Alfaloji Forum

Sitemizde şu anda bakım yapılmaktadır. Üyelik istekleri ve konular bakım sonrasında onaylanacaktır.

Cafe garsonu ile etkileşim

Katılım
3 Mayıs 2019
Mesajlar
18
Tepkime puanı
52
Şehir
İstanbul
Dün gece antrenman sonunda sevdiğim bir dostumu aradım. Yarın neler yaptığını sordum çalışmadığını ve müsait olduğunu birer kahve içebileceğimizi söyledi. Planımızı yaptık sabah antrenmanımı yaptıktan sonra 14.00 da spor salonuna yakın yerde kahve içmek için anlaşmıştık. Yarım saat erken gelmişti arkadaşım oturup bir çay içmiş erken geldiğini ve beni beklemesini dile getirdim. Antrenmanımı tamamlayıp güzelce duşumu alıp çıktım cafeye doğru yola.
Kapıda hoşgeldiniz gibi büyük bir enerjili gülümsemeyle karşılaştım. Gayet sporun verdiği keyifle hoşbuldukk gibi yüksek bir enerji ile içeri girdim. Masaya oturduktan sonra zeynep adlı garson masaya geldi. Arkadaşım bir filtre kahve istedi kendim ise buzlu bir americano. 45 dakikaya yakın oturduk sohbet muhabbet ettik uzun bir yol yapma planımız var bisiklet ile, onu kağıt üzerinde iyice detaylandırdık. Zeynep dikkatimi çekiyordu enerjisi ve saf bir güzelliği olan kızdı fakat sonrasında sohbete koyulduğumda çok utangaç biri olduğunu anladım.
Zaman zaman bir diğer garson arkadaşı geliyordu salak saçma hareketleri vardı o diğer garsonun hareketleri dikkatimi çektiği için gözlerimi o hareketlere dikiyordum. O sırada zeynepin bakabildiğini ayna yansımasından gayet net görebiliyordum bir anda ani bir şekilde kafamı zeynepe çevirdim belki de 15 saniye gözler hiç ayrılmadan bakılmıştır (yd'nin kralı olduğunu düşündüm içimden) bu hareket 2 kere oldu mekanda sakin bir zaman dilimiydi cuma namazından felan dönüyordu herhalde millet ondandır :D
Arkadaşımla decathlon gitme kararı verdik mekandan ayrılıcaktık hesabı istedim. Hesabı getirdi parayı bıraktım ayağa kalktım masaya yaklaştı. Kağıttan isminin zeynep olduğunu öğrenmiştim.

Ben: Zeynep çok keyifsiz duruyorsun.
Zeynep : Gerçekten mi? Yorgunum ondan olabilir
Ben: Burası çok yorucuya benziyor kaç buradan :D
Zeynep: Bir haftaya ayrılacam buradan üniversite için
Ben: Desene spor sonrası kahvemi içmek için buraya geldiğimde seni bulamicam
Zeynep: Maleseff ki öyle olucak
Ben: Gündüz vardiyasındasın herhalde
Zeynep: Evet işim akşam 6 da bitiyor
Zeynep : Sen ne iş yapıyorsun?
Ben: Spor antrenörüyüm
Zeynep: Omuzların genişliğinden belli oluyor :)
Ben: Teşekkür ederim o senin omuz genişliğin hahah
( O sırada elini çenesine götürmüştü kaşıyor gibiydi bir yandan gülüyor)
Ben : Çenemde bir şey mi var dur bakayim
Zeynep: Hayır hayır çenem kaşındı
Ben: Bak sana güvenicem şuan doğruyu söyle!
Zeynep: Güven bana
Ben: Bak girişte ki enerjini gerçekten beğendim akşamda davet edeceğim yere o enerji ile katılmanı istiyorum!
Zeynep: Ne daveti yaaa
Ben: bla bla yerde bowling'e bekliyorum seni
Zeynep: Daha önce hiç bowling oynamadım
Ben: Anamın karnından bowlig oynayarak çıkmadım ben de :D Sana öğreticem benden bile iyi oynayacaksın( Güvenmesini sağlıyorum kendisine zaten çekingen bir kız)
Zeynep: Olur akşam nasıl haberleşicez?
Ben: Whatsapp var mı?
Zeynep: Var.
( Telefonu uzattım ve numarasını yazmasını sağladım)

Akşam bowling için mesaj attı yarım saat içinde oradayım biraz bekleticem mesaim geç bitti. Cevapsız bıraktım gelince 15 dakika neredeyse özür diledi benden. Bir problem olmadığını ben de işlerimi hallettiğimi söyledim.
Bowling ödemesini yaptıktan sonra ayakkabılarımızı aldık ve oyun yerimize girdik oyunu öğretiyordum dengesini nasıl kuracağını vs vs..
Oturup birer bira aldık biralarımızı yudumlarken;
Zeynep: Daha yeni başladık ama( oyuna başlayalı yarım saat geçmişti 4 oyun satın aldım) çok keyif almaya başladım
Ben : biliyorum
Zeynep: Nasıl biliyorsun çok mu belli ediyorum off
Ben : Hadi kalk hakkını kullan
Zeynep: Başlayalım o zaman!!

