Alfaloji Forum

Sitemizde şu anda bakım yapılmaktadır. Üyelik istekleri ve konular bakım sonrasında onaylanacaktır.

Birkaç Açılış [Zihinsel Okuma + Gözlem Yeteneği]

Katılım
6 Ekim 2018
Mesajlar
89
Tepkime puanı
233
Şehir
Gaziantep
Merhaba Saygıdeğer Alfaloji Üyeleri;
Bugün açılışta zihinsel okuma ve gözlemin öneminden ve bir kaç açılış örneğinden bahsedeceğim,hadi geçelim...
[Açılışlar Bir nebze gözleme dayalıdır.]
''Beni incittin''başlangıcı:
Barda ya da uygun herhangi bir yerde otururken dirseğimi dışa doğru uzatırım.Buda kızın kazara dokunmasına sebep olur.Dirseğime çarpınca mızmız bir sesle ''Of,incittin beni'' derim.Genellikle gülerler.Bazen çokca özür dileyene bile rastlayabilirsiniz.Bu durumda da esprili bir şekilde ''Umarım iyi bir avukatın vardır çünkü seni dava edicem''
derim.Bir anda genellikle kahkaha patlatırlar ve iterler ya da dokunurlar (zor).O zaman da ''dur'' derim.Duruma göre ''Dokunmaya ne kadar meraklısın.Sanırım seni cinsel taciz yüzünden de dava etmek zorunda kalacağım'' derim.Bu sefer gerçekten kahkahaya boğulurlar.
Bu işe yarar.Çünkü onun kabulüne ihtiyacınız olmadığını gösterirsiniz.Aksine,sonucu umursamadığınızı komik bir şekilde ifade etmiş olursunuz.Sonucun ya da kadınını sizinle ilgili ne düşündüğünü umursamamak ÖDÜL olduğunuzu göstermenin en iyi yollarından biridir.

''Daha aramadı mı ?'' başlangıcı:
Bir kadını şaşırtmak harika sonuç verir.Onları cep telefonlarını kontrol ederken yakaladığınızda ''Daha aramadı mı ?'' diye sorun.Bu gülmesine ve biraz muhtaç bir çerçeve içine girmesine neden olur.Bu kızlarla olan etkileşimimizin temel anlamını yani Büyük sistemimizi [ÖDÜL BENİM] kapsar.
Sadece bir kaç saniye içinde kadını büyük sisteminize dahil etmiş olursunuz.


Kollarını kavuşturan bir kadına;
''Dünyada iki çeşit insan var:İzleyiciler ve oyuncular.'' Duruşundan bir izleyici olduğunu söyleyebilirim.Mesela şu insanları gözlemleyenlerden biri olabilirsin.Bunu nereden mi çıkardım ? Kollarını kavuşturup arkanı yaslanıyorsun.Ancak sana bir şey söylemem gerekiyor.Kendini bırakıp anda olmak seni daha mutlu kılacaktır... değil mi ?
Bunu doğru şekilde yapar ve doğru tahminde bulunursanız gerçekten bu gözleminizden çok etkilenecektir ve sıra dışı güçleriniz olduğunu sanacaktır.(Buna ÖDÜL olmak diyebilir miyiz?)Gerçekte bunun bilmenizin sebebi basit bir gözlemdir.

Buradan şunu çıkarıyoruz:İnsanları gerçekten gözlemleye başlayın.Aynı şeyi her kıza yapmayın.Onları gerçekten biraz gözlemlerseniz,sizin fena bir medyum olduğunuzu düşüneceklerdir.Tavsiyem şu;ihtiyacınız olduğu her an kullanabilmeniz için bir sürü zihinsel okuma materyalini cepte stoklayın (Kollarını kavuşturan kadın örneği veya telefonla ilgilenen kadın örneği gibi).Her kadın üzerinde bu tekniği kullanın demiyorum.Bu teknik bazı tipteki kadınları gözlemleyip tavlamanızı sağlar.
Ayrıca zihinsel okuma konusunda takıntılı davranmayın.Bunu bir yapboz olarak kabul edin.Tek başına kadını yatağa atmanızı sağlamaz.Zihinsel okumanız başarılı bile olsa tekniği tedbirli bir şekilde kullanmak daha etkili olacaktır.Bu herhangi bir şey için de geçerli:Bir şeyi ne kadar abartırsanız durumu o kadar riske atmış olursunuz.Çünkü ya hava attığınız ya da fazla kastığınız izlenimi uyandırırsınız.)
Bu arada kadınların sizi kişisel bir medyum olarak,terapist ya da sirk maymunu olarak görmesini istemezsiniz değil mi ?
Bu nedenle,samimiyet yaratacak ve ÖDÜL olmanızı sağlayacak kadar kullanın.Onu gerçekten tanıdığınızı,kendisini daha iyi bildiğinizi düşündüğü ya da daha fazlasını söylemenizi istediği an,geri çekilin.Bu sizi daha etkili görmesini sağlayacaktır.
-𝕹𝖆𝖈𝖗𝖊𝖒
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
Üst