Alfaloji Forum

Sitemizde şu anda bakım yapılmaktadır. Üyelik istekleri ve konular bakım sonrasında onaylanacaktır.

DİŞİ PSİKOLOJİSİ

Katılım
13 Ocak 2019
Mesajlar
3
Tepkime puanı
4
Yaş
24
Şehir
Gaziantep
İnsanlar ve Hayvanlar iç güdüler ile yaşar.
Erkek bir aslanı ele alalım.Bu aslan karnı acıkır avını avlar,karnını doyurur,barına bilmesi için güvenli bir alan bulur orada yaşar ama yaşamak için bunlar yeterli değildir hücreleri onun kulağına bir şey daha fısıldar 'soyunu sürdür'.Aslan bu güdünün yerine getirilmesi için bir dişiye ihtiyaç duyar ama nasıl olacakta bu dişiyi elde edecek.
Dişi hayvanlardada şu mekanizma vardır 'daima sana ve çocuğuna en iyi şekilde bakacak güçlü bir erkek hayvanla birlikte ol' ve bu mekanizma çok iyi çalışır dişi aslan en güçlü erkek aslanı çok çabuk anlar.
İnsanlardada bir nevi işler böyle yürür ama bazı yerlerde farklılıklar vardır.Mesala bir kadın sizinle sadece eve ekmek getirdiğiniz için beraber olmaz kadın ona ve evladına en iyi şekilde bakacak güçlü erkeği arar her zaman çünkü doğası bu.İnanın bana kadında ki bu güçlü erkeği bulma mekanizması çok hızlı ve sağlam çalışır yani 20-30 saniye içinde sizin nasıl biri olduğunuzu anlarlar.Demek istediğim şu bu formda gördüğüm kadarıyla erkeklerin çoğu dişilerden ilgi görebilmek için umursamaz davranıyor(aslında davrandığını sanıyor taklit içinde olduğunun farkında bile değil) ama bu dişinin mekanizmasından kaçmaz ve sana yol verir.Özellikle şu kullandığınız pua,red pill öğretileri 5 para etmez inanın bana çünkü dişi gerçekten bir erkeğin ne olduğunu 10-20 saniyede anlar sizde bu öğretilerdeki kızları umursama,hayatını yaşa,kızlardan çekinme gibi olayların taklit edilebileceğini sanıyorsunuz üstelik kızlardan ilgi görmek için kızları umursamamaya çalışıyorsunuz ve her seferinde size seni arkadaş olarak görüyorum tabelasını kaldırıyorlar...
Dişiler için yakışıklı olman hiçbir şey değiştirmez inan bana hani artık klişeleşen bir laf vardır 'şu çocuğun tipe bak yanındaki kıza bak' diye.İşte o çocuk güçlü çünkü dişileri gerçekten pek umursamaz ve dişi mekanizması onu çok çabuk algılar ve tabiki içgüdüsüne uyduğu için onunla olur.
Eğer istek gelirse daha fazla detaylara girerim burada demek istediğim forumun çoğu ilgi görebilmek için umursamaz davranıyor ama dişi bunu yemez gerçekten yemez seni çok çabuk anlar ve şu saçma sapan pua,red pill gibi öğretiri taklit ederek bu mekanizmayı aşamazsınız.
 
Umursamaz olmak kolay bir şey değil. Gerçekten bunu felsefe haline getirip yaşayabilmeniz gerek. Kendiniz için iyi olanı yapın . Kendinize yaptığınız yatırımdan daha değerli bir yatırım yok şu hayatta o yüzden arkadaşımızın da parmak bastığı üzere kadınlar için değil kendiniz için bir şeyler yapın. Bunları yaptığınız sürece özgüveniniz artacak ve kendinize gerçekten inanarak hayatta bir şeyler başarabileceğinizi görerekten farklı bir aşamaya geçeceksiniz . Bunun meyvesini almanızın süresinin erken veya geç oluşu sizin nasıl bir insan olduğunuza göre değişmekle beraber bunu başaracaksınız. Önce kendinize inanın ...
 
