Alfaloji Forum

Sitemizde şu anda bakım yapılmaktadır. Üyelik istekleri ve konular bakım sonrasında onaylanacaktır.

Alfamla tanıştıktan sonraki halim

Katılım
11 Temmuz 2018
Mesajlar
12
Tepkime puanı
9
Yaş
24
Şehir
Çankırı
Alfamla tanıştıktan 3-4gün sonra ruh halim kayboldu. Arada sırada gelsede tekrar o yoğun hissi yaşayamadım. Tavsiyesi olan var mı???
 
Pardon erkek misin kız mısın? Alfamla tanıştım tabirini anlayamadım
Ahahha o an tüm sınıf coştu erkekler birbirne sıra masa atmaya başladı , sınıfın kızları önümde twerk yapmaya başladılar , sınıftaki ateşli hoca ise saksoya geçti ..
 
Ee tanıştıktan sonra noldu? Küstü mü sana 3-4 gün misafir kalıp geri mi gitti? Sen neden bahsediyosun oyuncak mı bu amk. Belli karakter özelliklerine sahip olup toplumu siklememeye ve o karakter özelliklerinin çevren tarafından fark edilip sen çok değiştin, yanlış yoldasın, efendi ol, uslu ol, söz dinle, ne denirse yap, sorgulamadan yap dediklerimizi .. kısacası beta özelliklerini kazandırmaya çalıştıklarında ve sende onları siklemeyip artık hayatının iplerinin sende olduğunu belli ettiğinde alfalığa adım atmış ve kendi hayatının alfası oluyorsun. Alfa liderdir ilk kendi hayatımızın alfası olup başkalarına kölelik yapmayı bırakıcaz, kim olursa olsun ister arkadaşın ister annen. Onların artık kendine yetebildiğini ve senin hayatının kararlarını sadece senin verebileceğini anlaması gerek yoksa ilerde evliliğine bile karışırlar çok bilmişlik yapıp.
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
Üst