Alfaloji Forum

Sitemizde şu anda bakım yapılmaktadır. Üyelik istekleri ve konular bakım sonrasında onaylanacaktır.

İlgi İnhibitörü Dişi(ler) Tekniği

maliblue

Yönetici
Süper Moderatör
Katılım
16 Eylül 2018
Mesajlar
157
Tepkime puanı
1,228
Yaş
22
Şehir
İzmir
Günlük yaşantıdaki ilişkilere baktığımızda genellikle sonucunun ''seveni giberler,gibeni severler''le bittiğini görürüz. Temiz ahlaklı aile çocuğu ve gerçekten iyi erkekler ''ben aslında seni arkadaş olarak görüyordum'' ile karşılaşırken;suratında meymenet olmayan habeş maymunu biyolojik atıklar yanlarından güzel kızları eksik etmiyor.

Peki, neden gibeni seviyorlar ?
*Çünkü o anda kızdan hoşlanmadığın için onu etkilemek adına bir şeyler yapmıyorsun. yani tam anlamıyla kendin oluyorsun, içinde olan doğuştan gelen (ya da senin inşa ettiğin) maskülen tarafın ortaya kendiliğinden çıkıyor.
*Çünkü kıza ilgin yok! dolayısıyla duyguların beynini zehirlemiyor, kendi ayağına kurşun sıkmıyorsun!!
*Kızın etrafındaki herkes onu etkilemek için maskelerini takıp şaklabanlıklar yaparken sen %100 kendin oluyorsun ve kız bunu 1km den seziyor. Bu adam gerçek, diğerleri oyuncu diyor.
*Kız ister istemez sana ilgi duyuyor. Çünkü kendi işine bakıyorsun,ilgi alanında bulunmayan bir kızı umursamazsın. Kızları inceleyin, genelde en çekici kızlar umursamaz olanlardır.

Ama tam tersi durumda, kızdan hoşlandığınız durumlarda ne yapıyorsunuz?
*Hoşlanmadığınız kıza nasıl davranıyorsanız tam tersi şekilde davranıyorsunuz.
*Onun mutlu olmasını sağlamak bu yüzden size karşı bir şeyler hissetmesini sağlamak istiyorsunuz.
*Kendiniz olmayı bir kenara bırakıp, tüm derdi ''kızın sizin'' olması olan ve bunun için her şeyini feda edebilecek bir adam oluyorsunuz. İnce eleyip sık dokuyorsunuz. Konuşurken 3 kez düşünüyorsunuz. Duygularınız ile kendi ayağınıza sıkıyorsunuz !!!
*Yani ''maske'' denilen şeyi asıl o zaman takıyorsunuz ve kız bunu bilinçaltından saniyeler içinde seziyor. Daha o an ''off'' düğmesine basıyorsunuz. Red yiyorsunuz.


Fakat umursamadığınız,hedefiniz olmayan bir kızı kolayca etkileyebiliyorsunuz değil mi? Teknik,bu sırada devreye giriyor. Eğer siz de hoşlandığınız kızı etkileyemeyip, sağdan soldan fırlayan alakasız kızları kolayca etkileyebiliyorsanız,biraz düşünüp bunu aleyhimize çevirmemiz gerekiyor !

Nedir bu ''İlgi İnhibitörü Dişiler''?

Bu dişiler,sizin aktif ilginizi boşaltacağınız,eğlenceli,umursamaz ama İLGİLİ bir şekilde konuşacağınız ve KESİNLİKLE sonucunu düşünmeyeceğiniz ilişkileriniz olan dişilerdir. Evet,etik olmayabilir ama başarıya giden yolda her şey mübahtır :)

N'edeceğiz Peki? Nerede Nasıl işe yarayacak?

Kendinize bir ilgi inhibitörü bulduktan sonra,diğer kızlarla konuşurken onları umursamadığınızı,ilginizi boşaltacak bir yer olduğu için duygularınızla kendi ayağınıza sıkmadığınızı ve onları kolayca etkileyebildiğinizi göreceksiniz.

Alternatif olarak çok dişiyle konuşmak da işe yarar. İkisi de aynı sonuçları doğurur fakat bu bazen mümkün olmayabiliyor. İnhibitör dişi ise ekmek çıkartır yani.

Burada dikkat edilmesi gereken ava giderken av olmamak. Yani inhibitör dişinize aşık olmayacaksınız, onun size olma ihtimalinden dolayı alternatifleri olan dişiler tercih edin. İnhibitör dişinizi ilişki kurmak istemediğiniz kızlardan seçin ki vazgeçmek zor olmasın. Konuştuğunuz kızlar alternatifleriniz olduğunu bilecek böylece. Her şekilde kârlı bir girişim olacaktır. Deneyin,sonuçlarını paylaşın. Sorularınızı memnuniyetle cevaplayacağım :)

A presto amici!
 
Benim başlığım üzerine açılmış bir başlım gibi :) o kadar haklısın ki, daha bugün yüzümde maskeyle dolaştım. konuşmadan önce 3 defa düşündüm ve duygularımı baz alarak hareket ettim. ben, ben olmadım ve beni yaşayamadım. öğrenecek çok şeyimiz var.
 
İki gündür kafamı kurcalayan konu. Hiçbir şey hissetmediğim kıza, yakın bir dostuma davranır gibi davranıyorum arada küfürler, aklıma geleni yapmaktan, yazmaktan çekinmiyorum ve kız bu umursamazlığımı farkettiği için yanından ayrılmamam için adeta yalvarıyor. Diğer tarafta da Duygularımın ön plana çıktığı kendimde hafif hoşlanma belirtisi gördüğüm kızda, kelimeleri tartarak özene bezene konuşmaya, yazmaya çalışıyorum ve sonuç tahmin ettiğiniz gibi hüsran(genelde). Evet yapmam gereken yazdıklarımın için de farkındayım :) ama lanet olsun duyguları olan varlıklarız.. yoksa hayatın tadı çıkmazdı heralde. Tek çözmem gereken duygu kontolü ve bunu beynime kodlamak.
 
Kendine hıyarlık yapan tek varlık '' ERKEK''
Birileri şişecek, birileri inecek... Kısacası böyle...Amaç uğruna tabi ki...

Aklımızdan geçenleri burada görüp beyin fırtınası yapmak pek bir iyi geliyor :)
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
Üst