Alfaloji Forum

Sitemizde şu anda bakım yapılmaktadır. Üyelik istekleri ve konular bakım sonrasında onaylanacaktır.

Altın Dişi / Alfa Dişi veya Özel Kadın Yanılgısı

Katılım
23 Temmuz 2018
Mesajlar
208
Tepkime puanı
1,037
Şehir
Ankara
Altın Dişi / Alfa Dişi veya Özel Kadın Yanılgısı


PART 1

Merhaba yoldaşlarım... Gerek eski üyeler gerek yeni üyelere (Hoşgeldiniz) hitaben... Yazmayalı uzun zaman oldu.. Anladım ki yazmak bir ritüel ve rahatlama biçimiymiş.. Benim yazar bir yanımın olduğunu ve yazdıkça rahatladığımı farkettim.. Bir yılanın zehirini akıtması gibi.. Ya da bildiklerimi size öğretmem belkide asıl keyif verendir bana bilmiyorum...
Öncelikle yazacaklarım önemli olup, Bunu size sıkmadan karşılıklı konuşuyormuş edasıyla anlatacağım. Zira akademik bir yazı yazmıyorum ya da kendimi size kanıtlamaya çalışmıyorum... (Bunu yapan arkadaşları esefle kınıyorum : P )
Yazmayalı 3 ay gibi bir süre oldu... Bu dönemde çokça hayatımda muhteşem değişimler oldu hem onları anlatacağım hemde konunun başlığına değineceğim... Bu whatsapp grubu olayı patladığından beri foruma küstüm açıkca söylemek gerekirse... Sonra bu düşüncelerin saçmalık ve benim gerçek yuvamın sizin yanınız olduğunu ve gerçek baki dostlukların buradan çıkacağını anladım... (ALFA DOSTLUĞU...) İnsanların sabit düşüncelerinin olduğunu ve onların bakış açılarıyla bakmayı öğrendim... Kimseninde içinde kendi değişmek istemiyorsa değişmeyeceğini öğrendim.. Değişim kişi tarafından isteniyorsa sadece biz motivasyon araçlarıymışız meğer...
Öncelikle size içimdeki bir bir akıtmam lazım ki sonra rahatlayayım : ) Bu ortamda bilgiliside var bilgisizide bunu anlatmaya gerek yok zira görüyorsunuz.. Her şey ortada... Bu arada yazmayı özlemişim bunu fark ettim : P , (Kullanılmayan yetenek körelir...) Burada asıl amaç pes edenlerden misiniz? Yoksa gelişimin üstüne üstüne gidip asla ağlamayanlardan mısınız? 2.Kategoriden çok az insan tanıdım.. Bakın emin olun bir çoğunuz bir süre sonra artık yeter bu kadar diyip... Düzenli yerleşik hayata geçmek isteyeceksiniz.. (Benim yaptığım gibi anlatacağım) Çünkü yorulacaksınız..
Forumda fark ettiğim bir olay var bunlardan bahsetmek istiyorum yeri gelmişken.. Kendinizi toparlamanız adına.. Öncelikle arkadaşlar burada kimse kimseye manipülasyon uygulamadan samimiyetle davranması taraftarıyım.. Zira benim psikoloji bilgimi hiç biriniz bilmiyorsunuz.. Benim mastürbasyonumda bu.. Zevk alıyorum okurken boşalıyorum öyle düşünün... Bu bilgilerimi asla sizin üzerinizde kullanmadım.. Gereksiz kendimi kanıtlama çabalarına girmedim.. Ama şöyle de bir gerçek var ki.. Kadın-Erkek / Yer-Mekan farketmez bir gerçek var.. O gerçek insanların bir oluşu.. Yani saygı kavramı kadın ve erkekte ortak işliyor.. Ben size manipülatif davranmadan asla bana saygı duymayacağınızı biliyorum.
Ama bu yazımda bu şekilde konuşmayacağım.. Sabrederek sonuna kadar okuyanlar hayatında çok önemli bir farkındalık kazanacaklar.. Ve sizi burada tutan ne kardeşim? Daha değerli işin varsa git onu yap.. Demek ki bir şey başlıkta ilgini çekmiş ki hala okuyorsun...O zaman bir işi hakkını vererek yap.. Yapıyorsan şayet.. Yaptığın okumaksa özümseyerek oku.. Ne anlatılmış hangi hisle yazılmış bu satırlar anlama çalış.. Yazarın açısından bakmaya çalış...
Üstte bahsettiğim üstünlük çabalarına hiç bir zaman girmedim.. Beni bilen bilir arkadaşlar.. Öncelikle bunu yapacak olsam bu nickin arkasından değil farklı bir nick alırım, Sizin hiç tahmin bile edemeyeceğiniz basit konuları size öyle bir yediririm ki.. Kendiniz bile şaşırsınız.. (Madem olay zekilik : P ) Hodri meydan.. Ama asla amacım bu gibi basit şeyler olmadı.. Ben kendi hayatımı yaşıyorum.. Kendi hayatıma odaklanmışım.. Buradan aldığım beğeniymiş , Yorummuş bana ne katabilir ki? Ya da kimsenin beni umursamadığını düşünün.. Ben ağlayıp ıngaaaaa kimse beni umursamıyor triplerine mi gireceğim sizce? Bunu yapanlar var mı.. Var malesef var.. İşte bu kişiler olgunluğa erişememiş kişilerdir..

Şimdi beğeni ve yorum demişken bu konudan bahsetmek istiyorum.. Sizin bana attığınız beğeniler aslında şunu temsil ediyor.. Ben yazını okudum ve devamının gelmesini istiyorum.. Attığınız yorumlar ise benimle diyaloga geçmek istediğinizi.. Şimdi kendinizi benim ya da forumdan herhangi bir üyenin yerine koyun.. Bir makale yazdığınızı düşünün... Kimse umursamadan okuyup geçtiğini.. Yani interaktif bir katılım olmadığını varsayalım.. Yazar ne hisseder biliyor musunuz? Ben niye yazdım ki bunları *************.. Giderim eşök zükerim daha iyi.. (Tabii bu işin goygoyu bakın bilinçaltı işte asdfkgjk) Diye düşünür... O yüzden anlamaya çalışın her şeyden önce.. Emek varsa sizde okudum diye geri bildirim yapmak yazarın hoşuna gider.. Bunu tüm forum üyeleri adına yazdım.. Aynı şekilde admin blogda tonla yazısı var ama yorumlara bakın kaç kişi umursayıp yorum yapmış.. Umarım net anlaşıldık.. Öte yandan şöyle bir gerçekde var ki ben hayat tecrübelerimi sizinle paylaşmak zorunda değilim.. Ama paylaşıyorsam bunu sıradan bir şeymiş gibi algılayıp ve değersizleştirirseniz kusura bakmayın arkadaşlar siktirin gidin derim o zaman.. Unutmayın hayattaki her şey tecrübedir.. Burada yazılan çizilen ALFA'dır, PUA'dır, Kırmızı Hap'tır.. Birer tecrübenin ürünleri.. Kimsenin yaşadıklarını önemsizleştirecek kadar kibirli ve ego sahibi olmamanızı size sizin iyiliğiniz için hatırlatıyorum.. Bir söz vardı kimin yazdığını bilmiyorum ama Akıllı insan başkalarının akılsızlıklarından ders alır diye.. Ne kadar doğru demiş.. Bizim 1000 tane canımız yok ya da 1000 tane farklı kombinasyon olasılık yaşamayacağız.. Tek bir şey yaşayacağız.. Ama bunu yaşamadan hangi davranışı seçeçeğimizi araştırarak öğreneceğiz..
Beni çok iyi anladığınızı varsayıyorum... Dediğim gibi okurken sıkılıyorsan okuma kardeşim.. Zaten okuduğundan da bir bok anlamayacaksın ki.. Aklında sondaki bir kaç cümle kalacak.. Gelelim daimi okuyuculara.. Devam ediyorum..

