmayı,araba motor sahibi olmayı yürekten isteriz, hayal ederiz. Peki o zaman neden emek vermeden gerçekleşmiyor? Bence bu acıların karşısında durmamak ve korkunun üzerine gitmemek için uydurulan bir yalandır. Bu çekim yasası kitaplarını yazan insanlar da HAYAL EDEREK EVRENE MESAJ GÖNDEREREK değil EMEK SARF EDEREK yazmışlardır. Birçoğu diyor ki hayal ettikten sonra istemsizce o konuya,duruma yöneliyorum gerçekten gerçekleşiyor. Hayır arkadaşlar burada 2 durum var. Ya hayal edip gerçekten bunu isteyip adım attığın için gerçekleşiyor (hedefi eyleme geçirme) ya da tamamen rastlantı. Sen zaten o şeyi istiyorsun. O şeyi de istediğin için adım atıyorsun, çaba sarf ediyorsun ve eninde sonunda karşılığını alıyorsun. O adımı bazen fark etmesen bile atıyorsun. Bunu bir kızla sohbet gibi düşünün. Siz mesela bir kızla konuşurken rahatsınızdır, özgüvenlisinizdir amacınız asla ve asla kızı tavlamak değil sadece sohbet etmektir. Bu rahatlığınız,özgüveniniz sayesinde sohbetin sonunda kız sizden etkileniyor. Şimdi burda adama derler ki olum kızı nasıl tavladın? Valla abi ben de bilmiyorum kendisi bana yakın davranmaya başladı falan filan. Hayır halbuki sen özgüvenli ve rahat tavrın dolayısı ile adım attın ve kızı etkiledin ama farkında değilsin. Ya da imkansız dediğiniz şeyleri başarabiliyor olmanız. Bu durum karşısında şaşakalmanız(halbuki emek vermiştir,gökten yağmaz) Bu çekim yasası aynı falcılık gibidir. Mesela falcılar 3 vakit içerisinde ( 3 saat, 3 gün , 3 yıl belli değil) bir tane hatun bulacaksın diyor ve buluyor. Nasıl oluyor bunlar? Arkadaşlar adam zaten hatun arayışına geçmiş, eninde sonunda temiz de olsa bozuk da olsa bulacak. Çünkü bulmak için adımlar atıyor. Falcı da sanki hiç kimsenin bilmediği şeyi biliyormuş gibi olabilme ihtimali yüksek olayları söylüyor. Bu da aynı böyle. Evrene bu mesajı gönderme sebebin bunu gerçekten istemen bu konuya yönelmen. Dediğim gibi bu konuya yöneldikten sonra sen farkında olmasan da adım atıyorsun ve attığın adımın karşılığını eninde sonunda alıyorsun ve adam da zannediyor ki anaaaa ben sadece hayal etmiştim, gerçekten doğruymuş çekim yasası.. Son olarak diyeceğim çekim yasası doğruysa falcılık da doğrudur. Ya da her ikisi de yalan.
 
Haklısın ismimin hakkını verdiğim doğrudur, aynen. Senin yazdıklarını da sırasıyla okudum. Aslında aynı şeyleri demişiz, tek fark sen bunun adına çekim yasası demişsin. Ben ise bunun adı çekim yasası değil demişim. Bak dostum çekim yasası deyince insanın aklına genelde bilinçaltından ötürü evrene mesaj,hayaller vs. gelir. Özellikle bu dediğim kavramlar yerinde sayan insanların işine çok yarar. Çünkü adam değil çabalamak bir bardak su içmeye üşeniyor. Özellikle internette yazıları okursan genelde konular şu türde: şu kadar hayal edersen direk bu olur, enerjiler birbirini çeker vs. Bir tane de bilinçaltı,çaba vb. yazılar görmedim. Senin anlatmak istediğin çekim yasası ile benim kavradığım çekim yasası farklı. Senin yazını okuyunca nasıl anlamlandırdığını fark ettim. Emek harcamışsın,teşekkür ederiz ama şu yorumda benle alay edermişçesine konuşacağına beynini doldurduğun kadar karakterini de doldursaydın şuan sana minnettardım. İşte forumda yazı paylaşılmamasının sebeplerinden biri de bu. Adam o anki cahil haliyle paylaşınca kendini alim zannedenler yoruma saldırıp alay ediyorlar, ya siz paylaşmayın,gına geldi vs. gibi sözlerle insanın hevesini kursağında bırakıyorlar. Halbuki tatlı dille uyarılsa,bilgilendirilse her şey daha yolunda olup daha aktif olunmaz mıydı?
 
