Alfaloji Forum

Sitemizde şu anda bakım yapılmaktadır. Üyelik istekleri ve konular bakım sonrasında onaylanacaktır.

Aşırı Ciddilik Problemim

Katılım
8 Mayıs 2019
Mesajlar
45
Tepkime puanı
74
Yaş
23
Şehir
İstanbul
Beyler , uzun süredir bu ciddi olmakla alakalı problemlerim var . Birkaç ay önce rehberlik servisine ders programı için gittiğim zaman rehber öğretmeni bana : " Neden bu kadar ciddisin ? Sanki karşımda diplomat varmış gibi hissettim ." dedi . Hatta bazen arkadaşlarımla konuşurken ciddi olduğumdan dolayı onların da modunu düşürüyorum . Bir arkadaşım gayet şen şakrak biri ve benimle konuşmaya başladığı zaman direkt olarak ciddileşiyor . Eğlenceli olmaya çalışıyorum ama içimden bir ses ciddi olursan rezil olursun ve bütün saygınlığın gider diyor . Bu yüzden de sosyal çevrem her zaman dar olmuştur . Ne yapmalıyım bu ciddilik konusunda ?
 
Böyle rahatsan öyle ol kardeşim her insanın bir karakteri vardır. (Özgüvensizlikten gelen şeyler hariç tabi)
 
Dostum bu Dünya'ya bir kere geliyorsun ol rezil ol. Gülsünler,dalga geçsinler yaa unutacaklar 3-5 gün sonra,unutup alışacaklar ama sen geriye dönüp baktığında gençliğini eğlenmeyerek geçirdiğini hatırlayınca pişman olacaksın.Tadını çıkar geçen günün bir daha gelmeyecek. Kasma, Sal, akışına bırak...
 
Eğer küçüklükten beri böyle isen boşver kimse için kendi kişiliğini değiştirme.Bu ciddiliğin ilerde sana + ları olacaktır. (Eğitimine daha fazla konsantre olabiliyorsan bunun sayesinde )
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
Üst