Paylaşım konusuna gelirsek paylaşım yapma dürtünüz sizin fahri üyelik gibi zımbırtılar için yapıyorsanız sizin samimiyetinizden şüphe duyarım.. Konu açılmışken devam edeyim.. İnsanın en büyük zaaflarından birkaçı Önemsenmek ve Saygı görmektir.. Sosyal canlılarız yoldaşlar önce bunu bir kabullenelim.. Sizden gelecek bir geri bildirim veya yorum beni mutlu ediyor.. Ben bunları bir duvara ya da biploya anlatmıyorum ki.. Kanlı canlı bir insan okuyor bu yazdıklarımı... Birde asla tereciye tere satmaya kalkışmayın.. Bana karşı davranışları farkediyorum hani kadınlarda şöyle bir olay vardır ya dolaylı konuşurlar altyazıyla konuşurlar.. Bunu yaşaya yaşaya artık erkeklerin altyazılarınıda fark eder oldum.. Bir cümleyi yazışınızdan bile sizin samimi mi yoksa manipülatif kendini kanıtlama çabasına girip girmediğinizi anlayabiliyorum.. Belkide haklı olan sizsiniz.. Ben yanılıyorum.. Burada kadınlara yaptığımız eylemleri size yapmak beni kötü hissettiriyor açıkcası.. Real hayatta istediğiniz gibi davranın tabikii o size kalmış.. Fakat burada bile birbirimize samimi olmazsak.. Sürekli ben güçlüyüm tarzı tavır kasarsak.. Kendimizden kaçmış oluruz..

Öncelikle erkekler ve kadınlar duygularının aynı olduğunu ama kadınların daha yoğun yaşadıkları gerçeğini bir kabul edelim.. En duygusuz adamın içinde bile ne fırtınalar kopuyordur bilemezsiniz.. Onu öyle yapan bir sebep vardır.. Ama siz zannedersiniz ki adama bak la, Şu tipe bak puğh yaparsanız.. : )) Önyargılı bir davranış sergilemiş olursunuz.. Elalemin derdi bizi mi gerdi diye düşünmeyin.. Burada her bir hayatı ben birer ampül olarak görüyorum.. Dındırırırı yürüdüğü yolda olan gücünü milletten alan RECEP TAYYİP ERDOĞANNN asdgjhj , Bu ampüller her biri farklı ışık saçıyor.. Kimisi umudunu yitirmiş sönmek üzere.. Kimini her geçen gün daha parlak yanıyor... Amacımız birbirimizi parlatmak olmalı.. Köreltmek olmamalı.. Betalar birbirine saldırır ve iyiliklerini istemezler.. Ya da Beta/Alfa ayrımını unutun.. Çok saçma bir şey zaten.. Kaliteli insanlar bu davranışı yapmazlar.. Fitne fesat düşünmezler.. Unutmayın ki başkasının hakkında düşündüğünüz her kötülük size bir gün geri dönecektir.. (Bunu yaşamış biri olarak diyorum size)
Konuyu çok dağıttığımın farkındayım.. Belkide buda bir manipülasyondur bilemezsiniz : P En derinlerinize girdim.. Belkide okudukça düşüncelerimi size empoze ediyorum ha? Ne dersiniz.. Öyle midir.. Korkma korkma.. Öyle bir şey yok.. Yapacak olsam asla manipülasyon kelimesini ağzıma almazdım.. Zira bunu yapmaya gerek duymuyorum da.. Çünkü karşımda akıllı bir kitle var..
Kendimi bir bok sanmıyorum da.. Ben buraya yazarım veya yazmam.. Sizin umrunuzdada olmaz biliyorum.. Fakat bir kayıp olduğunu bilin.. Bir tecrübeyi elinizin tersiyle itiyorsunuz.. Bende aynı şekilde her üyeyi kaybetmek istemem.. Fakat boş boş dolanan sadece okumakla yetinen, Lafta kaf dağlarını delen ama pratikte suyu bile oynamatayan kişiler var ya.. Onlar kendini biliyor.. Lütfen siktir olun gidin.. Zarardan başka bir şey değilsiniz.. Hiç bir zaman kimseye faydanız olmayacak olamazda.. Çünkü sizin kendinize faydanız yok..

PART 1 / SONU

Uzun olduğundan dolayı devamı alt mesajlarda lütfen devam edin.. Forum kabul etmedi sığdıramadım : P
 
PART 2
Altın dişi olayına geliyorum yoldaşlar.. Bu 3 aylık süre zarfında çokça düşünme fırsatım oldu.. Bilinçaltı hakkında çokça kaynak okudum.. Tüm yanılgılarımı anlatacağım size.. Bu okuduklarınız hani büyükler derler ya kulağınıza küpe olmalı.. Buradaki herkesin bir rol modeli var.. Beni bile taklit eden üyeler var.. Hissediyorum : ) , Edin ben bundan rahatsızlık duymam.. Ama kendinize bir şey katmanız daha sağlıklı olur diye düşünüyorum..

Nofap başladım bu süre zarfında.. Çukurdayken dağın zirvesine doğru her gün tırmanmaya başladım.. Whatsapp hikayemiz oldu işte bu sürenin başında grup kurduk.. Gelişime kapalı olanları eledik.. Birde baktık ki elimizde 5 üye kaldı.. Bu forumdada aynı şey yapılsa emin olun kalacak 20-30 üye belki kalır.. Herneyse.. Bu süreci dolu dolu geçirdim.. Her gün spor yaptım.. Her gün yürüdüm.. Yeni mekanlar keşfettim.. Yeni insanlar tanıdım.. Kendimde eksik yanlarımı fark ederek onları gidermeye çalıştım.. Mesela yıllardır bende titreme sorunu vardı gittim hastaneye tedavi oldum.. Bir ilaç verdiler pek faydası olmadı ama yinede hastane bariyerini zihnimde kırdım.. Ne kadar saçma değil mi? Yardım eli uzatılmasını hoş bulmuyorum zihinsel olarak.. Belkide doğuştan alfayımdır : P , 10 yıllık titreme hastalığını MR, KAN, Bir sürü tahlil yaparak ailesel bir genetik hastalık olduğu ortaya çıktı.. Belkide sizde bile vardır.. Ufakta olsa.. İnsan beyni sürekli sorun aramaya programlanmıştır yoldaşlar.. Bunu programlayanda biziz.. Hep bardağın boş tarafına bakıyoruz.. Eksiği görüyoruzda Artıyı hiç görmüyoruz.. Mesela ufak bir bir sorun daha vardı.. Ayağım yürürken çıt çıt ses geliyordu.. Bununda yanlış baskı sistemi uyguladığımdan olduğunu fark ettim.. Ardından ses kesildi.. Bakın çözümü bu kadar basitmiş.. Bazı şeyler için hastaneye bile gerek yok emin olun..

Bu süreçte kendimi her açıdan geliştirdim.. Mesela 24 yaşındayım hala ehliyetim yoktu.. Gİttim sürücü kursuna yazıldım.. Parasını çalışarak kazandım.. Ya da bir şekilde buldum.. Para kaybı olmadan beyin sizi çalışmaya teşfik etmiyor emin olun.. Sınavdan geçtim ve ilerleyen günlerde direksiyon sınavına gireceğim.. Ama baştaki heyecanımı kaybettim neden olduğunu ileriki paragraflarda anlatacağım.. Yazar baak ileriki paragrafta vaaaaar diyorrrr : P

50'ye yakın dişiyle tanışma fırsatım oldu.. Gittim tanıştım hepsiyle.. Ben aşırı seçici bir insanım arkadaşlar.. Yani güzellik olarak 10/10 olmadan veya beni etkilemeden asla konuşasım gelmiyor.. Buda egodanda kaynaklanıyor olabilir.. Madem bu kadar geliştirdim kendimi anca bana bu yakışır mantığıyla vs.. Bu 50 kadının hiç biri çirkin değildi.. Dolu dolu 50 manken düşünün.. Ya da best of girl.. :)

Hayatımda daha önce bir sürü saha deneyimim olmuştu ama askerden geldikten sonra ciddi anlamda ilk saha deneyimim bu döneme dayanıyor.. Çünkü sayı fazla gördüğünüz gibi.. Her fırsatta konuştum.. Gruplara konuştum.. 1v1, 2v1, 3v1, 4v1, 5v1 gibi büyük topluluklara hitap ettim.. Bu bana mükemmel bir özgüven kazandırdı.. Konuşma becerim ve kontrolümün arttığını fark ettim.. Artık kendimi kontrol edebiliyor ve sakin olabiliyordum.. Marketteki salih abiyle muhabbet eder gibi sakin kalabiliyordum.. Konuşmaya yön veren bendim.. Ama bunlar bir anda olmadı arkadaşlar.. Bir anda olmadı.. Ciddi bir emek vardı.. Yolda telefona gömülmüş kadınları bile durdurdum.. Hiç bana ilgi vermemesine rağmen.. Ama şaşıracaksınız belki ama telefon numaralarını aldım.. Demek ki ilgi vermesi gerekmiyormuş.. Anladınız değil mi bu noktayı..

