Beyler 3 haftadır her şeyden uzaklaştım bir tek insanlara yakın oldum derstir vs. her şeyi bıraktım. Nerede insan var oraya gittim incelemek için. 3 haftadır da sıkılmadan yapıyorum. Tek demek istediğim bir insana güvenecekseniz iki kere düşünün. Artık öğretide yeteri seviyeye geldiğimi düşündüğüm için ( en azından şimdilik) biraz da gerçek hayatta nasıl işliyor diye bakayım dedim. Öncelikle kızların çoğunluğu çıkarcı özellikle bunu sınav haftasında çok gözlemledim. Normalde çocuğun yüzüne bakmaz sınav saati "kanka bana kopya versene yaa Emrecaan kopya verir misinnn" tarzı cümlelerle kandırmaya çalışıyorlar (bu arada adım Emrecan değil) . İlk etapta bunu sadece gözlemledim. Ama artık çocuğa üzülmeye başlamıştım çünkü kızla gerçekte yakın olduğunu sanıyordu. Gittim konuştum dostum böyle böyle normalde yanına gelmez etmez sınav zamanı geliyor yanına hiç dikkat etmiyor musun? O da yoo bence o yüzden değil normalde de geliyor bazen dedi. Gelmiyor yani ben bir kere görmedim gidip yanına oturduğunu. Bir başka tip ise gönüllü uydu erkek. İki tarafta mutlu kız mutlu erkek zaten mutlu yaşayıp gidiyorlar. Amma velakin bu kızları ölümleri pahasına korurlar. Laf mı ettin hay ananı gibeyim.. Kız gibi bir başlarlar laf atmaya ardı sırası gelmez. İlk başta cevap veriyordum ama sonra vermemem gerektiğini anladım. Arkamı dönüyorum ona ve başkasıyla sohbete başlıyorum zaten susuyor. Görev adamları. Bu adamlar adamdır adam. Kimdir bunlar? Her daim senin yanında olan senin sözünü dinleyen bir karar aldığın neden böyle yaptı a*k demeyen tayfadır. Onları sevin arkadaşlar onlar bu Dünya'da yanınızda duracak tek insanlar.