Alfaloji Forum

Sitemizde şu anda bakım yapılmaktadır. Üyelik istekleri ve konular bakım sonrasında onaylanacaktır.

Avm Mağaza Yürümesi

Katılım
3 Mayıs 2019
Mesajlar
18
Tepkime puanı
52
Şehir
İstanbul
Dün akşam 8 gibi Avm’de yeni bir şeyler almak için geziyordum. Mağazaya girdim klasik size nasıl yardımcı olabilirim diyen reyoncu bir kız geldi. Gösterdiğim pantolona uygun bir gömlek bakmasını söyledim. Getirdi ve “gelin kabine deneyebilirsiniz, ben burada olacağım beden seçiminde veya renk uyumu sorununda yardımcı olabilirim” dedi. Getirdiği gömlek benim hoşuma gitmedi. Yeni bir şeyler getirdi durdu. Bari hazır dışarıdayım az kendimi geliştireyim demiştim. Buradan tanıdığım bir arkadaşımdan öğrendiğim soğuk okumaları denedim.Ben(B)
Kız( reyoncu)
(B)- Part time çalışıyorsun belli kesinlikle okuyorsun hatta kimya mühendisliği bölümün değil mi?
(reyoncu)- Hayır ya(gülümseyerek) nereden çıktı kimya?
(B)- Böyle her an gizli karışımı çıkartıp üstüne döküp yok edicekmişsin gibi duruyorsun.
(reyoncu)- Cidden o kadar yorgun mu duruyorum? /Burada sohbeti uzatmak için bu tepki.
(B)- Perişan duruyorsun beni de olumsuz etkiledin bak şimdi almasam mı gömleği acaba?
(reyoncu)- Hayır çok yakıştı almalısın.
Bana bir kaç soru sordu. Sporcu(karate) olduğumdan bahsettim. Kendisi de judocuymuş, iyi denk gelmişti. İkimizinde spor dalları aynıydı konu oradan ilerlemişti. Kabine bir kız arkadaşı geldi. Gelen arkadaşı da konuya dahil oldu onlar aralarında konuşmaya başladı. Ben ise beğendiğim gömleği aldım kabinin kapısını açtım çıktım.
Benimle ilgilenen kız sohbete yeni dahil olan kızın götüne şaplak attı, sırıttı. Ben de şaşırmadım değil ne tepki vereceğimi şaşırdım :d Kız beni görünce çok özür dilerim felan dedi. “Neden özür diliyorsun?” dedim, “bu durum için” dedi. “Sorun yok benim için de hoş bir anı oldu” dedim.
(B)- Seninle hoş bir sohbet ettik. Saat 10 gibi işin biter diye tahmin ediyorum. Benim bir eve uğramam gerekli daha sonrasında seninle bla bla yerde ki cafede oturup kahve içelim dedim.
(reyoncu)- Bilemiyorum yeni tanıştığım biriyle ne kadar uygun olabilir ki?
(B)- Kararını verirsin sen ben dediğim yerde olucam(gülümsedim)
10.15 geçe felan mekana gittim. Ben zaten gidicektim gelmese de sorun olmayacaktı. 10.35 civarı geldi aslında beklemiyordum ama geleceğinden eminmişim gibi bir yüz ifadesi sergiledim. Ayağa kalktım elini uzattı elini sıktım. Yanak yanağa öpüşmeye geldi öptüm ve oturduk. Güzel loş ışıklı bir mekandı.
“Filtre kahve söylüyorum iki tane. Senin ki sütlüdür diye tahmin ediyorum.”
“Evet” dedi. Sipariş verdim sohbet ettik. Genel tanışma felan buraları çok detaya girmiyorum. Zaten yukarıda bir çok şeyi detaylı anlattım.
Sporumdan sorular yöneltti. İkimizin de ilgi alanıydı aslında gerçekten iyi bir tesadüftü. Hiç sıkılmadan konuşuyor keyif alıyordu. Beni salonuna davet etti. Klubunde ki hocalarını tanıdığımı söyledim. Bir tanesi öz amcam oluyor.
(reyoncu)- Çevren çok geniş herhalde? / Burada ah evet böyle geniş dersen büyük hata olur.
(B)- Yeteri kadar olduğunu düşünüyorum.
(reyoncu)- Peki daha önce neden denk gelmedik çevremde bu kadar tanıdığın olduğu halde?
(B)- Gelmişizdir belki de?
(reyoncu)- Evet olabilir. Olsun sonuç olarak şuan denk geldiğimizi biliyoruz.
Sohbet böyle devam etti. Bir tek çevre konusunda tetikleyici bir soru ile karşı karşıyaya bıraktı beni. Ondan da gayet başarılı şekilde ne kendimi büyük göstererek veya küçük göstermeden atlatmış oldum.
Hoş bir sohbetti ama artık kalkma vaktimiz geldi. Hesabı ben ödedim davet benimdi sonuçta orada ben ödeyeyim. Bırak lütfen demeye başladı tamam bir sonra ki buluşmamızda sen ödersin dedim.(ikinci buluşmaya da sinyal çakıldı burada)
İkimizin de yolları ters olduğundan metroya kadar beraber gittik .
(B)- Başka bir zaman görüşürüz reyoncu
(reyoncu)- Olur görüşelim 🙂
(B)- Telefonunu ver.
Numaramı yazdım kaydetti. Gece için teşekkür etti ben evime o evime ayrılmış olduk.
İlk kez bir set sonrası buluşma yaptım. Gerçekten kendini inanılmaz iyi hissediyorsun. Burada beni tetikleyen kısım kızın götüne şaplak atması olmuştu. Eğer böyle bir olay yaşanmasa böyle bir sete girişmecektim. Gömleğimi alıp mağazadan çıkıp evime gidicektim. Hem güne +1 skor eklemiş oldum, hem de benim için çok iyi bir anı olmuş oldu. Geri döneceğini biliyorum. Numaramı da bu yüzden vermedim. Bıraktığım etkileşimle ,gece sonunda kendisinin yanağımdan öpmesiyle, ve bir çok detaylarla anlamış oldum.
Detayların bir çoğunu kaçırmış olabilirim. Çok detay verip sıkmakta istememiş olabilirim karışık o durumlar bilemiyorum. Herkesin dışarıya çıktığında algılarını açık tutmasını, bir yere gittiğinde mekanı enerjisiyle parlatmalı diye düşünüyorum. Gün sonunda hiç bir şey yolunda gitmiyorken çok güzel olaylarla karşılaşılabiliyor. Bu olaylar sadece kadınlar felan değil bir çok şeyden o yüzden Anı değerlendirebilmek gerçekten harika bir olay.