18-24 yaş aralığında 50'ye yakın kadınla tanıştım.. Kadın diyorum çünkü bu tanıştıklarımın hiçbirisi seks yapmadığına ihtimal veremiyorum.. Kadın olmuşlar işte ameeeka :)

Nişanlısı olan mı dersiniz.. Sevgilisi olan mı dersiniz.. Fütursuzca kaynattım hepsiyle.. Kim gelecek ne olacak korkusu olmadan.. Belki ben kızla konuşurken arkadan sevgilisi gelip yumruğu veya kafayı koyacaktı.. Ama bunları düşünmedim.. Gelse bile sikimde olmazdı.. Bir şekilde olay çıkarmadan kıvırtırdım ben.. Kıvıramazsamda kavga ederdik.. Kadında beni seçerdi o kaybederdi.. Biliyorum ben.. Bakın buda tecrübe.. Sizin bu şekilde sert yapmanız.. Kadının gözünde demek ki kendine güvenmiyor ona bu kadar saldırdığına göre onda bir şey olmalı diye onu değerli sizi değersiz yapar.. Aranızdaki çekimde biter..

Yaklaşık 10 dişiden numara aldım.. Diğerleyile sadece sohbet ettik ama lezbiyen muhabbeti dahi konuştuğum olmuştu.. Böylesine rahatça konuşmak bile beni aşırı mutlu etmişti.. Bunu kelimelere dökemiyorum.. Gidin yaşayın.. Ne kadar basit olduğunu aslında gözümüzde büyütmeye değmez olduğunu gidin görün.. Hala bunları yapamayan varsa..
Ama gelelim asıl noktaya.. Benim hayatımı siken kadına.. Altın dişime ve nasıl tanıştığımıza ve hatalarımı bir bir sıralayacağım sizlere.. Altın dişim kendisi 23 yaşında ve mesleği avukat yoldaşlar.. Ooo krala bakks dediğinizi duyar gibiyim yapmayın olm sfjfjgh Zaten başta avukat olduğunu bilmiyordum anlatacağım.. Belki bilseydim gider miydim bilmiyorum.. Altın dişim karakteri Aşırı özgüvenli, Egoist aynı zamanda aşırı samimi, Cesaretli (Resmen benim kadın versiyonumdu), Kendinden emin, Güvenilir, Çokca zeki (Avukat yani borumu türkiyenin en iyi ünisinde okuyup ve dereceyle 5 yıllık üniyi 3 yılda bitirmek..) 4 Dil biliyor, Kültürse kültür.. Nerede ne yapılacağını biliyor.. 10/10 Güzellik resmen parlıyor, Anladınız değil mi neden bu kadar kapıldım bu kadına..
Baktım elinde çantası adliyeye yakın bir yerden geçerken.. Ankarada sıhhıyedeyiz. Bilen bilir. Önüne odaklanmış gidiyor.. Hemen durdurdum.. Başladım konuşmaya.. Fazla detaya girmeyeceğim.. Zira sizi sıkmak istemiyorum.. Sadece almanız gerekeni alıp yazımı sonlandıracağım.. Beni başta sosyal deneyci sandı.. Nerede kamera falan dedi.. Kamera yok dedim.. Gözlerimi gösterdim bu var sayıyorsan falan güldü.. Öyle içten ve samimi davranıyordu ki konuşurken her saniye manipüle oldum.. Ava giderken avlandım beyler.. Güzelliğinden etkilendim, Konuşmasından, Sesinden.. Bana bakışından..
Bu salakça eylemlerimin arkasında nofapta yatıyor olabilir.. Çünkü wp grubundaki dostlarımda bunu doğruluyor.. Daha çok duygullaşıyoruz.. Daha çok bağlanıyoruz.. Önem veriyoruz.. Cinsel obje gibi değilde insan olarak değer veriyoruz.. Bunları verince ne olduğunu biliyorsunuz en son değineceğim.. Nofap sürecimin 25-30.'cu günleri arası bir şey.. Dokunsanız havalanacağım ama redbull falan ihtiyacım yok : ))
Artık beynim beni gerçek dişilere yönlendirdi.. Ondan yapmayın diyorum şimdi anladınız değil mi.. Her şeyi geçin eliniz mi gerçekler mi?...
Avukatla ayak üstü hiç bitmeyen duraklamayan 15 dk kadar konuştuk.. O durağına gidiyordu ve acelesi vardı.. Bana tanışmak istiyorsan eşlik et dedi madem tanışalım dedi.. Bakın daha ilk saniyesinde kız bana verdi ayarı.. Asla onların peşine takılmayın.. Sizinde bir aceleniz olduğunu söyleyin mesela.. İşte bunları o an düşünemiyorsunuz.. Bize diyorsunda okyanus neden yapmadın öyle diye düşündüğünüzü biliyorum.. Ben o an duygu seline kapılmıştım.. O kadar harika hissediyordum ki kendimi anlatamam.. Deseniz ki gel elektrikli göle atlayalım.. Atlardım.. Duygular böyle zarar veriyor işte.. Kendimizi kontrolü öğrenmemiz lazım.. Dopamin salgılıyor kadınlar.. Aşırı miktarda dopamin.. İnsan beyni hayatta iki şeye önem verir.. Birisi Doğum Diğeri Ölüm... Doğum neyle gerçekleşir tabikii DİŞİ.. O halde yüksek ÖDÜL kaynağı.. = DOPAMİN..
Öleceğinizi anladığında bilinçaltı hemen kontrolü ele alır değil mi? Mesela siz telefonla uğraşırken bisiklet süren bir genç tam size çarpacakken 1-2 saniye öncesinde beyin hemen durdurur sizi.. Ani manevra yapmanız için size güç verir.. Bunu yapan bilinçaltının muazzam gücüdür.. Bizi %99 bilinçaltı kontrol eder.. %1 lik küçük seçim hakkımız vardır.. Biz sadece kendimizi kontrol ettiğimizi düşünürüz..
Bu kadar yoğun dopamin yaşarken kızla anın tadını çıkarıyor adeta CARPEEEEE DİEEEEM diye bağırıyordum.. Sonra durağına geldik.. Ben ısrarla telefonunu almadan bırakmam dedim.. Bundan önce bana avukat olduğunu söyledi başta inanmadım.. Tipi böyle 26-27 yaşlarında gösteriyor.. Ciddi sert bakışları var. Ama aynı zamanda o kadarda tatlı.. Kirpi gibi bir şey amk :) , Baktım ısrar ettim vermiyor numara.. Anladım ki kesin bunun daha önce bu konuda problemleri olmuş.. O zaman bende başka bir şeyle halletmeliyim problemi DÜŞÜN OKYANUS DÜŞÜN.. Tak karşıda kafe gördüm.. Gözlerimde ampül yandı.. Dedim o zaman bir şeyler içelim hadi bana bir şey ısmarla :) , Artık oyunu mu oynama başlamıştım ama başta ayarı vermiş bana şimdi farkediyorum.. Kabul etti.. Bakın zamanı olmayan dişi zaman yarattı.. Ben salak gibi takıldım Çekim puanından -1 aldım.. Devamında toparladım ama..
Bir cafe seçtim.. Oturduk.. Oturacağımız yere kadar ben seçtim.. Liderliği tamamen bana bıraktı oda.. Bu ayrıntılar bile bana altın dişi olduğunu ve lider erkeğine sadece takılabileceğini kanıtlar nitelikteydi.. Hay beynimi sikeyim.. Bu düşünceleri düşünürken buldum kendimi iyice kapıldım.. Ardından mekanı beğenmedim dedim kalktık.. Başka yere götürdüm bunu.. Daha nezih ama samimi bir yer buldum.. Bana garsonun davranış şeklini görmeniz lazım beyler.. Hiç bir garson bana bu kadar candan samimi ve saygılı davranmamıştı.. Eminim şimdi tek gitsem bana davranışı farklı olur.. Yanınızdaki hatun kaliteliyse sizin sosyal değeriniz +2 artıyor..
Çay söyledik oturduk sohbet ediyoruz.. Sence ben nasıl biriyim diye tahminde ve soğuk okuma yapmasını isitiyorum.. Bu soruyu sorduktan sonra komik mimikler yaparak güldürdüm.. Aradaki soğukluk eridi falan.. Özet geçmek gerekirse = Sen ALFA'sın... Dedi...
Sadece verdiği bir örneği anlatacağım.. Sınıfın en arka sıralarında hiçbir şeyi takmayan çocuklar olur ya.. Ama sosyaldirler.. Cesurdurlar.. Astığı astık kestiği kestik tipler olur ya.. Onlarsız hiç bir ortamın tadı olmaz ya falan diye devam etti.. Bu böyle diyince g*tüm kalktı asdgj hemen çok şımarma falan dedi :)
Bilinçaltı soğuk okuma yaptım ona.. benim en sevdiğim renk siyahtır. Onunkide öyleymiş.. Beyazıda samimi bulurum.. Oda aynı şekil.. Benim resmen dişi kopyamdı.. Sürekli bunu kendisine söylerdim uff be saçmalama ne alakası var derdi.. Meğer ben duygusal körlüğe girdiğim için bana öyle görünerek kendimi manipüle etmişim..
Devam ediyorum.. İnce NLP'ler yaptım.. Sevgili hakkında.. Bu bilgiler çok az kaynakta geçer.. Demek ki ego yapmamak lazımmış değil mi arkadaşlar?..Demek ki her insandan öğrenebilecek bir şey varmış değil mi?..
Bilinçaltına sevgili olarak kaydettim kendimi.. Dosyayı kapattım.. Save as okyanus.exe .....

