Alfaloji Forum

Sitemizde şu anda bakım yapılmaktadır. Üyelik istekleri ve konular bakım sonrasında onaylanacaktır.

bu ilk oldu

Katılım
30 Ekim 2018
Mesajlar
37
Tepkime puanı
33
Yaş
25
Şehir
İstanbul
Dün açtığım konuyu göreler bilir bir kızdan bahsetmiştim hiçbir şekilde yanıldığımı düşünmüyor ve kızın bana karşı bir şeyler hissettiğini düşünüyordum,ben de ona karşı bir şeyler hissediyordum ancak ilişkinin başlaması için artık konuşmam gerektiğini düşündüm ve bunu buraya yazdığımda git ve yap diyenler oldu.Gittim kızla konuştum ona karşı bir şeyler hissettiğimi söyledim ve kız ders çalışmam lazım işte başka sebepler var falan filan saçmaladı sonuç olarak olmadı ben burda git ve yap diyenlere bir şey demiyorum kesinlikle yapmam gerekiyordu zaten söylemem gerekiyordu artık çünkü sonsuza dek içimde tutamazdım onlar bana cesaret verdiler biraz onlara teşekkür ediyorum bu konuda.Bu zamana kadar kimseye bunları söylecek kadar bir şey hissetmemiştim ve kimseye söylememiştim bu ilk oldu pişmanda değilim açıkcası böyle olması gerekiyormuş böyle oldu.İlk defa konuşabildiğim için mutluyum çünkü çokta önemli bir şey olmadığını öğrendim ve daha iyi olmak için çaba sarf etmem gerektiğinide öğrendim belki o kızı kaybettim ama çok kazandım pişman değilim.
 
Kanka benimle çıkarmısın, senin ile ilgili hislerim var vs. söylenmemesi gereken sözler zaten fakat sıkıntı yok en azından hatanı anlamış oldun. Yazıları oku, özümse, dene ve tekrar dene. Bu arada cesaretin için tebrik ederim seni herkes yapamaz bunu.
 
Dostum benimde aklımda olan bir kız var, pazar günü ayağıma gelen fırsatı teptim, ona bir kolye aldim, ilk karşılaşmamız da, sana bir hediyem/sürprizim var diyerek kolyesini takacağım, olmazsa tecrübe olur, her türlü yarardayiz yani :)
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
Üst