Alfaloji Forum

Sitemizde şu anda bakım yapılmaktadır. Üyelik istekleri ve konular bakım sonrasında onaylanacaktır.

Wingman Nedir?

Katılım
3 Eylül 2019
Mesajlar
5
Tepkime puanı
8
Yaş
21
Şehir
İzmir
Evet beyler herkese merhaba umarım herkes iyidir.Wingman deyince insanların onu yanlış tanımladıklarını tam olarak ne olduğunu bilmediklerini gördüm ve blogta dolaşırken de tam tanımını göremedim nette dolaşırken ekşi sözlükte bir abimiz şöyle bir tanımlama yapmış:
wingman" hakkında kafamızda bir tanım veya verebileceğimiz bir örnek var.

iyi bir wingman, hayat kurtarir. lassie gibi insanin en sadik dostu olur. yeri gelir, sizin icin kendini cok pis feda eder.
o nedenle secerken cok dikkatli olunmali. kavun degil ki dibini koklayayim diyenler icin cok kucuk bir iki tuyo gelsin muesseseden.

once aynaya bak, kendini olc, bic, tart, libidonu teraziye koy. sonra basla wingman aramaya.
en iyi vakit gecirdigin, en kanka, en man's man olan adam wingman olur diye bir kural yoktur. iyi bir wingman her seyden evvel, senden biraz tipsiz olmali (cok onemli not: ikili'nin her iki tarafi da birbirinin wingman'i olmak zorunda degil. birisi dominant digeri back up olan ideal ciftlerden bahsediyorum)

cillop gibi wingmanle gezersen, sana cer cop kalir. dusenlerden denk getirirsen bi iki tane alirsin.

yine iyi wingman dedigin olculu komik olmali. mumkunse george costanza gorunumlu chandler bing gibi mesela.

libidosu senden yuksek adamdan wingman olmaz. daniel guiza veya joey tribbiani ile bara gitme, aci cekersin. wingman, senin icin seftalinin ezigini, kirazin kurtlusunu yemeye talip olan adamdir.

wingman icer ama sarhos olmaz. sen dagitirsan seni eve goturen, tecavuze ugramamani temin eden, date rape hadisesine bulastirmayan adamdir.

wingman her firsati sana pas atmakla degerlendirir, topu doksana takmakla degil. asistcidir, golcu degil. tanju'dan degil, ridvan'dan bahsediyorum. imkan varsa bi hali saha yap ki adamin gercek karakteri ortaya ciksin.

butun bunlarin ustune senden fazla parasi varsa, daha iyi arabaya biniyorsa, sakin birakma bu adami. bas nikahi. Abimiz gayet iyi açıklamış burada önemli olan nokta kanat adamınızla olan uyumunuz F1 takip edenler bilir takımdaki pilotların birbiriyle uyumu çok önemlidir 1.pilot ve 2.pilot bellidir ve ona göre hareket etmek zorundadırlar aksi taktirde 2.pilot 1.pilotu geçmeye çalışırsa takım içi anlaşmazlığın da beraberinde getirdiği pist üstü kazalar vesaire yaşanır.Bu demek değil ki illa böyle olmak zorunda fakat bilin ki bir ipte iki cambaz oynamaz takım içerisinde eğer iki tane 1.pilot var ise sırayla yarış kazanabilirler(f1 de olmaz da)gerçek hayata uyarlarsak açtığınız setlerin birinde siz wingman diğerinde arkadaşınız wingmanlik rolü üstlenebilir ama ideali 1. ve 2. dir.Aksi taktirde mutlu başlayan fakat kötü sonla biten saha raporunuzu duymak istemeyiz.Neyse benden bu kadar kalın sağlıcakla.
 
Sen arkadaş dost değil köle arıyorsun izdivaç programları gibi isteklerini belirtmiş birde sen önce okul kazan oku hayatı öğren sonra pua, wing olaylarına düşersin ki öyle bir adam senle takılacağını sanmıyorum takılsa da sana keyif vermez.
 
Wingman'in ne olduğunu anlamak istiyorsanız 96 yapımı Swingers filmindeki Trent karakterini izleyin. Filmin ismi sizi yanıltmasın sandığınız gibi bir film değil.
 
Bundan sonrasını okumadım, kendinize köle mi arıyorsunuz? Saçmalığa bak hahaha. Senden iyi olamaz, yok senden tipsiz olacak vb. Böyle birşey arayanlar için alta link bırakıyorum

Adam mizah da katarak açıklamış yoksa kimsenin kimseye köle aradığı yok bütün yazıdan bunu anlamışsın tebrik ederim seni
 
Adam kafanızda örnek olsun diye vermiş. Ki haklı olduğu konular var bazen kanatadamın kendisini feda edip çirkin kıza yürümesi gerektiği durumlar oluyor.
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
Üst