Alfaloji Forum

Sitemizde şu anda bakım yapılmaktadır. Üyelik istekleri ve konular bakım sonrasında onaylanacaktır.

Bildiğiniz iyi bir alışkanlık uygulaması var mı?

Katılım
24 Ekim 2018
Mesajlar
186
Tepkime puanı
78
Yaş
23
Şehir
Amasya
Arkadaşlar merhaba, alışkanlıklarımı not ettiğim bir uygulama vardı ancak uygulama silindiği için dımdızlak kaldım.İnternetten arayayım dedim ama uygulamalar kriterlerimi karşılamadı.

Sizin bildiğiniz güzel bir alışkanlık uygulaması var mı Android için
 
Ben "Loop Alışkanlık Takip" uygulamasını kullanıyorum. Alışkanlıkları kaydedip istersen alarm kurabiliyorsun. Her gün senin belirlediğin saatte sana soru sorup verdiğin cevaba göre tik atıyor. Ben sigarayı ve pornoyu bırakmak için indirmiştim, her gün akşam sekizde soruyordu bugün sigara içtin mi diye. Takvim üzerinden hangi gün hangi alışkanlığını yapıp yapmadığını ve en uzun serilerini görebiliyorsun.

Bunun dışında "Grow-Habit Tracking" uygulamasını da denemiştim. Kaydettiğin alışkanlıklarını bir tohum olarak gösteriyor. Sen alışkanlığı devam ettirdikçe tohum filizlenip büyümeye başlıyor. Ben bunu çok kullanmadım ama görsel olarak ilgimi çekmişti. Son olarak "LifeRPG" uygulaması da var. Bu uygulama ise bilgisayar oyunu formatında kurgulanmış. Kendine bir avatar seçip, alışkanlıklarını görev olarak yazıyorsun. Alışkanlıkları yaptıkça sana xp verip level atlatıyor.
Teşekkürler
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
Üst