Okuduğunuz için teşekkür ediyorum. Herkese iyi oyunlar.
 
Erkek adam blogunda var bu hemen çalıntı muamelesi yapmak istemiyorum belki ikisi de aynı kişidir.
 
Size raporun devamını ileteyim anliyacağınız sonuçlarını. Kız beni aradı hangi gün müsait olduğumu sordu ben ise perşembe gününe dükkandan izin alabilirsen görüşeceğimizi söyledim. akşam üzeri bana geri dönüş yaptı izinimi perşembeye ayarlattım dedi. Kafam da planı oluşturmak için iyi tamam sen kapat şimdi ben sana daha sonra geri dönüş yapacağım dedim. Diğer gün yani çarşamba günü aradım ve bizim burada ki avmde buluşucağımızı söyledim. Avm bizim burada sabahları bomboş tam istediğim gibi bir mekan ve evime yakın tuttum ki son dakika direnci uygulayamasın. Buluştuk,sarıldık, felan oturduk. Kahveler söylendi felan sohbet muhabbet edildi 2 shit test aldım testlere sonra dönücem. Ara boşluk gibi bir yer vardı otururken tepkilerine dikkat çektim cinsel gerilimi tozunu ona göre ayarladım. Mekandan çıkarken elinden tuttum ve ara merdiven boşluğuna gittik. Benden daha olumlu yaklaştı bu duruma işim zor olmamıştı. Olsaydı da bir sorun olmazdı onuda geçerdik :) Neyse nofap yapanlar vardır anlatmıyorum buraları. Gayet olumlu bir date oldu. Tabi ki biz sevişirken 2 shit test yedim kulup hocalarımız bu durumu öğrenirse ne deriz? Ben ise korkma güzel kız durum kontrolüm altında milli takımda iki derece verir mutlu eder unuttururuz olayı dedim. Diğer shit test ise nasıl bu kadar iyi öpüşebiliyorsun?( ağzımı paramparça etti, kendisi biraz acemi gibiydi hırsla doluydu sevişirken) Elimi duvara koyup onunla prova yapıyprum daha iyi olabilmek için hahah dedim kapattım konuyu. Bir çok özel kısımlar var hiç birine giremicem sorularınız olursa dm yolundan bana ulaşabilirsiniz dostlar. ESEN KALIN
 
Numaranı vermemiştin nasıl aradı seni ,kaçırdım orayı.
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
Üst