Alfaloji Forum

Sitemizde şu anda bakım yapılmaktadır. Üyelik istekleri ve konular bakım sonrasında onaylanacaktır.

Çalıştığım canlı müzikte 2.setim

Katılım
26 Temmuz 2019
Mesajlar
9
Tepkime puanı
3
Yaş
25
Şehir
Tekirdağ
Merhaba forum, ben benzin company de çalışıyorum bilen bilir istanbul da çanakkale de şubeleri var herneyse direk konuya giriş yapmak istiyorum.
Salı günü arkadaşlarım sahne aldığı için genellikle izin günüm oluyor ama o gün ben de çalışıyordum akşam 10 da çıkcaktım 10 buçukta da canlı müzik başlıyor zaten. Sahneye de tek gitmem kesinlikle ya kızlarla giderim ya da ışığa geçerim ben de o gün kız bulamadım sonra akşam 10 a kadar vaktim vardı set açim dedim.
Hep gelen müşretiler vardı böyle marjinal tipli 2 kişiler tuborg amber alıp oturuyorlardı ve kahve falı bakıyorlardı arada 4 saat oturup hiç kalkmıyorlardı.
Dedim bunlara niye yazılmıyorum saat 4 5 civarı oturuyorlardı küllüğü değiştirrken gittim yanlarına hedef Y diğer kız A olsun
B: bugün canlı müziğe gelin arkadaşlarım söylicek
Y: gelmeyi düşünüyorduk zaten
B:kim kim beni de alın bende gelcem (gülerek)
Y: ikimiziz işte ya güzel söylüyorlar mı instagram da bir kaö videolarını dinledikte pek sarmadı
B: siz gelin pişman olmazsınız dinleyiiiin beni (p*ç gülüşü)
Y: ee sen çalışıyon nasıl yapcaz
B: akşam onda çıkcam işten 10.30 hazırlanıp gelin
Y: anlaştık
Sonra bende akşam 10 da işten çıktım bunlar geldi sarıldık sahneye geçtik en öne
Arkadaşlarım seko su getir filan diye dalga geçiyor. Sahne de 50 kişi olduğu için ilgi genel de bendeydi.
Sahnenin ilerleyen saatlerine doğru biz hedefle yakınlaşmaya başladık alkolun etkisiyle kol kola değmeler birayı mikrofon yapıp şarkı söylemeler.
Sahne bittkten sonra basa oturduk yan yana arkadaşlarım geldi yanımıza geçti nasıldı filan diye o sıra da bende elimi kızın beline götürdüm ve öteki taraftan elini tuttum 10 dakka sonra sahneden çıktıktan sonra 3 ümüz dışarda dolaşırken arkadaşının psikolojisi bozuldu ağlamaya başladı (klasik sevgili muhabbeti)
Arkadaşı telefon da konuşurken uzaklaşın dedi bize kız da benim elimi tuttu ve ilerledik sonra ne olduysa orayı hatırlamıyorum bir köşe de bulduk kendimizi öpüşmeye başladık ve bu donu sıyırıp üstüme çıktı ben bu kıza bastım köşede gecenin 4 ü ozaman gelen yok geçen yok işimiz bitti toparlandık elamnın tkei geldi nabıyonuz dedim birşey yok hayırdır eleman da sizi birileri görmüş dedi bende yok kardeş öyle birşey dedim eleman 2 dakka yanımızda durunca bizde yarenle el ele tutuşup gittik arkadaşı ne yaptı ne etti bir fikrimiz yok sigara almaya gitçektik benzinliğe dedim içimden gecenin 4 ü eve geçmiyor karı ev bulayım hesabı kıza dedim
B: gel arkadaşlarıma geçiyoruz seni eve yalnız bırakamam bu saatte
Y: tamam olurrr
Mahmutu aradım işten arkadaş bizim iki kişilik yer var mı dedim gelin kanka dedi sonra koza evde bastım sabah saat 11 de de uyandık eve bıraktım. Arada konuşuyoruz şimdi.
 
Olayları bağlayan noktalar eksik inandırıcı değil
 
Ya tabi sizi inandırmak zorun da filan değilim ama instagram da bir kaç yazışma var atabilirim isterseniz.
 
Ben burada oyun göremedim, demekki çok yakışıklı, karizmatik bir yapıya sahipsin ki ilk gece herşeyi halletmişiniz.

Yakında forumu da unutrsun sen.
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
Üst