Alfaloji Forum

Sitemizde şu anda bakım yapılmaktadır. Üyelik istekleri ve konular bakım sonrasında onaylanacaktır.

İnceller hakkında bilgi - Eğlenceli sıkmayan yazı.

Katılım
12 Kasım 2018
Mesajlar
317
Tepkime puanı
219
Yaş
24
Şehir
İstanbul
İncel diyeceğimiz insan yada black pill almış kişilerin ilk durağı red pilldir. Red pill onlara mantıklı geldikten sonra ya bu işe kalkışmazlar ve geri çekilirler yada defalarca denedim ama olmadı diyerek geri çekilirler.

-Sosyal fobi, psikolojik sıkıntıları olan kişilerdir. Bazıları otistiktir aralarında asperger sendromu diyebileceğimiz insanlar vardır. Psikolojik sıkıntı olmasa bile aşırı derecede asosyal olan kişiler vardır.

-Evden bile çıkmak istemezler, hatta part time iş yapın ve her zaman evde olun diye öneri verirler. Sadece kadınlar konusunda değil arkadaş konusunda da sıkıntı çekerler.

-Yüzlerinden nefret ederler, yakışıklı olmadıklarına ve kısa olduklarına emindirler. Bu yüzden asla kimse beni sevmiycek derler. Bu yüzden hiçbirşekilde elde edemiyceksem evde cipsimi yerim, kolamı içerim, zararlı şeyler kullanırım banane derler. Bilgisayar, anime, oyun bağımlısı kişilerdir.

5a1zvz.jpg


(Chad: yakışıklı, kızlarla iyi anlaşan)

-Ahlaksız olanları vardır, bu konuya çok değinmiyeceğim ama kendilerinin bazıları manken oyuncak satın alır. (Ne yaptığını biliyorsunuz. :D ) Aslında ahlaksızlık bu değil sadece durumun vahimliğini gösteriyorum ahlaksızlığı burda anlatırsam suç olur galiba.

-İnceller saldırı düzenleyerek öldürme planları yaparlar. 1 adet gerçekleşmiştir hatta.

DY0qWO.jpg


Saldırıyı gerçekleştiren soldaki kişidir. Sağdaki gencin izinden gider inceller. O da yaklaşık 5-15 aralığında bir sayıydı tam hatırlamıyorum insan öldürdü ve intihar etti.

r5ova3.jpg
 
Metninn hepsi bumu? Yarıda bitmiş gibi hissettim.
 
Metninn hepsi bumu? Yarıda bitmiş gibi hissettim.

Çok uzatmak ve detaya girmek istemedim sıkarım diye düşündüm.

Ve evet biraz üstün körü önemsiz yazmışım ondan yarıda bitti gibi gözüküyor. Dikkat ederim. :)
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
Üst