PART 2 / SONU
 
PART 3

Çaylarımızı içtik.. Kalktık.. Hesabı bana ödettirdi.. Ama şöyle dedi.. Bir dahaki seferde kahvelerde benden olacak dedi.. Ooo bir dahaki sefer dedim : P Çok eminiz falan diye takıldım.. Oda kızar gibi baktı.. Bu arada numarasını zor bela otururken aldım.. Daha önce bu konuda iyi şeyler yaşamamıştı.. Numarasını internette sağa sola eğlence için eskort için arayın diye dağıtmışlar.. 12 yıllık numara olduğu için de kapatamamış veya yenisini almak istememiş.. Demek ki belki arama beklediği kişiler var.. Belkide üşendi kim bilir..
Whatsapp fotoğrafında durum ve profil resmi bile yoktu.. Bende bilinçaltı aynalama olarak aynısını yaptım.. Kız bunu fark etmiş sonradan sordu bende cevapladım x) , Çok tehlikelisin dedi..
Merdivenden inerken bir yerden işimi sordu bende dalgaya alıp NASA'da çaycıyım dedim.. Salak gerçek anladı galiba x) sonra bir kaç goygoy daha yaptım.. Baktım sinirlendi bu benimle dalga geçemezsin tavırlarına girdi.. Gözlerine sinirliyken baktım beyler.. Beni aşırı etkileyen bakışlardı onlar.. Öyle masum tatlı bakıyordu ki.. Gözlerinden ateş saçıyordu ama aynı zamanda o kadar masumdu ki.. Aynı okuduysanız bilirsiniz Nasıl p*ç olduğumu anlatıyorumdaki - Tsigalko - Ebru aşkı gibi hissediyordum kendimi.. Şu hatundaki kaliteye bak ya diyordum.. Teni bembeyaz zaten parıldıyor.. Güzellik desen hala gözümde favorim ama bir şey hissetmiyorum.. Evet bitti ama nasıl bitti anlatacağım..
3 gün sonra aradım bunu.. Soğuk konuştu hukuk ofisinde olduğu için.. Ortağıyla birlikte çalışıyorlarmış.. O soğuk yapınca sinirlendim.. Yüzüne kapattım sana iyi günler dedim..
Ne mesaj attım ne aradım başka.. Baktım 10 dakika sonra aradı.. Çekim budur işte.. Dedi kusura bakma benim mizacım bu falan rahat konuşamıyorum burada dedi.. Baktım yumuşadı.. Kahve için aramıştım bla bla diyerek.. Hafta sonu için sözleştik.. Hafta sonu avukatlar için anca müsait oluyorlar.. Çok yoğun bir hayatları var beyler anlatamam.. Her yanıma geldiğinde elinde sürüyle dosya ve dava olurdu.. Harıl harıl çalışmak biplosu vardı karşımda.. Ee insan kanlı canlı görünce anlıyor neden üniversite sınavlarında hukuk bu kadar zor ve girişler bu denli zor olduğunu.. Çünkü bu zorluk meslek hayatındada sürekli devam ediyor.. Bunu herkes kaldıramaz diye sanırım.. Tıpta aynı şekilde zira..
Bununla hafta sonu buluştuk benimde yoğun işlerim vardı o dönemde.. 1-2 saat gecikeceğimi söyledim.. O aramıştı geliyorsun diye değil mi check etmek için.. Ben öyle söyleyince madem öyle arkadaşlarımıda çağırayım dedi.. İlk buluşmayı arkadaşlarıyla yaptık.. Ben sinirlendim yok mok dedim.. Başka gün takılırız falan.. Kabul etmedi.. Hatta dedim benim arkadaşımda gelebilir, Gelsin falan dedi.. Ama yeni tanıdığım bir insanın yanına kimseyi götüremezdim.. Tek gittim.. 2 tane üniden arkadaşı vardı.. Biri kız biri erkek.. Bayağı seviyeli bir muhabbet dönüyor beyler.. Gözümle görmesem inanmazdım.. Keyif aldım yani..
Benim hatuna takılıyorum arada masada.. Falan.. Kimse bana ne ayak olduğumu sormuyor.. Demek ki kız önceden ön bilgi vermiş.. Neyse bunlar 15 dakika sonra kalktı.. Biz başbaşa kaldık.. Bu bana kahve falı falan bakmaya başladı.. Ağzımdan laf almak için bir sallıyor görmeniz lazım.. Yok geçmişte saplantılı olduğun kız var mı falan.. Ama bunu direk sormuyor.. Fala endeksleyerek.. Bende öğrenmesi gerekenleri verdim.. Ama o gizemi sürekli korudum..
Sonra başka yere götürdüm.. Orada bana ilk shift testini yaptı.. Olgun erkeklerden hoşlanıyorum dedi.. Ben bu konuları bilmeme rağmen.. Böyle diyince bir modum düştü.. Sonra 2-3 Dakika konuşmadım.. Sonra ne yapıyorum ben diye düzelttim kendimi.. Devam ettim. Sonra bu arkadaşlarının yanına döneceğini istersen sende katılabilirsin dedi.. Ben istemedim.. Size iyi eğlenceler dedim.. Burada ağırlığımı koyduğumu düşünüyorum.. Gitseydim -1 çekim daha yiyecektim...
Sonra bunu 3 gün sonra saat 22:00 gibi tekrar aradım.. Arama saatim sıkıntılı biliyorum fakat içgüdülerim ara diye haykırdı resmen.. Dayanamadım aradım.. Bu saatte niye arıyorsun dedi.. Lak lak bir şeyler dedi.. Yüzüme kapattı.. Sonra mesajla arayanda suç, Mallık bende tarzı bir şeyler yazdım.. Seninle işim olmaz bitti dedim..
Bu satırlardan sonra oda savunmasını mesajla yaptı.. Tek yaptığınız bu saatte ego tatmini vb benzer şeyler yazdı.. Ben siklemedim mesajını.. 3 gün sonra bu 3 rakamında bir şey var galiba hep 3 :) köpekleri sever misin diye mesaj attım. Akşam saatleriydi gene.. Hayır dedi.. Neden insanlara köpek gibi davranıyorsun diye.. Manipülatif bir cümle kurdum.. İşe yaradı.. Ve patır patır döküldü.. Bana böyle ithafta bulunamazsın bilmem ne.. Sonra bana avukatca yazdığım şeylerden zanlı şurda şunu diyerek takıldı :) Baktım ışık var.. Konuştuk 1 saat kadar mesajdan.. Sonra beni kahvaltıya gelmemi teklif etti.. Ben nasıl seviniyorum ama yerimde duramıyorum.. Kız hem altın dişi hem avukat.. Milletin saygıyla baktığı kişi bana yazıyor olmmmm diye kendimi yiyorum. Bunları düşündüğüm için salak gibi gözümde dahada büyütüyormuşum meğer..
Ardından işim bitti yazdım ve tekrar mesaj atan ben oldum.. Kendi tükürdüğümü yaladım. Çekim -1..
Buluştuk Sarıldım ben.. Oda aynı şekilde.. Samimi bir karşılaşma oldu.. Tam o sırada artık çok uzadı derken.. Karşıdan karşıya geçerken tereddütsüz.. Lap diye elini tuttum.. Aaa bak bide elimiyy tutuyorrrs diye takıldım hatta.. oda bu ne cesaret yiğidim dedi.. :) Bu hatun beni her türlü etkilemesini biliyordu... Derken elini hiç bırakmadım.. Hatta dahada sıktım.. Onunda hoşuna gittiği yüzünden belliydi.. Aynadan falan kendimizi gösterdim.. Bence yakıştık falan.. Bilemiycem falan dedii.. Sonra kahvaltıya götürdüm o teklif etti ama ben ısmarlayasım geldi.. -1 çekim.. Sonra oda durumu fark etti.. kahve ısmarladı.. Yaklaşık benim ödediğim ücretin 1,5 katı falandıı.. Bayağı içtikte ondan :) Artık resmen sevgili olmuştuk.. Buralar olması gereken gibi oyuna uygun hareket ettim ve geçti.. Etap 1 tamamlandı.. Yalnız bir detay vardı ki.. 2. gittiğimiz yerde otururken bana evli avukat ortağıyla gizli ilişkisi olduğunu söyledi.. Bana neden söyledin dedim.. Bilmeni istedim dedi.. Şimdi ne olacak dedim.. Söylerim ona göre davranır dedi.. Sadakatine ve sana güvenebilir miyim dedim.. Bence güvenebilirsin dedi.. (Hata üstüne hata.. Ne sikime güveniyorsun sen okyanus? ama altın dişi ya kendin gibi ya.. ****** kendin gibi.. Her aksakallıyı deden mi sandın?) Konuşma eksi üstüne eksi ilerlerken benim modum 2x düştü.. Başkası vardı.. Nasıl güvenecektim.. Belkide buda bir manipülasyondu.. Zİra kız aşırı zeki.. Bizim silahımızla bizi vurur yani.. Öyle biri.. Zaten anlamıyor musunuz? Ben sizce boşuna mı koydum onu altin dişi kategorisine.. Ama içten içe aklımı aşırı kurculadı bu konu..