Bowling aralarında biraları yudummlarken gayet iyi bir sohbet zamanı geçiriyorduk 10/10 bir date olmuş oluyordu bu sayede. Şimdi senin için hepsini deviricem ve gelince tam şurama öpücüğümü alacağım!
Zeynep: Hayır ya olmaz öyle şey!
Ben: Tamam ben öperim :D
Vuruşu yaptıktan sonra istediğim sonucu elde edemeyince;
Ben: Bak tam da senin istediğin gibi atışımı gerçekleştiremedim şimdi mutlu olabilirsin
Zeynep: Ben zaten şuan mutluyum( yanağa bir buse kondurur)

El tekniklerimi, koltuk düzeni yan olduğundan yan yana oturduğumuz için avantajlı durum, iyi bir beden dili, laf yapan bir ağız ve en önemlisi korkuusuz bir bilinçle çıktığım bu yolda Buluşma sonrası sigara terasında güzel bir öpüşme ile date'i kapatmış bulundum. Bana yol üzerinde bandana aldı kendisi çok yakıştırıcağını dile getirdi ben de tamam o zaman takacağımı dile getirdim ve kendimden bir bileklik hediye ettim. (Hediyelerin karşılıklı olmasında ki nedeni gayet iyi biliyorsunuz buluşma sonunda o günü unutturmicak bir anı vermiş oldum. Kendisi de bana vermiş oldu.)
Date biteli 1.30 saat oldu bu gece konuşur muyuz demişti kendisi. Uyuyacağımı bugün yoğun bir gün geçirdiğmi dile getirdim yarın mekanına uğradığımda görüşürüz americanomu unutmamasını söyledim. Seve seve diyerek sarıldı.
 
Dostum özgüveninin ekmegını yemıssın
Basarmanın yarısı ozguvendir. Ama ilk bastan opusme olayı kıza biraz aşşağılık kompleksı yaratabilir yada o yolun yolcusuda olabilir ama başarılı bir yaklaşım tebrikler
 
Çok güzel yazı diğer yazılardan farklı geldi sanki hayatın nasıl yaşanacağını örnekle anlatmışsın gibi :d
 
Biraz senaryo gibi bu kadar kolay olmamalı diye düşünmüyorum lakin kızın çok saf olduğunu düşündüm.
>> Gel gelelim herkesin özgür iradesi var, aslında yok! Ama var :) Zor olmasını yeğlerdim, kolay olmasını istemezdim açıkçası...
Akıcı olunca her şey demek ki ..Level de oluyor.
 
Biraz senaryo gibi bu kadar kolay olmamalı diye düşünmüyorum lakin kızın çok saf olduğunu düşündüm.
>> Gel gelelim herkesin özgür iradesi var, aslında yok! Ama var :) Zor olmasını yeğlerdim, kolay olmasını istemezdim açıkçası...
Akıcı olunca her şey demek ki ..Level de oluyor.
Her şey sende bitiyor. Konuşma, cümlelerini kurgulama, bir olay anlatırken başka bir seyler ile ornekleyip anlatmak sana bir çok şey sayabilirim. Dışarıda ki kızların hepsi kolay. Zora sokan gene biziz.
 
Bu kadar kolay olup bu kadar zorlamalarına ne demeli ?
Şu kafa mı yani '' Sadece benimle, sadece bana, en çok bana bu muhabbetleri yap, istersen azıma mıç ''

Kendini bilmeyen, kendini keşfetmemiş bir kadını bu kadar kolay elde etmek gerçekten maskulen bir hareket mi ?
Düşünsene sürekli manipule oluyor. Bir gün düşsen mış gibi yapmaktan başka yapabileceği hiç bir şey yok...Sürekli o tarlayı biçeceksin. Sürekli bir eğitim hali, sürekli bir kontrol etme hali...Konuşacak iki çift lafı yok falan...Garip be Kral...
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
Üst