Alfaloji Forum

Sitemizde şu anda bakım yapılmaktadır. Üyelik istekleri ve konular bakım sonrasında onaylanacaktır.

Tanışırken yaptığınız hatalar ve vazgeçilmez hissettirme sorunsalı

Katılım
13 Temmuz 2018
Mesajlar
47
Tepkime puanı
96
Şehir
Adana
İki adet konuya değineceğim ve soru cevap şeklinde ilerliyeceğim bu şekilde daha kolay özümsiyebilir ve anlıyabilirsiniz ki çok da basit konulardan bahsediceğim.

Kızlarla tanışırken kendinizi kasmanız ve heyecan yapmanız sizin baş düşmanınız olacaktır neden mi ?

Düşünün çok güzel bir hatun var etraftaki her erkeğin gözü üzerinde kendinize "bu hatun benim olmalı"diyorsunuz ama hatun acayip güzel dibiniz düşüyor bu durumda düşünceniz tam olarak şu olacak;

"Aga bu hatun benim yüzüme baksa iyi ne olur hata yapmıyayim hadi bakalım gidiyoruz"diyorsunuz ve aklınızdaki tonlarca fikirle hatunun yanına gidiyorsunuz ve red yiyorsunuz.Sonsuz döngü :(

Peki ya düşünceniz şu olsaydı;
"Ya siktir et ben bu hatunu bir daha ne göreceğim konuşurken geçireceğim her dakikadan eğlence duyacağım e oda duyarsa devamı gelir zaten"kafanız rahat.

%70-80 numarasını alırsınız veya bir şeyler içmeye gidersiniz.

İşin sırrına geliyorum şimdi;

"Bir insan,bir kız kafanızda büyüttüğünüz kadar büyüktür."

Yani siz bir kadını kafanızda büyütmezseniz o da benim gibi cinsel arzusu var tamam güzel olabilir de yani ne olmuş sanki Mars'tan gelmiş bak hele şuna derseniz emin olun kabul oranınız artacaktır çünkü doğru anasını satayim.

Hiçbir insan vazgeçilmez değildir hiçbir insan mükemmel değildir anlıyormusunuz kasmayın anasını satayim.

Dışarı çıkıp inceleme yaptığım zaman çoğu hemcinsim bu olaydan kaybediyor lan. Abi tamam o kız bakmadı da başka kız mı yok lan?
Biri olmadı ikisi olmadı ama beşi olacak dostum bu iş böyledir biri olmadı diye denemekten vazgeçemezsin.

Şöyle de bir şey var aldığınız başarıda kazanacağınız tecrübe daha azdır. Ben neden red yedim neyi yanlış yaptım diye düşünüp açıklarınızı bulmak size daha çok tecrübe vericektir.

Özet geçmek gerekirse asla ama asla kasmayın oda bir insan ve emin olun sizden daha çok cinsel açlığı var gidin alın onu olmadı başkasını alın yılmayın çünkü o kızlar güçlü ve kendinden emin erkekleri istiyor. Takmazsanız rahat olursanız her zaman 3-0 öndesiniz.

Diğer konumuza geçelim;

Vazgeçilmez hissettirme sorunu

Benim gördüğüm kadarıyla kızlara bunu hissettiren insanlar 7-8 ayda bir sevgili yapan insanlar durum böyle olunca kaybetmek istemiyorlar çünkü bu olmazsa 7 ay beklemesi gerecek :(

Sıkıntı burda başlıyor işte iltifatlar ediyor hediyeler alıyor(kız haketmese bile) gereksiz kıskanmalara başlıyor vs.

Dostlarım asıl bunları yapmak büyük hata.

Bir kıza vazgeçilmez hissederseniz ilişkiniz en fazla 1 ay sürer net olarak söylüyorum.

Peki nasıl becereceksiniz bu olayı?

İlk olarak saçma sapan sebeplere kıskanmaktan vazgeçin siz bunu yapınca emin olun kız size daha çok ilgi gösterecek bunun sebebi ise abi kızı seviyorsunuz fakat umrunzda değil kız kız ilgi isteyecek onu kıskanmanızı isteyecek.

Not : Gavat olun demiyorum sadece saçma sapan ota boka kıskanmayın.

Ben hiç bir sevgilime o haketmediği sürece hediye almadım ki olay böyle olmalı eğer cidden hediyeyi hak edecek bir şey yaptıysa onu "ödüllendirin" tabiki de paralar saçmayın hediyeye manevi şeyler onları daha mutlu edecektir.

Ergence iltifatları kesin ve dengesiz olun. Örnek olarak bir kıza "sen benim zaafımsın"demiştim fakat hareketlerim bunu desteklemiyordu ama sonuç olarak ona iltifat etmiştim değil mi?

Dalga ile bile iltifat edebilirsiniz;

Bugün çok güzelsin fakat küpelerin çarşıdan sanırım gibi.

Ya dalga ile iltifat edin ya da zekice bir iltifat edin.

Kendinize iyi bakın PM atarsanız anca yarın yanıtlıyabilirim görüşmek üzere.
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
Üst