Sonra ben aşk sarhoşu olarak gece iyi uykular, Sabah günaydınlar falan.. Çekimi iyice öldürüyordum salak gibi.. Hormonlarımı bastıramıyordum.. Sanki ulaşmadığım zaman kaybedecekmişim gibi geliyordu... (-1 Çekim) Bir süre sonra kabak tadı vermeye başladı.. Kız zaten sms sevmediğini ve mesajlaşmayı sevmediğini defalarca belirtti.. Bende sevmiyordum ama buna atasım geliyordu.. Belkide seviyordum kim bilir.. (-1 çekim) Bu konuda defalarca tripte yapmıştım.. cevap gelmiyor diye.. (-1 çekim) Kız zaten avukat ************* yoğun bir hayatı var.. Ne diye maydonoz oluyorsun sürekli.. Bırakta seni özlesin.. Yok ama ben kaşınıyorum.. İlla o mesajı atıcam.. Aklıma avukat ortağıyla ya seks yapıyorsa diye düşünceler geliyordu.. Aşırı sinir oluyordum aq.. Sanki mesaja cevap verince ha yapmıyormuş diye rahatlayacak gibiydim asdhfg..
Buluşmalar devam ediyordu peşin sıra.. Taze çift olduğumuz için o bana zaman yaratıyordu bir şekilde.. Akşamları, Hafta sonları yine bir şekilde buluşuyorduk.. Benim gözümde artık altın dişi diye oturmuştu.. Benim için özel olduğunu ve onun dişi kopyam olduğunu söyleyerek götünü kaldırıyordum.. (-1 çekim) sonra onu çok farklı benim mekanım bir yere götürdüm.. İlk defa fazla yakınlaştık.. Sarıldık falan gögsümde uyuyor.. Bilerek beni etkilemek için herhalde gögüs çatalını gözüme gözüme sokmaya çalışıyor.. Zaten lan dur.. Piyade tüfeği gibiyim atışa hazırım napıyorsunnn.. Benim çavuş hemen harekete geçiyor zor kontrol altına alıyordum.. Eliyle de tokasıyla oynuyor.. Saçıyla oynuyor.. Göz bebekleri kocaman.. Tüm ilgi işaretlerini bir bir alıyordum.. Dedim herhalde bugün öpüşeceğiz.. Yok ama.. Bir türlü o fırsatı vermedi.. Bana çekiniyormuş izlenimi yarattı ama bunu yapan kız aynı zamanda ofiste seks yapan birisi.. Bende salak gibi ona göre davranmaya başladım.. (-1 Çekim) bir ara atak girişimi yapayım dedim.. Baktım bu anladı.. İstemedi.. Dedim sikerim banane amk.. ama harika samimiyiz sarılmalar, Ellerimizi öpmeler falan.. Yanağından öpüyorum.. Oda beni öpüyor falan..
Bu şekilde peşin sıra görüşmeler gerçekleşti.. ben bu görüşmelerin birinde erkekler çok eşli kadınlar tek eşlidir dedim.. geçmişte 25 dişiyi aynı anda idare ediyordum dedim.. gözümde çekimim artsın diye.. gerçektede yapmıştım bunu.. ama dille anlatılan ve objesel sunulan şeyler farklıymış.. (-1 çekim) ben sana şimdi nasıl güvenicem dedim.. O günden sonra güvenini kırdık.. Dilimi sikeyim.. Okyanus denilecek şey mi bu.. Sonra kadınlar çabuk unutabildiğini ilk dönemdeki kabilelerden falan örneklendirerek anlattım.. İlginç ve doğru buldu.. (Giderek gizemi öldürüyordum -1 Çekim) Bana eski sevgililerini anlattı güven aşılamak için herhalde.. Sormadığım halde dinlemek istemiyorum dediği halde anlattı.. En uzun ilişkisi 2 ay sürmüş.. Yalnız olsamda olur kafasında.. Boş biri olacağına yalnız olmak sıkıntı değil diyordu benim için.. Tam (ALFA mentalitesi değil mi) Sadece biz uyguluyoruz bu düşünceleri sandınız değil mi? Gerçekler öyle mi sizce? Size kızlarsoruyor gibi bir camiada bile alfa olmadan alfa düşünce yapısına sahip bir kızın düşüncelerini atabilirim.. Bu konuyu merak ediyorsanız özelden mesaj atın..
Artık kız görüşmek için uğraşmadığını sürekli beni ertelediğini o kaçtıkta daha çok üstüne gititğimi fark ettim.. KAÇAN KOVALANIYOR MALESEF.. görüşsek bile yanımda 1-2 saat kalıyor sonra işleri yoğun olduğu için gidiyordu.. Bir türlü öpüşemiyorduk.. İçime dert olmuştu bu aq.. Demek ki çekimde bir sıkıntı var diyordum.. Ama davranışları tam tersiydi.. Aklıma defalarca ya avukattan seks ihtiyacını karşılayıp benden sadece duygusal tatmin saglıyorsa diye defalarca geçirdim.. Ama bu düşünceyi sildim kafamdan sonra.. Bana sorarsanız gerçektede böyle bir şey yoktu.. Ama ben gittikçe kıza kapılıyor ve betaca davranıyordum.. Bu hareketlerime iyi bile şans vermiş.. Kendimi toparlayayım diye.. Ama ben salak ben onları bile farkedememişim.. Böyle bir kızı kaybettim..
Erkek arkadaşıyla bulusmustu bir gün.. Ben bu kız hayatıma girdiğinden beri tüm kadınlarla görüşmeyi kesmiştim.. Çünkü o beni her açıdan tatmin ediyordu.. (-1 Çekim) Çünkü o özeldi o farklıydı.. (-1 Çekim) Sahi öyle miydi? Ben kıskanma triplerine girip neden haberim yok falan dedim.. Arkadaşım işte falan dedi.. Ben kızlarla görüşmüyorsam sende görüşemezsin yaptım.. (-1 çekim) Saygı duymak gerekiyor duymasanız bile karışmayın.. Önemli olduğunu hissetmesin.. (-1 Çekim) böyle hatalarımı yazıyorum ama sizinde fark ettiğiniz varsa yoruma mutlaka yazabilirsiniz.. Ya da benzer bir deneyim yaşayanlar..
Sonra senin tanıştığın x arkadaşım gibi okyanus abartıyorsun falan dedi.. 2 gün tavır yaptım bundan dolayı.. Hem kendimi hem onu üzdüm.. Sonra 1 gün sonra öğlene doğru aradı.. (+1 çekim) kalbimi yapmak için elinde geleni yaptı ve başardıda :) İnsan bir şeyi isteyerek yaparsa mutlaka başarır... Oda benim sinirli halimi muma çevirmeyi başardı..
Ben bilinçaltı telkinleriyle her gün onun hakkında olumlama yazıp ve okuyup canlandırarak ilişkimiz daha iyiye gider diye düşündüm fakat bu ilişkimize derinden zararı vermiş meğersem.. Giderek onu aşırı önemsemeye ve çekimine daha fazla kapılmaya başladım.. Ama onda bu noktaya kadar her şey yolundaydı.. Neden bunu denediysem okuduğum kitapların yüzünden.. Beynimi sikeyim okyanus.. (-3 çekim)
birden tavırları değişmeye başladı bu olumlamalardan sonra ben sonradan fark ettim.. İlişkiler hakkında sakın telkin yapmayın.. Kendinizi değiştiriin olursa olur ama asla x kişisini dahil etmeyin içine.. Sonunda bağlanan siz oluyorsunuz..
Görüşmeler ve telefonlaşmalar devam ediyordu.. İlişki eski tadı gibi değildi fakat yinede harika devam ediyordu.. (En azından benim için)

