Alfaloji Forum

Sitemizde şu anda bakım yapılmaktadır. Üyelik istekleri ve konular bakım sonrasında onaylanacaktır.

Avm'de anketçi kız kapanışı

Katılım
30 Eylül 2018
Mesajlar
44
Tepkime puanı
65
Yaş
28
Şehir
İstanbul
Kanyon avm'de oturuyordum arkadaşım gelene kadar geçen insanlara falan bakıyordum. Sonra bir kız geçti 2 saniye göz göze geldik. Sonra geldi bu "kanyon avm ile ilgili bir değerlendirme anketi yapabiliriz miyiz?" Dedi. tabii dedim, oturdu. Yaklaşık bir 10 dk boyunca sorular sordu cevapladım arada şakalar gülüşmeler falan. Bitti anket bu çok hızlı şekilde kalktı ve yürümeye başladı. Ben herhangi bir harekette bulunamadığımı farkettim ve o anda gözüme kalemi çarptı ve ona seslendim. Geri döndü kalemini unuttun dedim. Tam kalemi tuttuğunda bi sey dicem bana numarani versene ya dedim hiç tereddüt etmeden verdi. Bu kadar kolay olmasına şaşırmıştım aslında. Sonra tekrar gitti. Şimdi etrafta başkalarına da anket yapmaya devam ediyor. Mesajlaşma için nasıl bir giriş yapmalıyım akıl verir misiniz?
 
Bildigin guzel bi mekan olabilir taksimde dostum :)
Kizin isi bittiginde oraya gecersiniz ?
 
Bildigin guzel bi mekan olabilir taksimde dostum :)
Kizin isi bittiginde oraya gecersiniz ?
Avmden çıktım onu bekleyemezdim. Mesajla "işin kaçta bitiyor başka bir yere geçelim" dememi mi tavsiye ediyorsun?
 
3 gün sonra arayıp o avmye gideceğini orada olursa gelebileceğini söyle. Kahve falan içmeye götürürsün onu eklemek cümleye sana kalmış.
 
Mesajlaşmayı sevmiyorum açıkçası ben bu yüzden şöyle yap böyle yap diyemem fakat 2-3 günün sonunda "bildiğim güzel bir yer var ... saate orada buluşalım" veyahutta "bildiğim güzel bir yer var ... saate alırım seni fazla hazırlanma aşık olurum falan :d" de.
 
3-4 gun bekleme seni unutur baska bi erkek kizi goturur sonra. Piyasadaki tek numara isteyen erkek sen degilsin. Kiz senden hoslasmis ki numarasini vermis. Mesajla mesain ne zaman bitiyor de sonra ara kizi ardindan kizla bulus ve taksime gidin. Yarin pazar buyuk ihtimalle kizin mesaisi bitiyor bugun. Epey sanslisin dostum.
 
3-4 gün beklemen aradaki enerjiyi söndürür.Yarın akşam mesaj at. "Selam anketçi kız herkese karşı böyle sıcakkanlı mısın ?" Buna benzer giriş yap, cevabın akışına bağlı olarak bir sonraki mesajın "Kalemin papağan gibi konuşuyordu çok dikkatimi çekti, o kalemi tekrar görmek isterim :)" tarzında olsun. Finali de" Pazartesi ya da çarşamba günü müsaitim, kahve içmeye gideceğim hadi sen de gel" gibi cevapla sonuçlandır. Başarılar dostum.
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
Üst