Alfaloji Forum

Sitemizde şu anda bakım yapılmaktadır. Üyelik istekleri ve konular bakım sonrasında onaylanacaktır.

Aynı gün 3 randevu..

Katılım
25 Mayıs 2018
Mesajlar
127
Tepkime puanı
65
Şehir
Nevşehir
Merhaba Hacılar...Bugun kafam 1 milyon yeni YTL niye derseniz SABAH NÖBETTEN ÇIKTIM DÜN AKŞAMDAN BU VAKTE KADAR UYUMADIM UYKUSUZUM ve 3 ayrı cinsi latif ile 3 ayrı mekanda randevum var..
Niye böyle bişey yaptım sınırları zorluyorum..Ömrü hayatında (İlk ve son sevgilimi saymazsak) sadece 1 defa randevuya giden birisi olarak bugun duvarları yıkacam..Şimdiye kadar uyguladığınız tavsiye ettiğiniz tüm taktik teknik vs herşeyi not aldım ezberledim..Yalnız şunlar var..:
1-Üç farklı kız üç farklı mekan olacak..e bende üç farklı kıyafet mi giyeyim yoksa tek kıyafetle işi götürsem olur mu?
2-kızların 2 si kalas cinsinden ama bitanesi işi uzatırsam yatağa gider götüreyim mi yoksa çüş mü diyosunuz?
3- bu kızların arkadaşlarını tanıyorum potansiyel olarak onlar tabak zaten ve bunlarla yürütemezsem onlara klark çekecem..Lakin hepside kanka olduğundan birbirlerine söylerlerse arada kalabilirim..Asıllar olmazsa yedeklere Farklı zamanlarda tek tek mi kafa atayım (bkz: başvurmak)
4-Diyelim bunlar olmadı bir şekilde..İlgi alaka his ve duygu iletişimi yok..Hemen hepiniz diyosunuz ki "Kendi kaybeder psikolojisinde ol muhtaçlık çekme takılma züktür et" LA BİZ BU KADAR ÖNEMLİ VE DEĞERLİMİYDİK /DEĞERLİMİYİZ?
5-Son olarak da kesin bunların başka kız arkadaşları başka masalardan bizi izleyecek yahut yanında başka bi arkadaşla gelecekler o durumda ne yapayım?

( Not: 1.randevu 12:00 2.randevu 15:00 3. randevu 17:30 da)
 
Sıkıntı olmaz zaten ilk buluşma da görüşmeyi sıkılmamak üzere fazla uzatmazsin. 1 1.30 saat sürer. Evin yakınsa kostüm değiştirmek iyi olabilir.
 
Kıyafetler ter kokmadığı sürece sıkıntı yok.
3 farklı mekan demişsiniz. Her kızla sabit bir yerde oturmayın. Dolaşın farklı aktiviteler yapın ama kafeye tıkılıp kalmayın. Kızla beraber avmye gidebilirsiniz kıyafet bakabilirsiniz kendinize.

Ayrıca kız size ilgi göstermezse telefonuyla falan oynarsa sizde oynayın. Telefonunuzun bildirimini açın ve birileriyle anlaşın size mesaj göndersin. Muhtaç olmadığınız izlemini verir.

Konuşmayı uzatayım diye kasmayın. Arada sırada sessizlikler olması normaldir. Kızın konuşmasına fırsat verin.

Etkilemeye çalışmayın. Etkilemeye çalışmak sizi strese sokar. Arkanıza yaslanıp keyfinize bakın.

Aynı ortamdan fazla kişiyle münasebette bulunmayın. Sosyal çevrenizi genişletin. Hepsine sevgili adayı gözüyle bakmayın. Normal arkadaşlarınız olsun sadece 1 tanesi aday olsun aynı grupta.

Değerlerimizi arttırmaya çalışıyoruz. Sorgulamak, araştırmak, okumak, çabalamak. Bunlar bizi diğer erkeklerden farklı kılar. Sırf bu yüzden bile değerliyiz.

Başka arkadaşlar izlerse ne olacak. Kasmayın kızı etkilemeye çalışmıyorsunuz sadece öylesine bir buluşma.
 