PART 3 / SONU
 
PART 4
Ve betasal davranışlarıma devam ettim.. Bir gün betaca salakça güven melesinden trip yaptım.. Yarın ki görüşmeye gelmiyorum o zaman dedim.. Gelmezsen biter dedi.. Bitsin o zaman dedim sinirle.. o mesajı havada geri yakalamak istedim ama yapamadım.. Olduğum yerde kaskatı kesilmiştim.. Tüm vücüduma kan gitmiyordu adeta.. Gözüm falan dönmüştü.. Şoklanmış gibiydim.. Olduğum yerde çakılı kaldım.. Sonra bir banka oturdum.. Baktım cevap geldi.. Saygı çerçevesinde olsun diye.. (Ulan nasıl bu kadar kolay bitebiliyorduuuuuuuuu) Dİye isyan ediyorum içimden.. Resmen küçük emraha bağladım... (-10 ÇEKİM) dediklerinin arkasında duramayarak 1 saat sonra R Yapıp aradım.. Dedim konuşalım böyle bitmesin.. Yok mok deesede sonra kabul etti.. Arkadaşıyla buluşacakmış benide çağırdı oraya gel diye.. Özel görüşelim dedim.. Oraya gel görüşürüz dedi.. Neyse bunlar kız arkadaşıyla konuşuyorlar bende arada muhabbete giriyorum.. İkimizde aşırı sinirliyiz ama belli etmiyoruz.. Kız arkadaşına ayıp olur.. Yansıtmıyoruz.. Ben o halimle espiri bile yapıyordum.. Dışarıdan görseniz ne kadar mutlu adam lan dersiniz.. Ama içim içimi yiyordu... (Bu arada kızın dediği noktaya gitmem ve peşine takılmam -1 çekim)
Ama sahtede olsa birbirimize bakıp gülmek dedim herhalde barışacağız beni mutlu hissetmişti bir noktadan sonra.. Kız arkadaşı gitti sonra başbaşa kaldık.. Dedi ne konuşacaksan konuş bitsin artık.. Resmen düşmanı gibi davranıyordu bana.. O kadar samimi olduğum kız bir yabancı gibi konuşuyordu.. O kelimeleri kurarken benim içim sızlamıştı.. Ama onda duyguya dair en ufak kıpırtı yoktu.. (-1 ÇEKİM) sadece yüzünde bir ara sinir farketmiştim.. Bana karşı bayağı sinir..
Sonra bir parka oturduk.. Ben bok gibi hissediyorum kendimi.. 2 tane çay alıp geldim yanına.. Tenha bir yere geçelim diye işaret ettim.. Belki öpüşürüz falan ilişki U çeker düzeliriz kafa yapısındayım : P , Neyse oturduk bir yere.. Ben ne diyorsam tam terisni söylüyor.. Baktım bu şekilde olmuyor.. Bağırıyorum çağırıyorum.. Duygusal stabilitem bozuldu.. İnişili kalkışlıyım sürekli.. (-1 Çekim) En son gözlerime odaklanmasını istedim.. Zira kafasını öne eğmiş.. Suçlu mahkum psikolojisiyle yeri izliyordu.. Gözlerime baktı.. Sonra güldü bende güldüm.. 2 3 dakika kahkaha attık karşılıklı.. Sonra dedim 1 dakika gözlerime bakıp dediklerimi tamamlamama izin verirsen ilişki bitsin dedim.. Kabul etti.. Zamanlayıcıyı telden başlattım kıza gösterdim.. Başta gülümsemeden duramıyorduk.. Derken benim için ne kadar özel olduğundan bahsettim.. Gözlerinin beni etkilendiğinden onu ayrı yere koyduğumdan ve günün birinde evlenmek istediğimden bahsettim.. (-1 Çekim) Gözlerimiz birbirine odaklıyken.. Duygusal atmosfer oluştu.. Boğazım düğümlendi.. Yutkundum.. Sesim çatallaştı.. Lan alğlayacağım.. Dur aq.. Kendine sahip ol.. Gözlerimin içi doldu.. Hemen aşağı bakarak.. Aklıma başka şey getirdim.. Ellerini tutuyorum hala..
Ben bu kızı başından beri hep evlenilecek özel dişi gözüyle baktım.. Gerçektende artık evlenmek düzenli hayata geçmek istiyordum.. O avukattı ben işsizdim ama onun yanına yakışmak için her mesleği yapabilirdim... (-1 Çekim)
Süre çoktan 1 dakikayı geçmişti.. Kız gözleriyle telefona bak dedi.. Tamam ya öldün mü falan dedim gülümsedim..
Bu arada kafedeyken erkek garsonla kaynattı.. (Beni kendinden sogutmak için olabilir) , Büroda sürekli alkol içtiğini söyledi.. (Aynı şekilde) pek inandırıcı gelmedi çünkü daha öncesinden tek tük içtiğini söylemişti..
Sonra gözgöze bakarken.. Olmaz okyanus dedi.. Yapamam.. Güvenmiyorum sana.. Ben ne dediysemde dinlemedi.. Dİnlemek istemedi.. Belli ki içinde beni çoktan bitirmiş.. Dedi yine de öyle bakma %2 , %98 etkileme payı var falan.. Hangisi benim diye soramadan.. Direk kendime çektim öpüşmek için.. Dudağının kenarından öptüm ama öpüşemedik.. Sonra etrafta dayılar falan var dedi napıyorsun.. (-1 çekim) Sanki farkederdi senin için *************.. Ne değerli dudağın varmış.. Ödül merkezi yaptım onu.. (-1 Çekim)
Sonra kalktı olmaz dedi.. Ben gidiyorum dedi.. Gözlerim doldu beyler.. Onun öyle gidişini arkadan izledim.. Yavaşça takip ettim durağına kadar.. O giderken bende bir taşa yaslandım durağın orada.. Aramızda 30m kadar mesafe var.. Her zaman orada dururken bana el sallardı yada sarılırdık.. Beni tarayan gözle baktı orda olduğumu görünce 1-2 saniye baktı sonra umursamadan önüne dönüp duraktaki erkek ve kızlara otobüsü sordu galiba.. Sonra otobüsü gelip bindi yüzüme bakmadı bile.. 1 Saat sonra baktım arama geliyor.. Kimden avukattan.. (Her katil öldürdüğü kişiyi tam ölmüş mü diye kontrol eder)... Efendim dedim.. bitik bir ses tonuyla.. ya şey falan kem küm etti.. 1 saat önce polisler bize kimlik kontrolü yapmıştı.. onlar gerçek polisti demi diye takıntı yapmış bu.. Biraz böyle takıntıları vardı.. Bunun için mi arıyorsun dedim , Dalga mı geçiyorsun dedim.. (-1 çekim) yok ya falan dedi neyse kendine iyi bak falan dedi ve kapattı.
Ben sinirlendim.. Başarmıştıda amacı az daha egomu okşa demekti aslında.. (-1 çekim) Sayfalarca gözüm yaşlı ağlarken.. Bir kız için ağladım lanet olsun modundayım.. Açtım arkadan damar bir müziği.. Aldım babamın sigarasını.. Sigara içmediğim halde peşpeşe 5 dal sigara içtim.. Onunla özel müziklerimiz vardı.. O evlilik karşıtı biri olarak asla sevmedi böyle müzikleri ama ben yine ona duygularımı aktarmak için atmıştım.. (-1 çekim)
(Şarkı buydu..)



