Alfaloji Forum

Sitemizde şu anda bakım yapılmaktadır. Üyelik istekleri ve konular bakım sonrasında onaylanacaktır.

TRP sonrası karşı cinsle ilk etkileşimim üzerine bir analiz

Katılım
22 Haziran 2019
Mesajlar
34
Tepkime puanı
45
Şehir
Antalya
Son 25 gündür inzivaya çekilmiş bir vaziyetteydim. Derslerime çalışır, ingilizcemi geliştirmenin yanı sıra sabahtan 2 ye kadar çalışıp 2'den sonra TRP makalelerini baştan sona okuyor, geçmişimle ilgili analizler yaparak nerede yanlışlar yaptığımı nerede neler yapmam gerektiğinin beyin fırtınasını yapıyordum. Uzun bir TRP teorik bilgisinin ardından kişisel analizimi yapmaya başladım. TRP'den önceleri, olması gereken çoğu özelliğin zaten gün yüzüne çıktığını onları ve içselletirdiğimi farkettim(Kırmızı Hap sizi başka biri yapmak değil , içinizdeki körelmiş ve törpülenmiş erkeklik potansiyelinizi açığa çıkarmak için vardır.) Bunu farkettiğimde güzel bir başlangıç yapmış olduğumu anladım. Bugün ise bu kısa süreli monk-mode'dan çıkmıştım ki bir tanıdığımıza gittim. Uzun süredir görmemişlerdi beni ve çok severlerdi. İlk başlarda ufaktan gözlem yaparak insanların ruh hallerini anlamaya çalıştım. En dikkat ettiğim konu ise duruşumdu. Zayıf olmama rağmen, dik ve erkeksi durmaya özen göstermiştim. Ses tonum diksiyonum her zaman iyiydi. Ama artık ne konuştuğumdan ziyade nasıl konuştuğuma dikkatimi vermeye başladım.
Böyle böyle birkaç saatin ardından benden 3-4 yaş küçük kızla muhabbet ediyordum. Amacım kesinlikle konuştuğum insanları becermek yada kafamda çılgınca seks sahneleri döndürmek değildi. Sadece test ediyordum. Okuduklarım ergen erkeklere hayal satan birkaç kelimeden ibaret olabilirdi. İçgüdüleriminde yardımıyla olabildiğince doğaldım ve cidden konuştuklarıma dikkat etmiyordum. Sadece üst düzey bir şekilde beden dilimi ve ses tonumu kontrol ediyordum. Belli bir zaman sonra masada konu benim üzerime dönmüştü , muhabbeti ben yönlendirmeye başladım. Çocuklarlaa konuşuyor, yaşça büyük kadınlara sataşıyor ve muhabbet ediyordum.
Muhabbet ettiğim kızdan insta aldım. Şehre döndüğümde tekrar buluşup zaman geçirmeye karar verdik.

Sonuç olarak, kesinlikle cinsel bir amaç gütmeden sadece TRP'yi deneme fırsatı buldum ve işe yaradığını bizzat deneyimledim. Sahaya daha çıkamıyorum şehre dönmediğim için ama onlarında raporları gelecek.:)
Son olarak , aktif olarak çalışıyorum, son 2 haftadır p*rno izlemiyor ve mastürbasyon yapmıyorum ki bunlar sayesinde enerjimi koruyor, insanlarla daha sıcakkanlı ilişkiler kurabiliyorum. Aranızda ulan ne var bunda diyenler olacaktır. O an üzerinize yönelen gözler, sizi iştahla dinleyen insanlar ve sizinle konuşmaya çalışan kadınlar olunca nelerin değiştiğini farkediyorsunuz. Herkese iyi forumlar ve gelişmeler.
 
Aynen devam.0 dan 5-6 defa açılış yaptım ama başarılı sonuçlanmadı denemelerim.Zamanla olurmu yoksa bi eksik mi var acaba daha mı ukala tarzda olmak lazım ?
 
Aynen devam.0 dan 5-6 defa açılış yaptım ama başarılı sonuçlanmadı denemelerim.Zamanla olurmu yoksa bi eksik mi var acaba daha mı ukala tarzda olmak lazım ?
Hocam Alfaloji Kütüphanede PBO Turan'ın videolarının kitap hali vardı onu okumanızı öneririm.
 
TRP yi deneme fırsatı buldum derken ne demek istedin? Biraz daha açarmısın?
 
İntihar etmek istiyorum hiçbirzaman alfa olamıycam çok korkuyorum beta olarak yaşamak istemiyorum
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
Üst