Alfaloji Forum

Sitemizde şu anda bakım yapılmaktadır. Üyelik istekleri ve konular bakım sonrasında onaylanacaktır.

Dershanede set açmaya çalıştım

Katılım
29 Nisan 2018
Mesajlar
31
Tepkime puanı
32
Yaş
23
Şehir
İçel
Dershanede bir kız var. Birkaç gündür kesişiyoruz. Yarim saat önce çalışma salonuna çıktım.Çalışmaya başladım ilgim dağılınca telefona bakmaya başladım. Telefonlar toplanıyor. Vermedim ricciox sosyal iletişim kitabını okuyordum bu ilk bana sonra telefona baktı. İstifimi bozmadan devam ediyorum okumaya ne okuyorsun dedi.İlgi işareti kabul ettim konuşmaya başladım.
James Bond hissine kapılıp "Bilirsen seni öldürmem gerekir."dedim. Güldü önüme baktım. Yaa hadi ama deyince bir süzdüm. Başında taç vardı papatyadan hani konserde takılanlar var ya onlardan.Snapchat efektini güzelmiş dedim gülünce de erol taştan sonra gördüğümen güzel gülüş dedim. Biraz morali bozulur gibi oldu. Kimya kitabını gördüm masasında üff hiç sevmem dedim kitaba devam ettim.
Az sonra bak ritüeli unuttum deyip elimi uzattım amber dedim o da adını söyledi. Biliyorum ilk diyalogları kısa tutmak gerek ama iyi gittiğinden pek aldırış etmedim.Sonra anne baba meslekleri, müzik, doğum yerlerini konuştuk. Arada kültür yansıtmak için birkaç bilgi verdim. Güldük, üzüldü...
Az sonra testi eksik çıkmış geldi istedi bizim siyasetle işimiz olmaz deyip sigara içmeye çıktım.
Nasıl olmuş
Edit:Kız instagramımı sordu takipleştik selam naber yazmış
 
Son düzenleme:
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
Üst