Arka planda fon olarak açabilirsiniz.. Nasıl bir duygu yaşadığımı anlamanız için.. Sizden ricam.. Teşekkürler..
Bana evlensem bile sırf ailemin gönlü olsun diye evlenirim oda 35 40 yaşında bir olgun kelle falan diye gözüme bakarak dalga geçebiliyordu.. (Beni çok güzel manipüle etti)...
Bok gibi hissediyordum.. Her adımımda ayaklarım dibe batıyordu.. Her sallanışımda sanki kemiklerim kırılıyordu.. Fiziksel bir acım olmadan savaştan çıkmış gibiydim.. Ayaklarım eve gitmek istemiyordu.. Hızımı 3x yavaşlattım.. Ruh gibi yürüyordum.. Ruh gibi.. Robot gibii.. Eve gittim.. Size attığım şarkıyı açtım.. peş peşe 5 dal sigara içtim.. yok arkadaş yok.. Bize mutlu olmak haram zaten.. Bizi herkes sikecek bu böyle.. O moddayım.. Gözlerimden bir yaş akıyor.. Baban öldü deseler belki bu kadar ağlamazdım aq.. Demek ki el kızı biliyor nereden vuracağını.. En güvendiğim noktadan darbe almıştım.. Her saniye acı çekiyordum.. Büyük dopamini aldı elimden insafısız.. Hep ona harika hissettirdiğini söyledim.. (-1 Çekim)
Artık bitir okyanus dediğinizi duyar gibiyim bekleyin en heyacanlı yerine geldim...



Bu şarkılar peşin sıra devam ederken ben ona ne yaşadığımı ve ağladığımı anlattım.. 3 mesaj attım uzunca.. (-1 Çekim) Amacına ulaşmıştı.. Mutlu ol aq.. Beni siktin mutlu ol..
Asla beni kırmak istemediğini onun için önemsiz olmadığını falan zırvaladı.. Lütfen daha fazla uzamasın ikimizinde iyiliği için vs diye..
Bir türlü atamıyordum beyler içimden.. Olmuyordu.. Bu kız sıradan değildi benim için.. Sadece amdan ibaret değildi benim içindi.. Özel anlamlar yüklemiştim...
Uyumak istedim.. Belki birazcık olsun aklımdan çıkar belki pişman olur mesaj atar diye.. Uyudum uyandım.. Gece 4 gibi.. 55 Gündür nofap yapmıyordum.. Bu arada size tuhaf bir bilgi vereyim.. Benim nofap rekorum 55 gündü.. Aynı gün bozulması sizce tuhaf değil mi? .. Birde gün içinde parkta yürürken benim son zamanlarda en uzun ilişkim 15 gün sürmüştü diye düşündüm.. Avukatla 20 gün olmuştu.. Bu düşünce 1-2 saniyelik geçti aklımdan ve ardından ayrılmamız sizce de tuhaf değil mi? Acaba oda mı aynı şeyi düşündü... Ya da ben kendi gerçekliğimi mi oluşturdum bilmiyorum..
Uyanınca bok gibi hissediyordum yine.. Nofap'i bozdum.. Ama hiç zevk almadan.. Açtım pornolara hayvan gibi odaklandım sadece öylece baktım 10-20 dakika.. Ama tam tersi etki olarak anında boşalmıştım.. 1-2 dakika bile sürmemişti.. O kadar çok hassaslaşmıştı ki.. Size anlatamam.. Dokunamadım bile.. 2 saniye daha dokunsam boşalacakmış gibi hissediyordum.. Peşin sıra 2-3 kere boşaldım.. Rahatlama ve mutluluk hissetmiyordum ama.. Demek ki zihinsel oluyordu her şey.. Kadın erkek farketmiyormuş..
Kahvaltı yapmadım , Dışarı çıktım bok gibi hissediyordum kendimi.. Nofapi de bitirince. Duygusal değişimler daha boktan ve çekilmez bir hal almıştı.. Ölmek istedim.. 5 saat parkta suyu izleyerek oturdum.. peş peşe 2 paket sigara içtim.. Hayat amacımı kaybetmiştim.. O kızı hayatımın merkezine almış ve hayat amacım o olmuştu.. (-1 Çekim)
Başından beri hep onu gözümde üstün gördüm o avukattı ben hiç bir şey ama sonra telkin ederek ben alfayım falan diyordum ama yemiyordu gerçekler vuruyordu insanın yüzüne.. (-1 Çekim)
Yürüdüm.. 2 saat-3 saat hatırlamıyorum. Gençlik parkına geldim ankara da.. Oturdum suya karşı.. Hava güneşli ama ben üşüyorum.. İçim üşüyor.. Donmuşum ben.. Whatsapp grubundaki sağlam dostlarım da destek veriyor bana sağolsunlar onlarda farkındalar beni yiyip bitirdiğinin bu olayın.. Hatta telefon susmadı.. 8-9 arama geldi farklı kişilerden.. Hiçbirini açamadım.. Kıza salak gibi sensiz hayatın anlamı yok ölmek istiyorum tarzı mesajlar attım.. amk hangi akla hizmet asdgfjjg (-100 Çekim) Kız aradı saçmalama dedi neredesin sen falan.. boşver dedim kapattı.. Dedi lütfen günümü zehire çevirme bende acı çekiyorum arkadaşımdayım şuan onda kalıcam bugün falan.. Ben yine oturmuş ölmek isterken.. Yanıma 70 yaşında hacı amca diye biri oturdu.. Ama görünümü 50 falan.. Atatürk gibi adam yani.. Bu adam Herşeyi görmüş geçirmiş tam bir ALFAYDI beyler..

Ben dedi parasal olarak zirveyide gördüm dibide.. Kadınsal olarakta aynı şekilde.. Neye sahip olmak istiyorsan bu hayatta oldum dedi.. 3 Kıta dolaşmış dünyada.. Gitmediği yer kalmamış.. Londradan tutun orta asyaya kadar.. Ben inançsız bir insanım fakat bu adamı insansaydım kesin allah gönderdi derdim.. Hızır a.s gibi :)
Hacı amca beni sözleriyle öyle derinden manipüle etti ki görseniz şaşırsınız.. Beni üzüntüm olduğunu duruşumdan anlamış.. Zira anlaşılmayacak gibi de değildi..Hacı amcada gay çıktı beyler asdjdsjgf sonradan anladım durumu aq.. Pis fırsatçı p*zevenk.. Benim sikimi yalayan yok diye gelmiş meğer yanıma asdjsfjj
Hacı amca anlatıyor şöyle emdim şöyle gömdüm.. Sayısız kadınla sevişmiş.. Ulan dedim neden bu kadar kafama takıyorum.. Hacı amca dedi sen sağlam sikmedin ya başkası onu şimdi nasıl bağırtacak öyle düşün.. Onun için tokmakçı çok oğlum kendine gel dedi.. Bunun için mi intiharı düşünüyorsun falan.. Ye iç toz eğlen keyfine bak dedi.. Hayat yaşam güzel şeyler falan.. Ben senin yaşındayken yerimde durmazdım dedi.. (Belli durmadığı : p )

PART 4 / SONU
 
PART 5 (SON PART)

