Alfaloji Forum

Sitemizde şu anda bakım yapılmaktadır. Üyelik istekleri ve konular bakım sonrasında onaylanacaktır.

Ayağa Kalk- Part 3

Katılım
29 Ocak 2019
Mesajlar
138
Tepkime puanı
200
Yaş
34
Şehir
Konya
Bu yazıda ilerlemeden bahsedeceğim.
Arkadaşlar hepiniz bir şeyler okuduktan sonra hemen gerçekleşmesini bekliyorsunuz. Hayat bir satranç tahtasıdır. Oyuna piyonla başlarsın. Sonra yavaş yavaş gelişirsin ve ağır taşlarını oyuna sürersin. En sonunda hayatının ŞAHI olursun.
Hatasız ilerlemek istiyorsunuz. Normal, en başta ben de böyle düşünmüştüm ama sonra yanlış olduğunu fark ettim. Dedim ki bundan sonra yalnız başımayım gelişmemim tek sebebi ben olacağım. Arkadaşlar yardım isteyebilirsiniz, ben de ara sıra isterim. Ama hala karı kız nasıl alırım, bir oğlan var şöyle... Kişisel gelişiminize odaklansanıza, soracağınız sorular şey olsa mesela. Karı kız hakkında bile arkadaşlar şöyle bir oyun buldum sizce nasıl? Önerebileceğiniz taktikler var mı genel? Sorununuz ne biliyor musunuz? Her türlü bilgi kafanda ama hala emin olup sormak istiyorsun. Kaybetmekten korkuyorsun. Benim kaybedecek bir şeyim yoktu, gittim ve istediğimi aldım. Gençler bilgiler içinizde ve bunları biz test etmeyelim siz test edin dışarıda. Siz fark edin. Bu yol acılı, siz acısı istiyorsunuz. Benim bu hale gelmek için çektiğim şeyleri tahmin edemezsiniz. O yğzden hala diyorum hata yapın, reddedilin, ders alın, mutlu olun.
4. Part atacaktım ama onun yerine şimdi yazacağım buraya:
MUTLU OLMAK:
Açıkçası bu konuda beni en çok etkileyen hakkını yemeyeyim muckjzz olmuştur. Şu hayatta sizi siz istemediğiniz sürece kimse mutsuz edemez. Olumsuzlukları düşünmeyin, sürekli olumluya odaklanın. Hayatta yaşadığınız her olumsuzluk aslında sizin için. Sizin gelişiminiz için. Eğer öyle bir olumsuzluk varsa demek ki o konuda eksiksin demektir. Hayat sizi mutlu etmeye çalışıyor mutlu. Düşünsenize sevgilin seni terk ediyor. Demek ki eksiksin ki terk edildin geliştir kendini diyor.
Her türlğ olumsuzluk hayatın size uyarı sinyalidir. Siz gelişin mutlu olun diye. Sizi siz istemediğiniz dürece kimse mutsuz edemez. Olumluya odaklanın. (Gerçekten kötü olaylar saf dışıdır: Kayıplar vs...)
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
Üst