Alfaloji Forum

Sitemizde şu anda bakım yapılmaktadır. Üyelik istekleri ve konular bakım sonrasında onaylanacaktır.

Film A Streetcar Named Desire

Katılım
24 Şubat 2019
Mesajlar
7
Tepkime puanı
40
Yaş
26
Şehir
İstanbul
Bu filmde kötü çocuk Marlon Brando abimiz, doğal bir alfayı canlandırmaktadır. Çoğu kişiye göre, kendisi gerçek yaşamında da bu karakter gibi takılıyormuş. Yani burada bir karakteri oynamaktansa, abimiz kendi hayatını yaşıyor. İzleyip öğrenilecek çok şey var.

Konusu:
Tüm mal varlığı olan Belle Reve’i kaybederek, kız kardeşi Stella’nın(Kim Hunter) yanına taşınan Blanche(Vivian Leigh) hakkında. Blanche(Vivian Leigh), ihtişamı seven bir kadındır. New Orleans’ın kenar mahallelerinden birinde, bir apartmanın alt katında, küçücük bir dairede yaşayan kız kardeşinin hayatı onu tatmin etmez. Blanche’ın(Vivian Leigh), Stanley’nin arkadaşı Mitch’e(Karl Marden) âşık olması; bardağı taşıran son damla olur. O andan itibaren, Blanche(Vivian Leigh) ve Stanley’nin(Marlon Brando) birbirlerine karşı olan tutumları tamamen değişecektir. Ayrıca Stanley(Marlon Brando), Blanche’in(Vivian Leigh) pek de parlak olmayan geçmişine dair çok şey bilmektedir ve bunları ona karşı koz olarak kullanmaktan kaçınmayacaktır.

D6Jpf1ZWwAAj-kS.png:large


A Streetcar Named Desire - İhtiras Tramvayı
 
Son düzenleme:
Güzel filmdi, birkaç ay önce izlemiştim sanırım. Kadının (stella) sonlara doğru yaptığı felsefi konuşmalar baya etkileyiciydi
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
Üst