Hacı amca beni öyle kendime getirdiki şerefsizde olsa kurtarıcım : P erkek götü sikmiş bir dönem vücudunda yaralar falan çıkmış onları konuştuk.. Bana doğrudan gel sikimi yala tarzı şey demedi ama benimde boşalmaya ihtiyacım var diyor.. Hacı amca kudurmuş asddjj her gün 31 sarmıyorki diyor.. Biri ağzına alıp lok lok etse ahaha gülüyoruz p*ç güldürdü beni.. Dedim bulursun abi takma kafana :()) Derdimi unutturmuştu bana.. Sonra çevremi izledim.. Benim basit sorunlarım varken millet ne dertlerle uğraşıyordu.. Sayi benimki basit miydi? Geçim derdiyle uğraşanları.. Çöp toplayanları gördüm.. Kendi kendime kendine gel okyanus dedim..
Hacı amcayla en son ayrılmadan bana taktik verdi dedi madem öyle free takılmayı seviyor avukatla bu free olayını konuşmuştuk kendisi de demişti ama ben ikna ederim diye geçiştirmiştim hep.. Yazmayı unutmuşum şimdi aklıma geldi buda.. Dedi git free teklif et.. Gül al çiçek al gönder ofisine.. Burada betaya bağladı kabul ediyorum :))
Olsun sonuçta doğaldı.. Ama yaşadıkları ve yaptıkları bunu doğrular nitelikteydi.. Tüm çocukları ünide profosor ya da mimar falanmış..
Hacı amcanın gazıyla amk hacısı verdi gazı gittim avukatı aradım.. Ters yaptı bitmedi mi hala ne istiyorsun falan? (-1 Çekim) Buluşup konuşmak istiyorum dedim.. (-2 Çekim) Buluşamam ne söyleyeceksen söyle dedi.. Yüzyüze derken yüzüme kapattı. (-1 Çekim) Mesaj attım.. Fakbadi olarak takılalım dedim.. (-50 ÇEKİM) Böyle şeyler mesajdan yazılmazdı ki.. Yüzyüzede söylenmezdi.. Sadece yapılırdı.. Benim o an beynime kan gitmediğinden ve duygularıma konuştuğumdan idrak edememiştim..

Demek amacın sadece beni yatağa atmak tarzında cevap geldi.. (-5 çekim) Ne dediysem kıvıramadım.. İğreniyorum senden falan dedi.. Bir daha yazma hukuki olarak uğraşırsın diye tehdit etti birde üstüne.. Hala avukatı silemiyordum.. İçimde bir ateş olarak yanıyordu.. O gün akşamı arkadaşlarla sağlam içtik dertleştik.. Ağzıma sigara ve alkol sürmeyen ben.. Tabiri caizse amına koymuştuk... Ben yaşadıklarımı anlattım.. 5 kişi falandık.. Herkesin gözleri doldu beyler.. Onlarıda etkilemişti yaşadıklarım.. En yakın arkadaşlarımla bile tanıştırmıştım kızı.. İşte evleneceğim yengeniz falan diye.. Sabah bir uyandım resmen bok gibi hissediyorum kendimi.. Bokum ben ya duvar atsan yapışmam falan.. Başım ağrıyor.. İrade diye bir şey kalmamış.. En ufak şeye aşırı sinirleniyorum.. Anladım ki nofap ve irade güçlendirme çalışmaları çok faydalıymış.. Resmen katliyam yapmak istiyordum.. Annemin yüzüne bardak atıyordum son anda tuttum kendimi.. Evde kalmak zarar diye hemen dışarı attım kendimi.. Hissiz bir gün yaşadım ama ölü gibiydim.. Artık avuktı öldürmüştüm içimde..
İlerleyen günlerde yine bırakmadım peşini hatta buraya başlık açmıştım 2.şans diye onun için düşündüm ama.. Değmeyeceğini anladım.. Bitmiş bir ilişkinin 2.şansı mı olurmuş zaten.. Onuda yazdıran duygularımdı.. yinede şans istemesemde kızlarla konuştuğuma dair ve cafede bana numarasını bırakan kızın ss'ni attım.. Haddini bil tarzında saydırdı bana.. Bir daha yazarsan hukuki olarak mahkemeye veririm uğraşırsın dedi.. Cevap bile vermeden o günden beridir sildim.. Hem duygusal olarak hemde fiziksel benim için sıradan biri artık...
Duygusuz olmak neden önemlidir?
İlk çağ kabile döneminden beri güç çok önemlidir.. Siz duygusal biri olsaydınız o dönemde hayvanları avlayabilir miydiniz? Cevabı sizde biliyorsunuz... Kadınlar bu özellikere çekiliyor işte.. Eve ekmek getireceğinizi düşünüyor çekiliyorlar.. Onların ilkel beyni bu şekilde kodlanmış... Hala hepimiz bir genetikten ibaretiz.. Uzun ama çok anlam dolu yazı oldu...
Sonuç olarak kadın ilişkilerinde başarılı olmak için kimseye bir şeyi hak etmeden duyguyu* en ufağından gülümseme bile vermeyin.. Bırakın onlar almaya çalışsın..
Duygusuz olun arkadaşlar.. Başarılı ilişkiye sahip olanları gözlemleyin dikkat ederseniz hepsi nötr bir surat ifadesine sahiptir..
Sonuç olarak ====
Bu ilişki bana önemli dersler bıraktı...
*Güç ve Hipergami vardır.. Ya sen güçlüsündür ya O..
*Saygısızlık saygı doğurur.. Bunu sakın unutmayın..
*Altın dişi / Alfa dişi / Önemli veya Özel dişi yoktur.
*Kaliteli dişiler olabilir ama siz eğlencenize bakın alt tarafı seks yapacaksınız.. Evliliği falan zaten hiç düşünmeyin.. Tamamen sosyal programlamadan ibaret..
*Kimseyi hayatınız merkezine almayın.. Kimseye haddinden fazla değer vermeyin.. Duygusuz ve acımasız olun.. Benim gibi merhametliyseniz vay halinize..
*Acıma yetime koyar gelir gotune demiş atalarımız..
*Alfa olunmaz alfa doğuluru anladım bir kere daha.. Ama ne yapıp edip bu iç yapıyı sike sike öğrenip gelişeceğiz..
*Bunları algılayıp fark edebilmek bile hatalarımdan ders çıkardığımı ve Alfa kafa yapısıyla düşündüğümü gösterir..
Umarım benim yaptığım hataları siz yapmazsınız.. Umarım ufkunuzu açıcı bir yazı olmuştur.. Geri bildirim veya yorum yapmayı unutmayın.. Sabırla Okuduğunuz için teşekkürler.. Bir başka yazımda görüşmek üzere... // Okyanus..

PART 5 / (SON PART VEE FİNİSH...)
 
Son düzenleme:
Yazıyı ancak bitirdim 15 dakikadan fazla sürdü okumam ama eminim ki buna değerdi. Bende ergenlik ile sevgilimle evleneceğimi hiç ayrılmayacağımızı falan istemeden kafamda kurduğum için çok acı çektim senin durumundan bir farkı yoktu ve inanın ki DEĞMEZ

Ne olursa olsun değmez hiç kimse kendinizi mahvetmenize değmez. yaşam bir ilüzyondur. Bunu unutmayarak hareket ettiğimizde aslında gerçekliklerin ancak bizim izin verdiğimiz kadar “ gerçek” olabiliceğini farkediyorsunuz
 
hikaye gibi okudum. içerisinden çok fazla çıkarılacak ders olan bir yazı. senin de gelecekte başarılarını dilerim. şu an durumun ne bilmiyorum ama umarım bir an önce kendini toparlarsın.
 
Buna benzer bir olay yaşadığım için yazdıkların beni açıkçası üzdü ne yalan söyleyeyim bro :D. İkinci olarak gerçekten sıçıp batırmışsın duygusal düşünürken verilen kararlarda hep böyle olaylar oluyor artık ileriye bakman gerektiğini farketmen mükemmel bir düşünce tarzı ve en sonda yazdığın o cümle "altın dişi yoktur." bunu yazmak açıkçası cesaret ister adamsın bro. Ben burada böyle bir konuyu geniş kapsamlı yazsaydım "sen nerden bilcen amq keli eninde sonunda kendi altın dişimi bulucağım len" denilirdi. Hayatta başarılar dilerim dostum. En beklemediğin zamanlarda mükemmel insanlarla tanışman dileğiyle.
 
Bugünlük kitap kotamı doldurdum :D Bence avukat biraz da kariyer istiyor karşısındaki kişide. Eline sağlık efsane bir yazı olmuş. Tek bir şeyi merak ediyorum, o günden sonra alkol ve sigaraya devam ettin mi
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
Üst