Alfaloji Forum

Sitemizde şu anda bakım yapılmaktadır. Üyelik istekleri ve konular bakım sonrasında onaylanacaktır.

Bağ kuruyor Musunuz?

Katılım
4 Nisan 2018
Mesajlar
62
Tepkime puanı
111
Şehir
İstanbul
Evet arkadaşlar uzun zamandır yazılacaklar listemde olan konuya şu an el atıyorum.
Bağ kurma ve arkadaşlık,
Çoğu zaman herhangi bir ortamda beğendiğin bir kız oluyor ve çabalıyorsun o ortama giriyorsun. Oyunu biliyorsun, kıza oyunu iyi uyguluyorsun shit testleri atlatıyorsun, güldürüyorsun, yeri geldiğinde negliyorsun. Aranızda bir yakınlaşma var fakat ona hislerinden bahsedersen tüm yaptığın emeğin boşa gideceğini biliyorsun.
Peki şimdi napacaksın?
İşte bağ kurma burada devreye giriyor. Etki altına aldığın kıza asla hoşlandığını, bir operasyona yapacağını söylemeyeceksin. Söyleyeceksin fakat sözlü değil de bilinçaltından yürüteceksin. Bilinçaltından, alttan alttan operasyona gireceksin bir bakmışsın o senin olmuş.
Bağ kurmada kıza artık kinolarını sergileyeceksin ve bunu yaparken rahat bir şekilde yapacaksın, her şey kontrolün altında olacak her kinodan sonra biraz daha zorunu deneyeceksin ilk başta arkadaşça yapabilirsin. Evet ilk adımı geçtin kinolar işliyor kız rahat artık senin yanında.
İkinci adım kızla ortak yönlerini göstermen lazım. Ne kadar çok ortak nokta o kadar iyi bir ilişki uyandırır. Merak etme friendzona girmezsin sadece kızla birbirinizi tanımanız lazım güven faktörü burada yükseliyor. Olursa ki bağı kırın mesela eski sevgilisinden bahsetmeye çalıştı, bu konuda konuşmak istemediğiniz belirtin. (Fazla da kendinizi anlatmayın, abartmayın çekiciliğiniz azalmasın) yaptığı hareketleri aynalayın, ona soğuk okuma tekniğini uygulayın. Soğuk okuma kadının kendisi hakkında gerçek olarak kabul ettiği genellemelerdir. Astrologlar yorum yaparken bunu çok uygular. Siz de el falı yapın veya otururken gözlerine bakarak çıkarımlarda bulunun. Çok sallamayın :D pirinç alırken bulgurundan olursunuz vallahi. Kızlar bunlara bayılırlar. Yaptıkça aranızdaki bağ artacak ve bu ilişkinin bir adını vermek istiyorsanız da onunla öpüşün.
Bugün bağ kurma ile ilgili kendi aklımda kalanları sizlere sunmaya çalıştım. Aklınızda bir soru işareti oluştuysa yorum atın cevaplarım. İyi forumlar.

Ve her zaman şu sözü aklınızdan çıkarmayın: SEVENİ DİKERLER DİKENİ SEVERLER
Sağlıcakla..
 
Lise 1,2 iken bırak firendzone a alınmayı tersleniyordum bile o kezbanlardan
Abi şimdi konuşmaya çalıştığım her kızla bi bakmışım friendzone alınıyorum sonra devam ettirince bildiğin,sırdaş dost meriç oluyorum nasıl atlatırım
 
mesela eski sevgilisinden bahsetmeye çalıştı, bu konuda konuşmak istemediğiniz belirtin.


Böyle bir durumla karşılaştığınızda ki bu üstü kapalı bir shit test sayılabilir, kız sizi arkadaşı mı yoksa flörtü mü olarak göreceğini anlamak için anlatmaya çalışır genelde bunu.

Kurtulmanın en iyi yolu hafif sert bir tavırla bu konulardan bahsetmemesini istemek olacaktır. Bu şekilde kızın bilinçaltına kankası değil, flörtü olduğunuzu aşılarsınız.
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
Üst