Hacılar randevular bitti..şimdi raporlar
1 ci randevu 12:00
Kız gayet efendi düzgün dünyadan bir umut olsada olur olmasada olur kafasında bunalım bir tip..Konuşma sohbet muhabbet derken iyi geçti..numaralar alındı daha aramadı bende aramadım bakalım ilerisi ne olacak..
2ci randevu 15:00
Bu kızda üniversiteli..Kafa bir dünya saçma sapan konuşuyor..entel kuntel takımı Allah'tan Rap ve pop müzikle ciddi bağlantım var ve tabi kültür bakımından sağlam sayılırım beni ezemedi müsade etmedim..Muhabbetten ciddi sıkıldım bitsede gitsek dedim ama hissettirmedim..Hesabı kız ödedi bende fazla ısrar etmedim..
3cü randevu 17:30
Bu randevu çok kısa sürdü 45 dakika..kız normal aile kızı ama çok havalı ve zengin tiplerden..Seviyeli aklı başında lakin çok süpheci ve gergin..Sanki kırk yıllık sevgiliyiz benim eski ilişkilerimi munasebetlerimi vs irdeledi..Derdin benle çıkmak mı yatmak mı gönül eğlendirmek mi diye sordu tam gereken cevabı verdim ve o da nesi...
ABİSİ GELDİ LA MEKANA...
Kızın beti benzi attı bende hassikome dedim ama naparsın kalktık tanıştık tokalaştık..Abisi bana baktı hiç geri vites yok inadına kaya gibi karşısındayım ve tetikteyim zira direk dalabilir o özgüveni karşı tarafa hissettirdim gayet doğal kibar ve temkinli davranışıma biraz şaşırdı..gerekli izahati yaptık lakin kız içine doğru sçıyo afedersiniz yüzünden belli..Neyse sohbeti çok uzatmadan müsade istedik ve kalktık..
Yarım saat önce de kız mesaj attı abisi aferin aslan gibi bir delikanlı bulmuşsun demiş..Biz aslanız da sen randevunun içine ettin çakal..!
Kıyafet olarak sadece gömlek değiştirdim..Randevular için mahsus parlıament ve zippo çakmağımı taşıdım..Dediğim gibi bu gittiğimiz mekanlarda kızların arkadaşları olan tabaklar cart cut mesaj göndermeye başladı oo anlayalım vay kimlerle geziyon vs illa bana ilgi göstermeniz için başka kızlarla mı görmeniz gerekiyodu Allahsızlar..
bakalım ilerisi ne olacak...
 
Hocam çok iyi lan. Aynı gün içinde 3 farklı kişi bravo. Sen ne yapmışsın öyle kral :D
 
Hocam çok iyi lan. Aynı gün içinde 3 farklı kişi bravo. Sen ne yapmışsın öyle kral :D
e naparsın bundan sonra bizzat kendimi seviyorum..Bugun ve yarında randevularım var..Artık farklı bir format ve moddayım etrafta tabak çok çatlyan yada kırılanı hemen çöpe atıyorum..Biri gelir biri gider kimler gelip gitmedi ki..Zükerim dünyasınıda aşkını da..2ci randevunun sahibi ile gece 2 saat kavga ettik haddi aştı hanfendi en son ben geri adım atmayınca da pişman oldu beni evine davet etti gitmeyecem sürünsün a.q
ARTIK KÖTÜ ÇOCUĞUM BARNEY
 
Bugunkü 2 randevudan da iş çıkmaz gibi bi tanesi şaşkın diğeri çok muhafazakari..Duygu hissi yaşatmıyorlar..Yalnız mal olanda tıpış (tıpış bizde seks manasına gelir) merakı yok ama başörtülü ablamız lafı çevirip döndürüp tıpışa getirdi..Manyak bu kızlar..
Bu arada birisiyle zaten randevum vardı diğer şaşkın kızı zoraki görüşmeye çektim hatta direk sen boştasın yalnız oturuyorsun sana eşlik etmek isterim diye masaya yanaştım git diyemedi..bakalım ne olur ilerisi..
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
Üst