Alfaloji Forum

Sitemizde şu anda bakım yapılmaktadır. Üyelik istekleri ve konular bakım sonrasında onaylanacaktır.

Dizi Blacklist

Katılım
6 Ekim 2018
Mesajlar
89
Tepkime puanı
233
Şehir
Gaziantep
2013 Yapımlı 4 sezondan oluşan, baş karakterleri:Reymond "Rey" Reddington ve Elizabeth Keen olan Aksiyon-Dram-Gizem-Suç konularının harmanlandığı her bölümü 40 dakikalık bir dizi.

Konusu FBI'ın en çok arananların listesinin en başında bulunan ve 5 yıldır saklanan Reddington'ın aniden FBI'a teslim olması, profil uzmanı ve FBI ile alakası olmayan Elizabeth Keen ile görüşmek istemesi ve sadece onunla konuşacağını söyleyerek onu Federallerin arasına sokmasıyla başlıyor.Filmin adından da anlayacağınız gibi Reddington'ın 5 yıldır saklandığı sırada iş yaptığı tüm suçluların listesi bulunmakta ve FBI ile işbirliği yaparak bu listedeki suçluları yakalatması çatısı altında toplanıyor.Bu sırada Keen'in özel yaşamınada değiniyor.

Uzun zamandır her bölümü dolu dolu geçecek bir dizi ararken, her bölümde aksiyonu iliklerinize kadar hissedebileceğiniz bir dizi.2013 yapımı olmasına rağmen şuanki dizilere taş çıkartacak oranda bir senaryosuda bulunmakta.Ayrıca bu dizi olaylara bakış açınızı ve ayrıntıları yakalama kabiliyetinizi de geliştirme de bir rol oynayacağını ve Baş karakterimizinde sakin ve alfa yapısının ilginizi çekeceğini düşünüyorum.
İyi Forumlar... ?
 
Zamanım olduğunda göz atmak istiyorum ilgi çekici görünüyor :)
 
He izliom bazi yerleri sacma ama Sony chanel da oynuyo tv dan harbiden farkli bakis acilari kazanabilceginiz. Deisik bi dizi.
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
Üst