Bak dostum nickinin hakkını veriyorsun eheheh,
Ama seni aydınlatayım madem. İnsanları yanlış yönlendirme!
Zengin olmayı,kadınlarla başarılı olmayı,araba motor sahibi olmayı yürekten isteriz, hayal ederiz. Demişsin.
Bir kere Çekim yasası = Bilinçaltı güzel arkadaşım bunu önce bir anla. okey?
Bilinçaltı bir şeyi gerçek saymışsa gerçeğin olmuyor mu güzel arkadaşım?
Kendi gerçekliğin değişince hayatında yaptığın eylemler değişmiyor mu güzel arkadaşım?
Zengin olmak diyelim ki hedef!
Zengin olmayı isteyen bir insan iş bulur ya da kendi işini oluşturur. Buda seni zengin insan sınıfına yükseltmiyor mu? Başarılı başarısız olman önemli değil sonuçta eski haline göre ilerlemiyor musun?
Hayalini kurduğun şey seni motive ediyor ve hedefe ilerlemiyor musun?
Bir kere çekim yasasında istenmez olmuş varsayılır. Yani paran varmış gibi davranırsın bolluk içinde yaşarsın. Bilinçaltı ikna olduğu an gerçekliğin olur.
Araştırma yapmadan konuya tam hakim olmadan konu açmanın ya da deneyimlemeden saldırmanın anlamı nedir?
Sen insanları doğru yöne mi göndermeye çalışıyorsun yoksa onların yerinde saymasını mı?
Kadınlarla başarılı olmak demişsin
Kadınlarla ilgili telkin kurarken veya hayal ederken ne yapıyorsun güzel arkadaşım?
İnsanı zorla sinirlendiriyorsunuz.
Boş beyinlerinizi önce bir doldurun sonra gelin başlık açın!
Motor ya da araba sahibi olmayı istemeden hayalini kurmadan kim sahibi olmuş ki bugüne kadar?
Sen belki buna motivasyon dersin belki bilinçaltının ikna olması dersin ama bir şekilde fırsatları ve şansı yakalarsın. Yani eyleme geçersin.
Bilinçaltı hayal ile çalışır anladın?.
Emek vermeden gerçekleşeceğini kimse söylemedi zaten.
Yürümeyi hayal etsen bile ayaklarını oynatmazsan yürüyebilir misin?
Ama yapabileceğini bilirsin. Ayrım burada başlıyor. Bunu her gün yaptığını düşün birde, Her gün yürümenin hayalini kurduğunu eğer sakat ya da felç değilsen ya da öyle bile olsan mutlaka başarırsın. Örnekleri çok bir araştır istersen?
Kanseri ya da bir çok hastalığı yenenler nasıl yeniyor güzel arkadaşım? Sağlıklı olduğunu düşünerek? Bunlar çekim yasası değil midir?

Uydurulan bir yalandır demişsin buna kendin inaniyor musun? Ya da deneyimledin mi? Ben deneyimledim ve işe yarıyor. Yaramıyor diyenlere siktir çekerim yapmayı bilmediğiniz şeyi taşlamayın!. Hiç düşündün mü acaba doğru tekniklemi yapıyorum diye? Ya da olayı tam anladım mı diye?

Boşa uğraşıyoruz o zaman gelişim ile falan demişsin. Hedef belirlersin, Hayalini kurarsın ve motive olursun. Yapabileceğini bilirsin , Fırsatları yakalarsın ve algıda seçicilik oluşur ve mutlaka başarırsın. Aksi yok arkadaşım anladın mı? Oluyorsa bir etapta doğru yapmamışsın demektir.

Postlarımda belirttiğim gibi ben evrene mesaj gönderme, Tanrı kavramlarına inanmiyorum. Tek bildiğim şey var ki bilinçaltı inandığı şeyi gerçekleştirdiğidir. Bunun zıttını belirten kavramlar ile gelirsen bana seni bilgisiz cahil sınıfına sokarım.
Ayrıca benim açtığım başlıklara bir göz atmanı tavsiye ederim. Aslında sen çekimi bilmem neyi değil Bilinçaltının gücünü inkar ediyorsun Sayın betaboyyy
linkleri bıraktım. Hadi hoşça kal.



Şu ergen üslubuna rağmen nasıl Hâlâ bu forumda kalabiliyorsun, insan hayret ediyor, adam babanı mı öldürdü bu kadar tepki veriyorsun?
 
Bir bilim adamı uzak doğu tıbbının inceliklerini öğrendiğini ve yüzünde yara izi olan hastaları iyileştireceğini söyler. Hasta gelir oturur. Yüzünü diğer tarafa çevirmesini bakmamasını tembihler. Hafif ısınmış bir kartonu adamın yüzüne sürer. Adam sadece yüzünün %100 iyileşeceğine inanmaktadır. Ve yüzü iyileşir. İlk önce kafada bitireceksin. Eğer müslümansan veya değilsen pek problem değil şöyle de bir durum var ağzından çıkan her sözcüğü, cümleyi melekler Allaha ulaştırır ve bu dua yerine geçer. "40 kez deli dersen deli olur." sözü buradan gelmektedir. Misal ismini beta, alfa, Sigma ne yaparsan yap kesinlikle o olursun demiyorum fakat ona seni iter.
 
Her mesajında bana saldırman komik :)
Yaşın 33 ama içi boş bardaktan farkın yok.
[/sQUOTE]



Güldürdün p*ç, Sen kimin sikindesin ki sana saldırayım, instagramdaki ilgi orospusu karılar gibi kendi kendine beni çekemeyen anten taksın minvalinde gelin-güvey oluyorsun, kıllı götünün resmini koy da millet eğlensin azıcık.
 
@DominicToretto haci 33 yasinda burda isin ne cidden yaa senin bebek bezi degistiriyor olman lazim hanimla beraber su anda .d
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
Üst