Alfaloji Forum

Sitemizde şu anda bakım yapılmaktadır. Üyelik istekleri ve konular bakım sonrasında onaylanacaktır.

Boşalamama sorunu olan ya da boşalamama sorunu nasıl giderilir ?

Katılım
13 Temmuz 2018
Mesajlar
47
Tepkime puanı
96
Şehir
Adana
İster inanın ister inanmayın boşalma sıkıntıları fazla masturbasyondan kaynaklıdır. Ellerin penisini sertçe kavrıyorsa bir süre sonra penisin dokuları zedelenecek veya hasar görecektir.

p*rno izleyin veya izlemeyin elleriniz penisinizi sertçe kavrıyor ve ileri geri yapıyorsa geçmiş olsun dostlarım. Buna İngilizce'de death grip syndrome deniliyor.

Peki bu sorun ortadan nasıl kaldırılır ?

İlla hala ısrarla ben masturbasyon yapmak istiyorum diyorsanız tutuş tarzınız sertten çok yumuşak olmalı. İşi hallederken krem kullanılmalı ve kesinlikle sert yapılmamalı tekrar uyarıyorum.

Bu işlem 1-2 ay yapıldıktan sonra Amazon gibi sitelerden man1 man oil'i satın alıyorsunuz bu krem penisdeki dokuları tekrar eski haline getiriyor.

Masrafı görüyormusunuz dostlarım. Gerçek zevk yerine masturbasyonu seçerseniz sonuçlarına katlanacaksınız.
 
Daha önce forumda dediğim gibi 20 yıldır günde 3-5 posta atan birisiyim. Bu forumu tanıyınca, nofap diye birşeyin olduğunu gördüm. 11 günlük nofap rekorum oldu ama onun öncesinde geçen yıllar içinde 1 gün bile yapmadığım olmuyordu.
Bu 20 yılda sayısını hatırlayamayacağım kadar çok kadınla beraber oldum.
Sertleşme sorunu yaşamadım, boşalma sorunu yaşamadım. Hayatımda yaşadığım tek sertleşme sorununu 11 günlük nofapı bozarken yaşadım. Penisim sertleşmiyordu, bir ara ulan nofap yaparken erkekliğimi mi kaybettim diye korkmadım değil:)

Yani mastürbasyon sanırım genetik olarak bazılarına ağır geliyor. Bazılarına ilaç gibi geliyor.

Ama p*rno ve mastürbasyon zaman kaybı o ayrı. O süre, daha faydalı şekilde doldurulabilir.
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
Üst