Alfaloji Forum

Sitemizde şu anda bakım yapılmaktadır. Üyelik istekleri ve konular bakım sonrasında onaylanacaktır.

Bu "zor kız" nasıl ayarlanır?

Katılım
8 Eylül 2019
Mesajlar
5
Tepkime puanı
0
Yaş
26
Şehir
Samsun
Çevresindeki erkeklerle konusuyor muhabbet ediyor yürümelerine izin veriyor ama flört etmiyor, iş ciddiye binecek olursa hemen çizgiyi çekiyor.

Bana da aynı şeyi yaptı iş sevgililik boyutuna gelince çizgiyi çekti anında "sana ilgim yok" dedi. Başka biri mesela yatağa atmak için konuşuyormuş, açık açık elemana söylemiş benim öyle şeylerle işim olmaz diye.

Kızın hiç sevgilisi olmamış, kimseye güvenmiyor.
İlgiyi seviyor, ilişkide sevgi ve saygı olması gerekiyor diyor. Pandorayı bilenler için kız: testçi reddedici idealist.
 
İlgini kes başka şeylerle ilgilen görüştükçe neg at bence.

Ama ben olsam hiç uğraşmam vakit kaybı birde bunun nazını mı çekeceğim...
 
Yüksek ihtimalle babasıyla sorunları var. Açık açık sana ilgim yok demiş bu yüzden yoluna bak.
 
Dostum seni anlıyorum hemde çok iyi . Böyle yaratıklar küçükken babalarından fazla ilgi ve sevgi almadığı için erkeklere karşı zorunlu ilgi yaratır yani iş verir ve sizden ilgi bekler . Ama birlikte olduğun zamanda çok fena olur . Çabalamaya değmez vakit kaybı . İllaki taktik istiyorsan . Başka kızlarla takıl ama onlada ilişkini kesme mesafe koy neg at . Bırak o yanına gelsin .
 
Daha 10 dakika önce başka birine yazdığım cevap üşendim kopyala yapıştır yapıyom.
Bu anlattığın şeyi türkçe meali kafeslemedir :) Kadının seni kesmesi sana gülümsemesi hepsi kafesleme. Kafesleme nedir bi açıklıyım. Kız hbsi yüksektir bununda farkındadır cpdsi düşük adamlara iş atar.(Lisede çok başıma geldi) ki senin de bu soruyu sorman cpdnün çokta yüksek olmadığını belli ediyor. Herneyse konuya gelelim bu tarz kızlar etrafa habire iş atarlar ilgiyi aldıktan sonra kaybolurlar. Ufak bir fikir vereceğim. Kıza git ve senden hoşlandım de yok biz arkadaşız ayağı çekerse bil ki bu kız ilgi manyağı cpdsi düşük adamlara iş atarak kendi egosunu tatmin eden bir kız eğer hoşlandım mevzuna karşılık verirse kız seni istiyordur.

Kız eğer sana bakışlar atıp sende ona yürüdüğünde senden kaçıyorsa buda bir kafesleme yöntemidir. Liseli zamanımda çok çektim böyle karılardan. Her dediğime gülerdi eğlenirdi o zaman baktılar iş ciddiye biniyor sen iyi birisin ayakları.(Tabi o zamanlar salağım ağırdan satıyor diye seviniyorum)

Büyük ihtimal bu kızda egosunu tatmin etmeye çalışan gerizekalı kızın biridir. Yinede hoşlandığını söyle biran önce ip inceldiği yerden kopsun kafes tuzağı mı? Değil mi? anca böyle anlarsın.
Zor kız diye birşey yoktur cpdsi düşük adam vardır.
 
Biz bunu nasıl kafesleriz peki
Zorlu bir süreç cpdyi artırarak. Yok neg atıyım yok rutin anlatıyım yok kart oyunu açayım bunlar boş işler. Sen cpdni yükselt daygame öğren. Birde forumda çoğunuz hazıra konmaya alıştı bu işleri sihirli formülü yok olsa kendim kullanırım :) "şimdi de cpd nasıl yükseltirim?" diye sorma ağlarım artık :)
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
Üst