Ayazında dediği gibi bu iş o kadar kolay değil bir diğer konu korkuyorsunuz kaybetme korkunuz var yani kaybetmekten korkmazsanız isteğiniz gibi davranabileceksiniz ve bu sizi biraz daha özgüvenli yapacak ama bu iş kolay değil gerçekten kolay değil çünkü önce hayvansal güdülerinizi kontrol edebilmeniz lazım.
macellan dostum sana uymuyorsa sıkıntı yok o red pill öğretine koşabilirsin zaten son zamanlarda bu yaşam koçu adı altında pisayada çok paralar vuruldu sizi gazlayıp gazlayıp yok kendin için yaşa yok dişilerle uğraşmayı bırak yok kendine değer ver yok onları umursama ama bunları en fazla 1 gün yapabildiniz diğer gün yine söndünüz.Ama şunu unutma dişi gayet yer demişsin bak dostum sen ne kadar gözünde alfa erkeği taklit etsende o dişilerle konuştuğunda o karnındaki huysuzluk korku huzursuzluk dişi bunu çok basit anlıyor ve bu o kadar kolay aşılacak bir şey değildir.
Bu arada size bir bilgi daha vereyim insanlar taklitçidir.Mesala hepimizin ortak noktasından örnek vereyim neden özellikle bu ülkede doğanlar müslüman oluyor yani bugün ben İslamı çok seviyorum diyen adam aynı kişi olarak İsrailde doğsaydı müslümanlara kin güdecekti gördüğünüz gibi insanlar yaşadığı bölgedeki sürüye ayak uydurmak için onların idelojilerini,ahlaklarını,geleneklerini,dinini benimser(ben ateistim zaten ben demek ki taklit etmiyorum deme din yoksada muhakkak başka konularda toplumu taklit ediyorsun).Şimdi bunu niye anlattın diyenler olacak bak dostum senin yaptığında aynen bu alfa doğadaki güçlü erkektir ve sende onu taklit ediyorsun bu taklitinde yukardaki örnekte verdiğim ben müslümanım diyen kişinin dediği gibi oluyor yani sahte ve dişi mekanizması siksen bu taklitleri yemez çünkü o doğada zayıf senin gibi bir vücuda sahip değil doğru erkeği seçmek zorunda bu ona doğanın bir hediyesi eğer yedirebilen varsa gitsin yedirsin.
Neyse eğer istek gelirse devam ederim...
 
Bakın beyler size dediğim gibi insanlar içgüdülerle yaşarlar sizlerde dişi ilgisine o kadar açsınız ki bir dişi size biraz ilgi gösterse mala dönüşüyorsunuz durmadan peşinden koşuyorsunuz buda sizi zayıf erkek yapıyor ve dişi bunu anlıyor sonra size yol veriyor.Ama o kötü çocuklar bunu siklemiyor hayır onlar taklit falan yapmıyorlar gerçekten siklemiyorlar sizde bunu yapamadığınız için ve kaybetmekten korktuğunuz için dişinin yanında heycanlanıyorsunuz ve sonra mala bağlıyorsunuz.Bunun önene geçmek içinde dişi ilgisine ihtiyaç duymamanız lazım ki bu öyle iğne vurur gibi olacak birşey değil önce araştırmalar yapıp insanı tanımanız lazım.
Burada benimle olanlar için en basit bir araştırma konusu vereceğim.
İlkel beyin hakkında araştırma yapın ve bu konuyu araştıranlar bana özelden bu konu hakkında ne düşündüğünü yazsın.
Yeterli ilgi gelmezse zaten konuyu kapatacağım.
 
Ama o kötü çocuklar bunu siklemiyor hayır onlar taklit falan yapmıyorlar gerçekten siklemiyorlar sizde bunu yapamadığınız için ve kaybetmekten korktuğunuz için dişinin yanında heycanlanıyorsunuz ve sonra mala bağlıyorsunuz.Bunun önene geçmek içinde dişi ilgisine ihtiyaç duymamanız lazım ki bu öyle iğne vurur gibi olacak birşey değil önce araştırmalar yapıp insanı tanımanız lazım.

Dediğinin çoğunluğuna katılıyorum dostum. Ek olarak kadında yanlış olanı düzeltme huyu var. Kötü erkeklerin yanında iyi kadınların olmasının en büyük sebebi de bu zaten. Bu da bilimsel bir gerçek aynı aktardığın gibi . Kaybetmekten kimsenin korkusu olmasın . Kazanmadığınız bir hatunu kaybedemezsiniz zaten niye takılıyorsunuz anlamıyorum ha benim de takıldığım olmuştur ama abi kaptırmamaya bakın. Kendinizi geliştirin . Gidin az biraz kitap okuyup diksiyonunuzu düzeltin . Daha proaktif olun sosyal olun hayatınıza girmesini istediğiniz hatunu merkeze koymayın hatunun ilgi ekseninden çıkarsınız . Kötü çocuk da olmanıza falan gerek yok önce kendinize değer verin , özgüvenli olun , adam olun . p*ç diye tabir edilen erkeklerden olmak zorunda değilsiniz ama sap da olmanıza gerek yok. Onun için özgüveniniz olmalı , kariyeriniz ve idealleriniz olmalı , sosyal yaşantınız olmalı ve hayatınızın merkezinde ilk olarak siz sonrasında aile ve arkadaşlarınız olmalı. Bu böyle değilse sizde sıkıntı var demektir , bunu aşmak için çaba göstermelisiniz. Sizin hayatınızı sizden başka düzeltecek ona yön verecek onu umursayacak başka biri yok bunu bilmeniz bile sizin hayatınızı değiştirmeniz için gayret sarf etmenize bir mefkure olabilmelidir.
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
Üst