Öncelikle Merhaba bu işleri bilmem ama bu oyun işinize yarayabilir.
Şimdi nedir bu 21 oyunu öncelikle Türkçem ve Anlatma kabilleyitim pek iyi olmaya bilir bunun için özür dilerim. Bu oyunu şöyle oynayın Cezalı Challenge gibi
Bu oyunun mantığı şöyle karşılıklı rakam söylüyoruz 1 den başlayarak 21 i ni söyleyen kaybeder Maks 3+ söyleye bilirsin
Örneğin ilk baştakı 1,2 yada 3 soyluye bilir
Mesala O 2 dedi sende 3,4 yada 5 rakamlarindan birisini soyluye bilirsin
InşAllah anlata bildim anlamayan olursa DM den oynuya biliriz.
Şimdi gelelim esas konuya nasıl kazancaz
Oyunun şöyle basit bir kuralı var 16 rakamını siz soylesez kazanıyorsunuz
Çünkü 16 dan sonra naparsa yapsın 21 demeye mecbur olcak. Centilmenlik yaparak ilk sen başla deyin ve 16 yi siz demeyi unutmayın kazanmanız garanti.
Umarım anlamışsınızdır. Anlamadiysaniz DM yada Burdan yazın.Mesala ben Numara aldım böyle ; )
He bu arada o ilk başlaması lazım yoksa zor kazanırsınız
Iyi Forumlar ; )
Şimdi nedir bu 21 oyunu öncelikle Türkçem ve Anlatma kabilleyitim pek iyi olmaya bilir bunun için özür dilerim. Bu oyunu şöyle oynayın Cezalı Challenge gibi
Bu oyunun mantığı şöyle karşılıklı rakam söylüyoruz 1 den başlayarak 21 i ni söyleyen kaybeder Maks 3+ söyleye bilirsin
Örneğin ilk baştakı 1,2 yada 3 soyluye bilir
Mesala O 2 dedi sende 3,4 yada 5 rakamlarindan birisini soyluye bilirsin
InşAllah anlata bildim anlamayan olursa DM den oynuya biliriz.
Şimdi gelelim esas konuya nasıl kazancaz
Oyunun şöyle basit bir kuralı var 16 rakamını siz soylesez kazanıyorsunuz
Çünkü 16 dan sonra naparsa yapsın 21 demeye mecbur olcak. Centilmenlik yaparak ilk sen başla deyin ve 16 yi siz demeyi unutmayın kazanmanız garanti.
Umarım anlamışsınızdır. Anlamadiysaniz DM yada Burdan yazın.Mesala ben Numara aldım böyle ; )
He bu arada o ilk başlaması lazım yoksa zor kazanırsınız
Iyi Forumlar ; )