Selam beyler. Bir mesele var.
Birkaç gün forumla ilgilenmeyince burası googleye dönüyor.
Yapmayın etmeyin. En ufak bir şeyi niye burada soru sorarak cevabını bulmaya çalışıyorsunuz?
Elinizin altında internet gibi sınırsız bir dünya varken.
Tamam mantıklı sorular gelebiliyor bazen ama çokta boş sorular geliyor.
Bundan sonra uyarmaksızın siliyorum, ona göre.
Ayrıca hepiniz sadece soru sormakla yetiniyorsunuz. Tecrübesini anlatan yok. Bilgi birikimini anlatan yok. Okuduklarını anlatan yok. Saha raporu anlatan yok.
Bunca kitap okuyorsunuz, makale okuyorsunuz. Cidden anlatabilecek hiçbir şeyiniz yok mu?
Yani anlatmaya değer hiç mi bir şey öğrenmediniz?
Böyle olduğunu sanmıyorum. Hepinizin anlatmaya değer bir şeyleri olduğunu düşünüyorum.
Yoksa gerçekten sıkıntı var demektir. Kendinizi geliştirmeye buradan başlamalısınız.
Anlatmaya değer hikayeleriniz, bilgi birikimleriniz, tutkularınız olmalı.
Potansiyeliniz bu değil daha fazlasını yapabilirsiniz. Kendinize ihanet etmeyin.
Birkaç gün forumla ilgilenmeyince burası googleye dönüyor.
Yapmayın etmeyin. En ufak bir şeyi niye burada soru sorarak cevabını bulmaya çalışıyorsunuz?
Elinizin altında internet gibi sınırsız bir dünya varken.
Tamam mantıklı sorular gelebiliyor bazen ama çokta boş sorular geliyor.
Bundan sonra uyarmaksızın siliyorum, ona göre.
Ayrıca hepiniz sadece soru sormakla yetiniyorsunuz. Tecrübesini anlatan yok. Bilgi birikimini anlatan yok. Okuduklarını anlatan yok. Saha raporu anlatan yok.
Bunca kitap okuyorsunuz, makale okuyorsunuz. Cidden anlatabilecek hiçbir şeyiniz yok mu?
Yani anlatmaya değer hiç mi bir şey öğrenmediniz?
Böyle olduğunu sanmıyorum. Hepinizin anlatmaya değer bir şeyleri olduğunu düşünüyorum.
Yoksa gerçekten sıkıntı var demektir. Kendinizi geliştirmeye buradan başlamalısınız.
Anlatmaya değer hikayeleriniz, bilgi birikimleriniz, tutkularınız olmalı.
Potansiyeliniz bu değil daha fazlasını yapabilirsiniz. Kendinize ihanet etmeyin.
Son düzenleme: