Bir kızin ilgi or*spusu olup olmadığinı nasil anlarım beyler cevaplarinızi bekliyorum...
Clint Barton Üye Katılım 10 Temmuz 2018 Mesajlar 78 Yaş 18 Şehir İzmir 15 Eylül 2018 #1 Bir kızin ilgi or*spusu olup olmadığinı nasil anlarım beyler cevaplarinızi bekliyorum...
theycallmeyigit Üye Katılım 6 Nisan 2018 Mesajlar 238 Yaş 23 Şehir İstanbul 15 Eylül 2018 #2 Mesaj atmadığın da trip atıyorsa öyledir
M Muglali Üye Katılım 22 Ağustos 2018 Mesajlar 129 Yaş 24 Şehir Muğla 15 Eylül 2018 #3 Bir çok belirtisi olabilir bu durumun. Mesaj attığında başka erkeklerle konuşup seni umursamaması. İmalı olarak kendisiyle ilgilenmediğini belirtmesi. Biraz ilgiyi kesince trip atması vs. Sen anlıcaksın kızın ilgi orospusu olup olmadığını.
Bir çok belirtisi olabilir bu durumun. Mesaj attığında başka erkeklerle konuşup seni umursamaması. İmalı olarak kendisiyle ilgilenmediğini belirtmesi. Biraz ilgiyi kesince trip atması vs. Sen anlıcaksın kızın ilgi orospusu olup olmadığını.
WarriorsII33 Üye Katılım 4 Nisan 2018 Mesajlar 194 Şehir İçel 15 Eylül 2018 #4 İnstagram hikayelerinden kesin anlarsın
Tyler Durden Üye Katılım 12 Mayıs 2018 Mesajlar 93 Yaş 119 Şehir İstanbul 15 Eylül 2018 #5 Götü karaysa
Clint Barton Üye Katılım 10 Temmuz 2018 Mesajlar 78 Yaş 18 Şehir İzmir 15 Eylül 2018 #6 WarriorsII33' Alıntı: İnstagram hikayelerinden kesin anlarsın Genişletmek için tıkla ... Kanka instagram kullanmıyorum. D:
WarriorsII33' Alıntı: İnstagram hikayelerinden kesin anlarsın Genişletmek için tıkla ... Kanka instagram kullanmıyorum. D:
Tutuksuz Henry Üye Katılım 4 Ağustos 2018 Mesajlar 313 Şehir Konya 15 Eylül 2018 #7 Clint Barton' Alıntı: WarriorsII33' Alıntı: İnstagram hikayelerinden kesin anlarsın Genişletmek için tıkla ... Kanka instagram kullanmıyorum. D: Genişletmek için tıkla ... Sürekli duygu sömürüsü felan yapıyorsa, ilgi çekmek için her boku yapıyorsa, fazla trip atıyorsa ilgi orospusudur
Clint Barton' Alıntı: WarriorsII33' Alıntı: İnstagram hikayelerinden kesin anlarsın Genişletmek için tıkla ... Kanka instagram kullanmıyorum. D: Genişletmek için tıkla ... Sürekli duygu sömürüsü felan yapıyorsa, ilgi çekmek için her boku yapıyorsa, fazla trip atıyorsa ilgi orospusudur
S Shine Üye Katılım 17 Nisan 2018 Mesajlar 230 Yaş 19 Şehir Konya 15 Eylül 2018 #8 Clint Barton' Alıntı: Bir kızin ilgi or*spusu olup olmadığinı nasil anlarım beyler cevaplarinızi bekliyorum... Genişletmek için tıkla ... Arkadaşların söylediklerinin bir kısmı doğru ama bunlar ucuz numaralar. Hikayelerine bak DM? veya arkadaşıyla konuşmasının ss attıysa veya gerçek hayatta süslü giyiniyorsa. İddialı hareketleri ve dış görünüşü varsa kesinlikle ilgi beklen küçük bir bebek olduğunu anlayabilirsin. Makyajdan başlayabilirsin belki.
Clint Barton' Alıntı: Bir kızin ilgi or*spusu olup olmadığinı nasil anlarım beyler cevaplarinızi bekliyorum... Genişletmek için tıkla ... Arkadaşların söylediklerinin bir kısmı doğru ama bunlar ucuz numaralar. Hikayelerine bak DM? veya arkadaşıyla konuşmasının ss attıysa veya gerçek hayatta süslü giyiniyorsa. İddialı hareketleri ve dış görünüşü varsa kesinlikle ilgi beklen küçük bir bebek olduğunu anlayabilirsin. Makyajdan başlayabilirsin belki.