Alfaloji Forum

Sitemizde şu anda bakım yapılmaktadır. Üyelik istekleri ve konular bakım sonrasında onaylanacaktır.

Çevre değiştirmek

Katılım
10 Temmuz 2018
Mesajlar
54
Tepkime puanı
47
Yaş
22
Şehir
İzmir
Malum okullara az kaldı. Geçen yıl sınıfımda tam bir betaydım. Eski çevremde kalıp onlara alfa yanımı mı göstermeliyim yoksa yeni çevre mi edinmeliyim ?

Ben yeni çevre edinmekten yanayım ama birde size sorayım dedim. s*keyim eskileri....
 
Hangisi seni daha mutlu edecekse onu yap dostum. Anladığım kadarıyla yeni çevre edinmek seni daha mutlu edecek, bu yolda ilerle derim.
 
Bende eski yeni cevre dusuncesini savunuyorum yeni cevreni yap onlara ustunluk kur nesela eski cevrenden gelen olursa da onu da ez hem cevren genisler hemende ustunlugun iki gruptan yana da olur
 
Betadan alfaya dönüşme evresinde eski çevre senin alfa özelliğini önceden görmediği için sana köstek olacaktır. Betalaştırmaya çalışacaktır başaramazsa sana düşman bile olabilirler dostum. Madem yeni bir defter açıyorsun yeni arkadaşlar da edin, eskilerle arandaki bağları kopar, seni böyle kabul edeceklerse normal abartısız şekilde takılırsın yine.
 
Yeni çevre derim.Ne zaman ezdirmemeye başlarsan kendini eski çevrende hemen diyecekler ki sen değiştin,rol yapıyorsun falan filan ipleme.Projelerinden bahsedersin kendim için şunu yapıcam bunu yapıcam dersin,eski çevren gereksiz samimiyetinden ve seni ezmek istediginden direkt nah yaparsın,yapamazsın gibi şeyler konusup güvenini kırmaya calısacak.yeni çevre,yeni başlangıçlar:)
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
Üst