Alfaloji Forum

Sitemizde şu anda bakım yapılmaktadır. Üyelik istekleri ve konular bakım sonrasında onaylanacaktır.

10 Gün Sonra Öleceksin.

Versay

Forumdan Uzaklaştırıldı
Katılım
27 Haziran 2018
Mesajlar
329
Tepkime puanı
528
Şehir
İstanbul
Selamlar Bugün Hayatımızı Bir Göz Önünde Bulunduralım.

Söyleyeceklerimi imaje etmenizi istiyorum!

Bir gün Yatağınızdan kalktınız, yanında sevgiliniz. Güzel bir sevişmenin ardından duş alıp, kahvaltı yaptınız. Ama Son günlerde aşırı derece öksürdüğünüzü fark ettiniz. Hatta ciğerleriniz ve boğazınızın ağrıdığını düşünün. Artık Dayanamayıp hastahaneye gidip bunun sebebini öğrenmek istediğiniz. Gerekli Tahlilleri yaptırdınız ve doktorunuz yarın gelin dedi.


O gün yine gününüzü öksürükler içerisinde geçirdiniz. Saatinizi 10'a kurdunuz. Yattınız, Artık işin ciddiye bindiğini anladınız ve uyku tutmadı. sabah 9.30'da hastahaneye gittiniz ve doktorun karşısına dikildiniz. Doktor Derin Bir Nefes Çekerek, Çokta Gençsin, ileri seviye Kansersin dedi ve son olarak gözlerinizin içine bakarak 10 gün sonra ÖLECEKSİN dese.

Ne yaparsınız o 10 gün içerisinde?
 
Bir düşündüm de, düşünmesi bile içimi korku ile doldurdu. Ben ölümden ne kadar çok korkuyormuşum böyle, yeni fark ettim :D Korku ile geçerdi galiba günlerim. Korkudan doğru düzgün bir şeyler yapamazdım.
 
İnançlı biri olduğumdan mütevellit son gerekenleri yapardım. Kalbini kırdığım insanları son kez mutlu eder ve hasta olduğumdan kimseye bahsetmezdim. Benim için üzülmesinler...
--Edit: Fazla iddalı olmuş son cümle :D
 
Son düzenleme:
Sanırım bankadan çekebileceğim kadar krediyi çeker, tanıdığım eş dost kim varsa miras reddi yapmasını ister ve 10 günümü elimden geldiğince yapmak istediğim şeyleri yaparak geçirirdim.

Hep bankalar mı bizi söğüşleyecek? :)
 
Bir deftere hayatımın kısa özetini çıkarırdım düşündüklerimi, yaptıklarımı ve en çok da yapmadıklarımı yazardım iki de öğüt verirdim. Video da olur aslında emin değilim.
 
Hayatımı anlatırdım sonra bildiklerimle alakalı insanların doğruları bilmesi için anlatırdım ve elimden geldiğince yapamadığım şeyleri veya son kez yapmak istediğim şeyleri yapardım
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
Üst