Alfaloji Forum

Sitemizde şu anda bakım yapılmaktadır. Üyelik istekleri ve konular bakım sonrasında onaylanacaktır.

Film Bir Sırp Filmi ve BERBAT Tecrübem

Katılım
3 Ağustos 2019
Mesajlar
51
Tepkime puanı
121
Yaş
23
Şehir
İstanbul
Selam forum, öncelikle bu filmi izlememesine rağmen popületisini bilenler vardır. Dünyadaki her yerde yasaklı olan, çok korkunç film vesaire....

Öncelikle bu filmi cesaretini kendimde nasıl buldum anlamış değilim. P*rnografi dünyasının iğrençliğini, Sırp hükümetinin insanlara "tecavüz" etmesi gibi çok uç noktalarında alt metinlere sahip. Ben konudan giriş yapayım. (İĞRENÇ ULAN İĞRENÇ!)

Film bir p*rno oyuncusunun emekli olduktan sonraki hayatını anlatıyor güzel bir eşi, tatlı bir çocuğu var iken karşısına bir proje çıkıyor. Bu proje tamamen bir bilinmezlik ve olaylar bütün iğrençlikler çevresinde şekilleniyor.

Öncelikle korku ya da gerilim filmlerinden o kadar gerilmem ama bu film... Bu film iğrenç lan! En basitinden içinde geçen iğrençlikleri anlatmak istiyorum ama gerçekten filmi izlemek isteyenler için soru işareti bırakıyorum bu kısmı.Benden bu kadar, merakınız size kalmıştır.


79rLsmWVCiTITOjJ-636852233792596191.jpg
 
Üniversiteden ev arkadaşım sinema tv bölümünde okuyordu. Bizlerde o zamanlar her hafta sinema gecesi yapıyorduk evde. Kafayı böyle yasaklı filmlere takmıştık. Arkadaşlar ben izledim izlemesem daha iyiydi dedim çünkü sapkınlığın sonu yok gerçekten. Sağlam bir mide gerektiriyor. Filmde güzel olan tek şey soundtrackleri.
Soundtrack'ların kullanıma hiç dikkat etmemişim
 
Bir filmde görmüştüm filmde snuff filmleri parayla alıyorlar ama gerçek oluyor çoğu acaba gerçekten böyle filmlerin satışı yapılıyormu
 
Bu filmi ben izlemiştim. Filmde ana karakteri bu duruma sürükleyen kişi cinselliğin en uç noktalarına değinmeye çalıştığını vb. anlatıyordu.Sanırım yönetmenin anlayışı farklıydı.Belkide farklı bir algı yaratmak istediler.
 
Bu filmi ben izlemiştim. Filmde ana karakteri bu duruma sürükleyen kişi cinselliğin en uç noktalarına değinmeye çalıştığını vb. anlatıyordu.Sanırım yönetmenin anlayışı farklıydı.Belkide farklı bir algı yaratmak istediler.
Doğru diyorsun vermek istediği mesajlar var
 
Midesiz diceksiniz belki ama bi ben o kadar etkilenmedim galiba bu filmden. Ya da ortaokulda izlediğimden dolayı çok dikkat etmemişimdir, anlamamışımdır filmi. Benim psikoloji biraz değişik işliyor. Arşivimde baya kafa kesme videosundan tut otopsi videosuna, canlı canlı kalbi sökülen insanlara kadar +18 videolar vardı alıştım sanırım tepki veremiyorum artık 😄
 
Böyle filmleri aşırı merak edip izlerim psikolojik olarak bitiriyor, İzlemeyin !
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
Üst